מעצרים, החרמת דרכונים וגירוש: המדינה הכריזה מלחמה על הפעילים הזרים בגדה

marabo

Well-known member
פעילות הזרים מתמקדת בעזרה באסוף יבולים ותו לא, אך זה פוגע בחפש הפעולה של ה- Hitlerjugend היהודיים והנוח'בות והוא לצנינים בעיניהם.

מן הראוי שמדינותיהן של המגורשים תסרבנה כניסה למתעללים, נוסף על הפעלת סנקציות אחרות דוגמת מניעת שרותי בנק...
איזה גדה?
של הדנובה או הדניפר?

Harrington

Well-known member
מנהל
פעילות הזרים מתמקדת בעזרה באסוף יבולים ותו לא, אך זה פוגע בחפש הפעולה של ה- Hitlerjugend היהודיים והנוח'בות והוא לצנינים בעיניהם.

מן הראוי שמדינותיהן של המגורשים תסרבנה כניסה למתעללים, נוסף על הפעלת סנקציות אחרות דוגמת מניעת שרותי בנק...
מעולה. הגיע הזמן שהמדינה תסלק את הפעילים האלה ותמנע את הגעתם, שברוב המוחלט של הזמן נועד רק לשלהב את הרוחות ולגרום לפלסטינים לצאת להפגנות אלימות (בהן הם נפגעים, לאחר שהפעילים הזרים ברחו בזמן).

הנסיון הפתטי והנואל להשוות יהודים לנוער ההיטלראי, סתם מלמד על רמתו של הכותב ואי-הכרתו את המטריה עליה הוא כותב. אבל כידוע הפורום זה לא מונע מאנשים מלגלות את ערוותם ברבים ולהציג את בורותם, כך שזאת זכותו המלאה. ניתן רק להתעצב על האיש.

יש להם כבר מטרה,סיפוח חלק מיו"ש.

אז נראה שכבר אי אפשר יהיה להסתובב בחופשיות בחלק מהמקומות האלה לצורך החקלאות.

דרך אגב איזה חפירה של עיתון הארץ - מאמר כאורך הגלות.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש להם כבר מטרה,סיפוח חלק מיו"ש.

אז נראה שכבר אי אפשר יהיה להסתובב בחופשיות בחלק מהמקומות האלה לצורך החקלאות.

דרך אגב איזה חפירה של עיתון הארץ - מאמר כאורך הגלות.
אין שום בעיה להסתובב "בחופשיות לצורך חקלאות". הבעיה היא רק להסתובב בחופשיות לצורך איסוף מודיעין והפעלת טרור נגד יהודים וישראלים. את זה ישראל פועלת למנוע, בין אם זה פלסטינים ובין אם זה פעילים זרים שעושים את עצמם רק מסייעים.

לגבי המשפט האחרון שלך, מי שקורא את הבטאון הזה שיסבול :). לא נכנסתי לקרוא את הכתבה, אבל אני מבטיח לך בהן צדקי שאם תצטט לי את הכותרת וכותרת המשנה, ושני המשפטים הראשונים והאחרונים שלה, אני מסוגל בלי לקרוא את התוכן לספר לי בדיוק מה נאמר שם ולא משנה מה אורך הכתבה :).

certified.woke

Well-known member
אין שום בעיה להסתובב "בחופשיות לצורך חקלאות". הבעיה היא רק להסתובב בחופשיות לצורך איסוף מודיעין והפעלת טרור נגד יהודים וישראלים. את זה ישראל פועלת למנוע, בין אם זה פלסטינים ובין אם זה פעילים זרים שעושים את עצמם רק מסייעים.

לגבי המשפט האחרון שלך, מי שקורא את הבטאון הזה שיסבול :). לא נכנסתי לקרוא את הכתבה, אבל אני מבטיח לך בהן צדקי שאם תצטט לי את הכותרת וכותרת המשנה, ושני המשפטים הראשונים והאחרונים שלה, אני מסוגל בלי לקרוא את התוכן לספר לי בדיוק מה נאמר שם ולא משנה מה אורך הכתבה :).
מי מן הפעילים הזרים שגורשו עסק ב"איסוף מודיעין והפעלת טרור נגד יהודים וישראלים"?
האנשים הללו מגיעים כדי לנסות להרתיע בעצם נוכחותם את השתוללות ה- Hitlerjugend, פורעי הגבעות והנוח'בות היהודיים.

שישרפו שדותיהם של שורפי שדות.
שיעקרו עציהם של עוקרי עצים.
שיאבד צאנם של מאבידי צאן.
שישרפו בתיהם של שורפי בתים...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member

פח מלא.png

lemner40

Well-known member
הגיע הזמן שהאיחוד האירופי יגדיר את מפלגות וארגוני הימין הקיצוני ואת המתנחלים כארגוני טרור
וימנע את הכניסה שלהם לאירופה.

למעלה