מעצר בית

rpinku

New member
מעצר בית ../images/Emo88.gif

הספירה שלי הגיעה לשיא נמוך במיוחד ועכשיו אני במעצר בית. אני פחות מיום וכבר אני מתחיל לטפס על הקירות שלא לדבר על כל הדברים שאני צריך לעשות השבו שכמובן בוטלו. קצת קשה להמשיך בחיים הרגילים ככה לא?! בקיצור אוף

rl39

New member
לא להתיאש

היי אני חדשה כאן, פעילה יותר בפורום אחר של סרטן. אבל מה שרציתי לומר לך, זה שאסור להתיאש!!!, זו תקופה מעצבנת , התקופה של הטיפולים,( 14 טיפולים עברתי) ונלחמתי בשיניים כדי להגיע לכל טיפול בזמן ולא לדחות אותו. זה הזמן לעשות דברים שמזמן רצית לעשות בבית ולא יצא לך, לקרוא, לבשל? אני לא יכולתי להסתגר משום שיש לי ילדה קטנה, והייתי חייבת בשבילה לצאת מהבית. הפתרון שלי היה הרבה זריקות נופגן להעלת הספירה. מקוה שיעבור לך בקלות רונית

אמילי26

New member
באותו מצב...../images/Emo39.gif

גם אני כבר מתחילת השבוע במעצר בית.. הספירה לא ממש משתפרת וביום חמישי אני אמורה להגיע לטיפול. בינתיים מנסה להעביר את הזמן- ספרים, סרטים וניקיון הבית.. די מבאס אבל זה לא שיש ברירה מקווה שתחזיק מעמד ותנסה לעשות דברים מהנים כמה שאפשר בבית. בקיצור אלה הם החיים שלנו כרגע, לא ממש רגילים..

לא מתוכננים

אתה צודק, זה כמו להרגיש בכלא. כלא גדול, עם טלויזיה, ורדיו והמון אוכל וטלפון ומחשב. אבל בכל זאת... תחשוב על זה ככה - אם אתה יוצא מהבית עם ספירות נמוכות, ונדבק במשהו שמישהו נשם עליך, אז בכל מקרה תצטרך להיות תקוע בבית אבל אז גם תרגיש מחורבן ואם לא תקבל טיפול אז סיום הטיפולים יידחה לך בשבוע ואם כן תקבל טיפול אז נוסף לתחושה המחורבנת של הצטננות גם יהיה לך כל מה שמרגישים בכימו. אתה באמת רוצה את כל זה?? תשמע, אם כמה שקשה לקבל את זה, אבל החיים קצת משתנים בתקופת הטיפולים. לא תמיד אפשר להמשיך בשגרת חיים רגילה לגמרי. לפעמים צריך קצת להתפשר, וקצת לוותר לעצמך במקומות שאתה מרגיש קצת לא טוב וצריך להשאר קצת בבית, רק עוד קצת. זה ייגמר
(-בשביל ספירות גבוהות) גלי

rpinku

New member
תודה

תודה, אני יודע שזה לטובתי אבל עדיין... בכל מקרה הדבר שהכי מציק לי זה שאני סטודנט שאמור לסיים השנה את השנה וכל ה-
הזה קצת מפריע לי, יש לי פרוייקט לעשות + 2 עבודות + בוחן ביום שישי, ככה שאני קצת נדפק לי פה. לא משנה, יהיה טוב...

למעלה