מעקב אישי

nepthys

New member
אהבתי מאוד!

במיוחד את ההומור!

RainBird

New member
מצא חן גם בעיני לדעתי חסר קצת ידע מעבר לחשיבות התיעוד- למשל תירגול בסיסי וכו'. אבל הנקודה עברה יפה ../images/Emo13.gif טוגלן.

gwizard

New member
קצת ביקורת בונה

"רבים מתחומי הייעוץ של העידן החדש, כמו אסטרולוגיה ונומרולוגיה, מציעים לנו הדרכה יומית, שבועית וחודשית על חיינו, ואף מציעים לנו אילו פעולות לבצע מתי. המאג האמיתי לא ילך בדרך זו, נכונה וטובה ככל שתהיה." א. אסטרולוגיה ונומרולוגיה הם לא תחומי עידן חדש. עידן חדש הינו מושג שהתחיל את דרכו בתנועה של היפים בשנות ה-60 ואילו אסטרולוגיה ונומרולוגיה עתיקות בהרבה. ב. אתה מתעלם לחלוטין מכל הנושא של אגרגורים. אם 6 מיליון איש חושבים שמרקורי חזק יותר ביום רביעי אז למה לא לנצל את זה ? הרי ללכת נגד יהיה רק קשה יותר, במיוחד למאג המתחיל. ג. מה קרה לספר צללים ? הרי כלל לא הזכרת את המושג אפילו ולדעתי שווה כן להזכיר אותו ולו רק בשביל הידע הכללי שקיים דבר כזה. בגדול, המאמר חביב מאוד ובהחלט מהווה חלקיק שכל אדם המתחיל את דרכו צריך לדעת, אך כאמור, יש מקום לשיפור.

arafell

New member
תודה

תקנתי חלק מהכתוב, לגבי ספר הצללים- המאמר : מעקב אישי של המאג אחרי מצבו האישי והאנרגטי נועד לעקוב אחרי מצבו האישי והאנרגטי של המאג, כלומר לא הטקס עצמו אלא ההשפעות האנרגטיות לדוגמא, וכן מעקב אחרי תחומים נוספים, לגבי ספר הצללים, אכתוב בנפרד, כמו כן מאמר זה הוא חלק מספר הצללים שלי, כמורה ומדריך בתחום, בכל צקרה תודה על ההערות והתיקונים אשמח לחוות דעת נוספות ערפל כמו כן אני מתחיל את דפי הטבלאות בספר הצללים שלי, לגבי 5 היסודות: נפש, אש, אוויר, מים, אדמה אשמח למייצגים שאתם מכירים ליסודות כמובן רשומים, לא קישורים, מכל סוג מאגיה או מתולוגיה שהיא

RainBird

New member
האסטרולוגיה והנומורלוגיה של היום לרוב הושפעו קשות מהעידן החדש. אבל בגדול אני מסכים שזה לוקה בחסר ודורש מאמרים עוקבים של תרגול ועיניין נוסף ../images/Emo13.gif

למעלה