מעקב גדילה

מעקב גדילה

בסקירה המאוחרת שבוע 22 נעשה הערכת משקל בנוסף לסקירה השאלה שלי המעקב הבא הוא בשבוע 32 הערכת משקל שמקובלת דרך הקופה. האם יש צורך לבדוק בין לבין מה משקל העובר? הייתי אצל הרופא והוא אמר שגודל הרחם תואם לגיל ההריון האם זה מספיק? אני כרגע שבוע 28 האם יש צורך בבדיקה לפני הוא שהיא לא משמעותית? מקווה שהבנת את שאלתי תודה

בדיקות בהריון

תדירות הבדיקות משתנה לכל אשה בהתאם למעקב ההריון, העבר הרפואי הכלל והעבר המיילדותי, וזאת הסיבה שמעקב ההריון מבוצע ע"י רופא ולא מעקב לפי רשימה קבועה מראש. אני מציע לפנות לרופא המטפל להחלטה על תדירות הבדיקות. בכל מקרה המלצת משרד הבריאות למעקב אולטראסאונד : בתחילת ההריון, באמצע לסקירה ובשבוע 34 לערך למעקב צמיחה. בהצלחה

אני יהיה קצת יותר מדוייקת

השאלה שלי היא כזאת בהנחה שזה הריון ראשון הכל בסדר סקירות מי שפיר ומעקב רגיל לחלוטין. האם אתה ממליץ לעשות הערכת משקל ומעקב התפתחות איבירים לפני שבוע 32? אני שואלת מכיוון שבוע 22 עד שבוע 32 שאלו שבועות מתקדמים כבר אם מגלים שמשהו לא התפתח זה ממש מאוחר.-לגלות בשבוע 32 על בעיה בגדילה. בכל אופן אשמח לשמוע מה דעתך על הנושא?

בדיקות אולטראסאונד

שוב ,אין המלצה רפואית לבצע בדיקות בין הסקירה לבין שבוע 33-34, לא לפי המלצות משרד הבריאות ולא לפי המלצות של האגודה למיילודת הארצית, האמריקאית או הארופאית.

למעלה