מעקב סונר לאחר גרידה

שרית261

New member
מעקב סונר לאחר גרידה

עברתי גרידה ביום א' לאחר שלא היה לעובר דופק בשבוע 8+6 ביום הראשון היה דימום קל מאוד שהפסיק בערב ועד אתמול בערב הכל היה נקי שם. אתמול בערב התחילו לי התכווצויות חזקות ולאחר מכן ראיתי שיש לי דימום חום כהה. היום הלכתי לרופא הנשים שלי (רציתי לראות אם זה תקין) הוא אמר שזה תקין שיש דימום,אבל בכל מקרה עשה לי אולטרא סאונד לראות מה יש שם-ואז הוא הראה לי חלק לבן כזה ואמר שזה אמורלהעלם בהמשך עם ההתכווצויות של הרחם ושאני אחזור אליו בעוד 10 ימים לראות שזה אכן יצא. אני מזה בלחץ כי הוא אמר שאם זה לא יעלם נצטרך שוב לעשות גרידה-וזה ממש מלחיץ אותי, כמה זמן אמורים להיות דימומים כמו של מחזור אחרי הגרידה? הם לא היו אמורים לנקות הכל בגרידה עצמה?? האם אמור להיות הכתם הלבן באולטרא סאונד בשלב זה?? אשמח לתשובות בנושא תודה רבה ושיהיו רק בשורות טובות!!

לאחר גרדה

שלום אני לא ראיתי מה הכתם הלבן ולכן לא יכול לחוות דיעה לגביו. שארית לאחר גרדה זה אחד הסיבוכים השכיחים ובמקרים רבים השארית הפלטת לבד (אם זו באמת שארית).

שרית261

New member
לפי דברי רופא הנשים,זו שארית

ולגבי הכתם הלבן באולטרא סאונד רופא הנשים אמר לי שמדובר שארית שאמורה לצאת לבד ורק במידה ובעוד שבוע 10 ימים השארית לא תעלם,תהיה התערבות רפואית. כרגע אני עדיין עם דימומים,שנראים כמו סוף של וסת השאלה האם עלי יש טעם לגשת שוב לרופא לבדוק או לחכות עד שהדימומים האלה יפסקו ואז לעשות שוב אולטרא סאונד ולבדוק שהרחם נקי? יש לציין שבבי"ח שבו ביצעתי את הגרידה אמרו לי שיהיו דימומים שבועיים שלושה ורק לאחר תקופה זו עליי לגשת לרופא נשים. תודה רבה על תשובתך!!

למעלה