מעקף קיבה

אמילי7771

New member
מעקף קיבה

שלום לכולם, אני חודש אחרי מעקף קיבה, בריאה שלמה. ומאושרת.
יש לי שאלה: עוד לפני הניתוח התחלתי דיאטה שלפני הניתוח, אחרי הניתוח עוד ירדתי בערך 10 קילו בממצוע בחודש. בשבוע האחרון אני רעבה כל שעתיים, האם זה טבעי, כי לרדת בשבוע האחרון לא ירדתי, ואני מקפידה על כל כללי התזונה.

קוביd1

New member
שלום אמילי

שמח לשמוע שאת בריאה ומאושרת זה מה שחשוב בחיים.
במהלך תהליך הירידה יש ירידות יש עצירות ויש עליות.אל תקחי תקופה של שבוע ותגידי אוי לא ירדתי השבוע ,אולי משהו קרה אולי משהו לא תקין ,אז הכל תקין ,הגוף מכונה חכמה שמגן על עצמו מפני הנזקים שעלולים להיגרם כתוצאה מירידה מהירה
את רעבה כל שעתיים אש תאכלי משהו קטן לשבור את הרעב ,קחי את הפרויקט של הירידה לתקופה ארוכה ,ואני סמוך ובטוח שעוד כמה חודשים תראי תוצאות טובות ,אל תמהרי ירידה איטית סגולה לשמירה על המשקל ,כמו שלא עולים את המשקל ביום אחד גם לא יורדים ביום אחד מילת המפתח ס.ב.ל.נ.ו.ת.

קובי

אופירA

New member
מנהל
איך עשית ממוצע של 10 קילו בחודש?

הרי את רק חודש אחד אחרי הניתוח...
לא מסתכלים על כל שבוע בנפרד - אלא על כל חודש בנפרד, ורק לאחר שהסתיים החודש.

אמילי7771

New member
מעקף קיבה

איך ירדתי אז ככה 5 ימים בלי אוכל רק זונדה אח"כ 7 רק מים או תה כי לא יכולתי לאכול וכמעט שבועים רק אוכל נוזלי מרקים מעדנים ככה ירדתי 10 קילו

ligal mezger

New member
כמה עצות

היי אמילי, האם את בטוחה שאת רעבה? האם הבטן מקרקרת או שמשעמם בפה?
קצת קשה למנותחים טריים לעשות את ההפרדה הזו ולדעת באמת אם רעבים.
חשוב ללמוד לעשות את ההפרדה, ואם אכן הרעב אמיתי יש לבדוק האם אכלת כמות מספקת בארוחה שלפני.
האם עברת כבר למוצקים? אם לא, את כבר בשלב שאת יכולה לנסות לאט לאט, וזה אמור להשביע אותך ליותר זמן.
בכל מצב, הפתרון הכי טוב הוא לרשום מה שאת אוכלת ולהתייעץ עם דיאטנית בריאטרית.

למעלה