מערב הנגב, 14 באפריל
I Itamar Levy12 New member 14/4/07 #4 זה כוח אפור, לא כ"כ אפור? פשוט נראה כמו כוח, ואני יודע שיש רק כוחים אפורים בארץ. רצוי להוסיף שמות לתמונות.
זה כוח אפור, לא כ"כ אפור? פשוט נראה כמו כוח, ואני יודע שיש רק כוחים אפורים בארץ. רצוי להוסיף שמות לתמונות.
H HyperViper New member 14/4/07 #5 שמות כן, כוח אפור, הפרטים הצעירים יותר צבעוניים... והשני חרדון חולות
I Itamar Levy12 New member 14/4/07 #9 ידעתי שאין שום חיה אחרת הגיונית פשוט מעולם לא ראיתי פרט צעיר. הם ממש יפים כבייביס.
H HyperViper New member 14/4/07 #10 הכוח... הוא היה בערך 30 ס"מ פלוס מינוס, נמצא בתוך כוך והוחזר לשם. בקשר לתמונות אני תורם את התמונות שלי לויקיפדיה בכל מקרה, אבל אין בשום מקום ברשת גירסאות בגודל מלא (8.1 מגה פיקסל) של התמונות... מי שרוצה לגנוב יגנוב גם עם לוגו אין מה לעשות...
הכוח... הוא היה בערך 30 ס"מ פלוס מינוס, נמצא בתוך כוך והוחזר לשם. בקשר לתמונות אני תורם את התמונות שלי לויקיפדיה בכל מקרה, אבל אין בשום מקום ברשת גירסאות בגודל מלא (8.1 מגה פיקסל) של התמונות... מי שרוצה לגנוב יגנוב גם עם לוגו אין מה לעשות...
י יונתן ורונסקי New member 14/4/07 #8 כדאי מאוד שתוסיף לוגו לתמונות שאתה מפרסם, כך תוריד את הסיכוי לגניבת תמונות.
T tesnake New member 15/4/07 #15 אחלה תמונות, ואיזה יופי של פרט צעיר איתרת שם! הוא היה בפעילות כשראית אותו?