מערב הרצליה

Tami me

New member
מערב הרצליה

מסתובבת שמועה כי רשימת מערב הרצליה מתכוונת להיכנס לקואליציה עם גרמן. כל הזמן החבורה הזו מתלוננת על קיפוח חלק זה העיר ועכשיו ימכרו עצמם (יותר נכון את מצביעיהם) תמורת גוב טוב בעיריה? חשוב שהרשימה תגיב לדברים אלו כדי שהמצביעים ידעו מראש במה מדובר. יש גם שמועה כי אשתו של העומד בראש הרשימה חברה טובה של ראש העיר ומכאן מקור התבשיל. המידע מסתובב בשטח ואינני יודעת עד כמה הוא נכון. אז אם למישהו יש מידע נוסף בנידון נשמח לשמוע.

גיליתי שהרשימה

מפרסמת כי נבחרה ע"י התושבים, שבעצם איש מתושבי המערב לא בחר בהם-הם מינו עצמם להיות "הנבחרים" שלהם-וכפי שנראה לי הם יצטרפו לגרמן, ויבדו ב"בוחרים" שלהם, עדיף שהרשימה תפרוש, הרי בכל שאר הרשימות יש אנשים מהמערב העיר, אין להם כל זכות קיום...

Tami me

New member
אתה קצת נחפז

החבורה הזו היו מאוגדים בעבר במה שנקרא עמותת מערב הרצליה ופעלו לטובת מערב העיר. לדעתי יש חשיבות לקיומה של נציגות לחלק מקופח זה של העיר. אבל הם צריכים להיות אופוזיציה לוחמת ואם הם יצטרפו לרובוטים של גרמן אז יבגדו בבוחריהם. אני מצפה שהם עצמם יגיבו ויתנו תשובה לשאלות אלו. ראיתי פעם באיזושהי חוברת מקומית פירסום שלהם עם כתובת הדוא"ל אז אולי שמישהו יפנה אליהם ישירות וישאל. שמעתי כי גם נציגי שינוי מציגים עצמם כמייצגים את מערב העיר.

מה שאת אומרת...

מה שידוע לי שינוי יש נציג ממערב העיר-מקום ראשון וכן 2 ח"כים משינוי בכנסת-שלגי ולבני

למעלה