מערוף

123טליה

New member
מערוף

נורא נורא רציתי לתת לכם מערוף, אז הייתי חייבת לגלות מה זה...ובכן מערוף זה: ידוע, מוכר. גיליתי עוד מילה דומה מעניינת יותר: מערופיא. שפרושה ציבור הלקוחות של בית עסק, קלינטורה (חבל שאני לא יכולה לנקד בשביל אבי) ויש דוגמא: "שלא יבוא לאבד המערופיא שלו". כמובן שהמילה גם ניתנת להטייה לנוחיותכם. חוצמזה אני מורידה את הכובע (ים) בפני אורי על השירים הכ"כ מצחיקים שאתם פשוט חייבים להוציא דיסק (כמובן עם הצחוק המנומס משהו של אבי באמצע). וזה לזאת שחיפשה מילים, זה מה שאני זוכרת: "שבע תשע פותחים ת'בוקר עם חיוך, שבע תשע גם לנו בא לחזור לפוך, שבע תשע אז תפתחו זה בחינם, שבע תשע אם לא תדליקו קמנו סתם. (וכולם לפזמון:) שבע תשע או הו (שאאאאאבע תאאאשע) שבע תשע או הו....." ותגידו, הבנתי את התפקיד שלכם ואת התפקיד של עופר הכתב המסתנג'ר (מקצוע לא רע להיות מסתנג'ר, מה הדרישות?) אבל מה התפקיד של שני? תנו לתפקיד שלה שם! בחייאת! אז שלא תגידו שאפח'ד לא נכנס לפורום. ותפרגנו לעצמכם על השעה המוקדמת, אבל היי! לא יותר מדי! שיהיה בוקר טוב

מיכל22222

New member
אז מה הם רוצים?

אם מערוף זה ידוע מוכר אז מה הם רוצים שאנשים ייתנו להם? משהו מוכר? ולשאלה שלך, שני היא "עורכת שנדחפת על בסיס קבוע" או משהו כזה... שיהיה אחלה בוקר ובטוח שיהיה

למעלה