מעריב אתם מדהימים!!!

מירבוש29

New member
מעריב אתם מדהימים!!!

מעריב לילדים אתם מדהימים כל כך אני ממש אוהבת את העיתון שלכם בדיוק היום קיבלתי עיתון עם השער של נטלי פרס (לונה מ"מפונקים") אני מקווה שתמשיכו להוציא לפועל עיתונים מדהימים כאלה אני ממש אוהבת את העיתון ואת התוכן שיש בו לדוגמא: אני אוהבת את מדור הבדיחות שלכם הבדיחות האלה ממש מצחיקות כשאני מקריאה לאחי אותם הוא ממש מתפקע מצחוק את הפוסטרים אני לא אוהבת כי תמיד אתם שמים מתמודדים מ"כוכב-נולד" ואני לא אוהבת אותם מילא תשימו את נאור אלבז התותח אבל הכי אני רוצה שתשימו בפוסטרים את כמעט מלאכים אני פשוט מתה עליהם במיחוד את פס וקמילו אז הייתי רוצה שתפרסמו פוסטרים שלהם אבל במיוחד את פס וקמילו (אמיליה אטיאס ומריאנו טורה) אני רוצה שתשימו דווקא אותם (אבל גם אחרים מ"המלאכים") כי הם עוזבים אמיליה אטיאס ומריאנו טורה לא ישתתפו בעונה הרביעית אז רציתי פוסטר לכבודם כי הם עוזבים זה בקשה ממש חשובה לי אז הודה לכם אם תשימו פוסטר שלהם כבקשתי .חוץ מזה אני מתה על דברים אחרים בעיתון על מדור ה"מלאכים" שאתם מעדכנים בכל שבוע אבל יש לי שאלה: למה לא פרסמתם השבוע את המדור של כמעט מלאכים ? מחכה לתשובה... אני גם מתה על המדור של "דניאל מצלצל" כי זה מצחיק ומותח גם על המדור "הכו את המומחה" כי זה מסביר לי דברים שלא ידעתי קודם וזה מעניק לי ידע רב וגם אני אוהבת את המדוראני גם מתה על המדור "קומי קומיקס" כי אני לומדת לצייר יפה יותר למרות שאני יודעת לצייר יפה ואני גם אוהבת את המדור "תרשים זרימה" אב ללמה אתם לא מפרסמים כל שבוע את המדור הזה? אני גם אוהבת את המדור "ארתור זה קומיקס ממש חמוד כיף לקרוא אותו וגם אני אוהבת את המדור "כתוב בכוכבים" זה כיף לגלות מה יקרה לי בעתיד וגם אני אוהבת את המדור בוחן עצמי כי אז אני מכירה את עצמי טוב יותר אני אוהבת את "שלוש ארבע לעבודה" אני ממש מתה על התשחצים,חידונים ועוד... לסיכום אני ממש מתה על העיתון שלכם אז בייייי אוהת המון המון מירבוש'

וואו ../images/Emo13.gif

איזה כיף לקבל כזה מכתב! נדפיס אותו ונתלה אותו במערכת :) העיתון לפעמים משתנה מדי שבוע ולא כל המדורים יכולים להכנס אבל נשתדל שכמעט מלאכים תמיד יהיה מעכשיו :)

שחף שלר

New member
היי מירבוש ../images/Emo13.gif

איזה כיף לקרוא את המכתב שלך!
שמח שאת אוהבת את העיתון ורואים שאת מכירה כל מדור! איזו דמות את הכי אוהבת ב'מפונקים'?

למעלה