"מעריב" מפגר אחרי "בקהילה"

"מעריב" מפגר אחרי "בקהילה" ../images/Emo6.gif

שבוע שעבר פורסם בעיתון "בקהילה" על שבבית חולים ביקור חולים הוחלפו 2 תינוקות למס' ימים וכל אם הניקה את התינוק של חברתה. עד ש...עד שאחד הילדים של אחת האמהות אמר לה: "אמא, זה לא התינוק שהראת לי אתמול". "מעריב" כותב שם בכתבה את המשפט "המקרה, שמתפרסם גם בכתב העת החרדי בקהילה..." שימו לב "שמתפרסם", כלומר בלשון הווה. מעריב, תקשיבו לי לרגע: "בקהילה" הקדימו אתכם בשבוע!!! כלומר הייתם צריכים לכתוב ש"בקהילה" פירסם (מלשון עבר) את הידיעה כבר ביום חמישי שעבר! הנה לינק לכתבה ב"מעריב".

זה רק דוגמה ...

קטנה של חוסר ההגינות של העיתונות הכללית כלפי עיתונות דתית וחרדית , דווקא שבשבוע שעבר היה כתבה בבקהילה על עיתונאים דתיים שעובדים שם .

שאלה ...

בשבוע שעבר פורסם בעיתון השבוע בירושלים , על ההונאה של חברות שמקטינות את הכמות באריזות ומרויחות מכך . האם העיתון לא היה הראשון? שחשף את זה?

עצוב 100

New member
שבוע טוב אריאלה.

עם כל הכבוד לבקהילה ושאר צהובונים חרדים, בד"כ זה הפוך, ז"א שעיתונים חרדים לוקחים כתבות במלואן, למעט צנזורה, מעיתונים חילונים. וכלל לא מציינים את זה, אז עם צריך להעיר למישהו בעניין הזה, זה רק לעיתונים החרדים. . .

עצוב 100

New member
שלא תבינו לא נכון. . .

ברור שיש מקרים שהעיתונים החילונים נוהגים שלא כהוגן, והרבה מקרים. אבל המקרה הזה הוא ממש לא דוגמא. . .

נע מה

New member
מבטיחה לכם...

בס"ד שהתינוק עם האמא החילונית ינק קדושה הוא יחזור בתשובה בסוף
טוב עכשיו ברצינות הייתי בעוונותי הרבים מושפעת מסרטים כי יש חופשי דברים כאלה באירופה השם ירחם, זה אחד הדברים שכל הזמן בראש שלי שלא התבלבלו בין התינוקות וטוב לראות ישר אחרי זה ששמים לתינוק תג ביחד עם האמא... זה לא נעים שזה קורה...

למעלה