מעריץ לשלומי והוא רק בן 7

מעריץ לשלומי והוא רק בן 7

חייבת לשתף אתכם, הבן הקטן שלי הוא ילד "מיוחד" תרתי בעל צרכים מיוחדים, גם הוא נמנה עם חובבי שירי שלומי שבת (הצטרף לאמא שלו ואחותו). יש לו שירים המועדפים עליו ובכל פעם שהדיסק מושמע החדש מושמע הוא פשוט מוציא את החוברת עם מילות השירים ומנסה אט אט ללמוד אותן (פתאום נשמע מזמר קטעים משירים בעוד השיר מתנגן ברקע). ומעביר לשירים האהובים עליו. אתמול הוא היה אצל ילדה מבית הספר שלו והוא מספר לי שהיה לו כיף אצלה ושהוא שאל אותה אם היא מכירה שירים של שלומי שבת ואפילו זימר לה מעט. בכל בוקר הוא שר לי את " שתדעי.". אין דרך נפלאה יותר מלהתחיל את הבוקר, לשמוע ילד PDD מזמר הכל קדוש... פשוט מרגש (ילד של אלוהים שר הכל קדוש...) מדהים איך שלומי הצליח להגיע גם לילדים המיוחדים הללו, פשוט חדר לנשמה גם של הנשמות הטהורות הללו. הייתי מאוד רוצה לנסות להפגיש אותו עם שלומי כשהוא מופיע באשדוד, פניתי דרך האתר הרישמי אך עדיין ללא מענה. אם למישהו יש רעיון איך אני יכולה למממש את זה, תבוא עליו הברכה. מקווה שלא התשתי אתכם בסיפור האישי שיהיה המשך לילה מקסים לכולם

אביבה../images/Emo24.gifממש לא התשת

מאוד מאוד ריגשת עד דמעות. כן, שלומי פשוט חודר לנשמות . כן ואלה ילדים מיוחדים מאוד-הגדרת יפה ילד של אלוהים. חוץ מזה לילד שלך טעם מוסיקלי מצויין...
לילה ממש טוב גם לך!

../images/Emo168.gifאכן בעל טעם מוסיקלי מצויין

את הדיסק של ההופעה בקיסריה הוא ממש מסרב לשמוע.. מחיאות הכפיים בין השירים מפריעים לו באוזניים. אבל את את הדיסקים אני שר אליך ושתדעי הוא מוכן לשמוע ואפילו שם לעצמו את הדיסק להאזנה. ושוב תודה .. אתם חבורה מקסימה

osnat51

New member
../images/Emo23.gifאביבה, בוקר טוב.

בואי אני אספר לך משהו. בכל בוקר, איך שאני מתעוררת, אני נכנסת לפורום וקוראת. האנרגיות שכאן טובות עבורי. התרגשתי מאוד לקרוא את שכתבת, ואני כ"כ מאושרת בשבילך ובשביל הילד. כן, שלומי מרגיע את כולנו, וכל אחד מסיבתו הוא. "צרכים מיוחדים" במובן המטאפורי קיימים לכל אחד מאיתנו. שיהיה לכם יום מקסים עם המון מוזיקה בנשמה.

בוקר מקסים גם לך

אכן מסכימה אתך ששלומי מרגיע את כולנו. בכל בוקר בדרכי לעבודה איך שמניעה את הרכב הדיסק מתנגן לכל משך הנסיעה. לפתוח כך את הבוקר עם מוסיקה שעושה טוב בנשמה ואנרגיות חיוביות ערובה לכך שהיום יעבור בצורה הכי כייפית שיכול להיות. שיהיה לך יום מקסים ומלא אנרגיות חיוביות

karoleking

New member
אביבה יקרה../images/Emo140.gif

גם אותי ריגשת עם הסיפור שלך. ילדים יודעים לרגש אותנו תמיד. אני מאמינה שתצליחי לפגוש את שלומי אחרי איזה הופעה. אני לא הייתי מהמרת על אשדוד בגלל שבהופעות האלו יש בד"כ ברדק שלם והאומנים בורחים מיד אחרי ההופעה. אם הילד שלך לא יכול לראות את הדיסק של ההופעה בגלל הרעש של הכפיים וכו' חשבת שאולי יהיה לו קשה להחזיק מעמד בהופעה עצמה? את יודעת שאחרי כמה שירים, כולם קמים והופכים את המקום לרחבת ריקודים צפופה ורועשת. וכשזה הופעה חינמית, פי כמה וכמה. אני מציאה לך לשקול את זה שוב ואולי להגיע למקום יותר מסודר או קטן כמו שהיה לנו בזאפה או אולי בהיכל התרבות בחורף. כמובן שזה רק מתוך דאגה לילד שלך. מקווה שהסברתי את עצמי.

קרול מקסימונת שכמותך

ראשית תודה על הדאגה, יש הרבה בדברייך לכן חשבתי לעשות זאת עוד לפניי שמתחיל הבלאגן. המחשבה על הבלאגן והכאוס שבטח יהיה עברה לי בראש מעבר לזה שאין ספק שהוא קטן מידיי מכדי לסחוב עד שעות כה מאוחרות, בשאיפה שאכן הזדמנות שכזו תצא לפועל בשלב כזה או אחר. בכל אופן אני אהיה יחד עם הבת במופע ומקווה שיצא לי להכיר גם אתכם שם אתמול הוא ראה אותי צופה באחד הקישורים להשקה שהיתה והוא פשוט ביקש ממני להכנס שוב לקישור על מנת שיוכל לצפות בעצמו. אם רק ניתן לו זמן ... נראה לי שגם הוא יתחיל להקליד בפורום חחחחחח נראה לי שזה יהיה הגולש הצעיר ביותר בפורום שוב תודה על הכל והמשך לילה מקסים

דליהשפר

New member
הי אביבה

שמי דליה ואני מהמשרד של שלומי . פנייתך דרך האתר לא התקבלה אצלינו ואני שמחה על הנחישות להגיע אלינו. שלומי מאוד רגיש ובמיוחד כשמדובר בילדים ואנחנו משתדלים,ע"פ בקשתו, להענות לפניות כאלה אשמח אם תיצרי איתנו קשר טלפוני 03-5615071/4 יום טוב דליה.

karoleking

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד לשלומי ולכל הצוות הנפלא. אין ספק שלא סתם יש לבן אדם ברכה מהשמיים

דליה רגשת אותי! זה רק מזכיר כל פעם מחדש

למה אנחנו אוהבים את האיש היקר הזה. שבת ממש טובה
.

היי דליה

ממש הערב חזרנו מסופשבוע משפחתי באילת ומאוד מאוד שמחתי לקרוא את התייחסותך לפנייתי. מחר בלי נדר אצור עמכם קשר. ושוב אלפי תודות מראש על עצם ההתייחסות שהיא ממש לא מובנת מאליה. כפי שכתבו כאן לפניי אכן איש יקר, רגיש ומרגש מאוד. שיהיה שבוע מקסים

למעלה