מעריץ של ג'אג...פחות או יותר ^_^

Y o u

New member
מעריץ של ג'אג...פחות או יותר ^_^

שלום אנשים ! הופתעתי לראות שיש פורום ג'אג וכמובן שזו הפתעה לטובה כי זו ממש סידרה טובה שהרבה אנשים לא קולטים את הפוטנציאל שלה עד שרואים אותה וחבל. בכל אופן אני רואה ג'אג כמעט כל ערב אלא אם אני ממש עייף. אני לא התחלתי לראות ג'אג מהעונה הראשונה ואני מעוניין לדעת אם הסידרה הולכת לחזור על עצמה כשהעונה החמישית תגמר או שיש אתר שממנו אני יכול להוריד את הפרקים מההתחלה כי אני ממש רוצה לראות את ההההכל. אני חייב לזוז להסיע את אחיי השרצים אז שיהיה לכם יום טוב אנשים ! שלכם, גל-ראב ג'וניור ^_~

shipper heart

New member
welcome abroad ../images/Emo9.gif קוראים לך גל?

אהבתי את השם *אהמ מענין למה אהמ* אמממממ עכשיו לגבי שידורים חוזרים- הלוואי אבל לא הייתי בונה על זה...הם משדרים את הסדרה בצהריים בערב וב4:30 לפנות בוקר....*כמו היה עם חברים...בערך* לגבי פרקים להורדה אני אשלח לך הודעה פרטית כי אסור לדבר בפורום על הורדות...*גרר*

Y o u

New member
כן, קוראים לי גל ^^

כן, אני זוכר שהתעוררתי פעם אחת בלילה למשמע יריות אקדח כשנרדמתי עם הטלוויזה ופתאום אני רואה שיש פרק של ג'אג אבל בגלל שהייתי חצי ישן חזרתי לישון :\ אין טעם לספר על פרקים שאהבתי כי כמעט כל פרק שאני רואה, אני אוהב ^^ ג'אג פשוט סידרה מעולה, חבל שיותר אנשים לא רואים אותה. מאק שווה D:

למעלה