מעריצה?! לאו דווקא

מעריצה?! לאו דווקא ../images/Emo4.gif

אנשים ששומעים מוזיקה, רואים את הכוכבים שלהם על המסכים ועוד דברים מסוג זה נהנים.. אדם ששומע להקה שהוא אוהב נחשב ל"מעריץ" שלהם.. אני לא מבינה את הקטע ואני גם נגד זה.. על מה אני מדברת? אם עדיין לא הבנתם אני מדברת על המושג הזה "מעריץ".. רובכם יאמרו "אני מעריצ/ה ענקי/ת של שייגעצ'" ... לפי דעתי זה שגוי. אם תשאלו אותי את מי אני מעריצה אני פשוט אומר לכם שאני לא מעריצה אף אחד.. אלא אוהבת. אני אוהבת את שייגעצ', אני אוהבת את היהודים, אני אוהבת את הדמות סאקורה.. הערצה זה סגידה, זה להלל, זה הרבה דברים של התרפסות מסויימת.. אף אחד לא מושלם לכן אני חושבת שאין סיבה להעריץ אף אחד.. יש קטעים שתתפסו אותי אומרת "אני מעריצה אותך" אבל זה יהיה כמובן כביטוי ובצחוק ולאו דווקא הערצה.. ולמה לעזעזל אני כותבת את ההודעה הזאת ואת מי זה מעניין? אותי.. כי אני נכנסת להמון פורומים של זמרים ובכולם כתוב "פורום זה למערצי _____" כמו בפורום שייגעצ' ודי הרבה ילדים שואלים אותי את מי אני מעריצה.. דעתי האישית, תחשבו מה שבא לכם

LiTtalTal

New member
מסכימה.....

בטריליון אחוזים! איך אפשר בכלל להעריץ מישו מפורסם... צריך להכיר ת'בנאדם אישית בשביל זה, לא?!

DeDe shay

New member
לאו דווקא, פשוט לפי דעתי

אין בנאדם מושלם שצריך להעריץ אותו... את אלוהים אפשר להעריץ כי הוא מושלם כי הוא קובע תאמת את הנורמות אבל לפי דעתי זה גם מטומטם כי זאת סתם המצאה של אנשים.. יותר קל להאשים אחרים מאשר אותנו אבל זה כבר בהחלט דעתי האישית

spider kisser

New member
את מעריצה מישהו כי את רוצה להיות

כמוהו ואת לא אוהבת את שייגעצ, אלא את המוזיקה שלהם

LiTtalTal

New member
זה מצב עצוב!

למה שמישו ירצה להיות מישו אחר שהוא לא?? על אחת כמה וכמה כשמדובר בלקנא בהצלחה של מפורסמים ... זה פשוט פתאטי!

spider kisser

New member
כי אמ

אף אחד לא מושלם לכל אחד יש יתרונות וחסרונות משלו אז יש כאלו שרוצים להיות כמו מישהו כי יש לו יתרונות יותר בולטים לעין אם נגיד מישהו רוצה תפרים כמו של וולברין מאקס מן אז הוא מעריץ אותו

DeDe shay

New member
מממ... לא!

וכמו שכבר אמרו זה נורא עצוב שמישהו רוצה להיות מישהו אחר שזה לא הוא... אנשים רוצים להיות מפורסמים כדי שיבחינו בהם, זה לא אומר שהם רוצים להיות אותו בנאדם.. הם פשוט רוצים להחליף אותו אם לזה את מתכוונת.. להעריץ זה יותר "אתה אלוהים" ... אני לא מבינה את זה
ו.. אני אוהבת את שייגעצ' מלשון - אני אוהבת את השירים שהם שרים בדיוק כפי שמעריצה את שייגעצ' זה אני מעריצה את השירים .. נשמע מטומטם אבל ככה זה... ישהבדל גדול בין הערצה לאהבה.. (ולא מלשון רומנטיקה) לכן אני דוגלת במילה הזאת

LiTtalTal

New member
זה לא מפתיע

בכלל.... ישלו כישרון שאי אפשר להתעלם ממנו. אבל מי כאן ועד לרצות להיות יובל מנדלסון.

i l0ve u

New member
לא אמרתי שאני מעריצה את יובל..

אמרתי שאני מעריצה את הכישרון שלו! אני רוצה להיות הכישרון שלו! חח סתאם אזה לא מצחיקק ררבאק..

../images/Emo94.gif נכון, אבל את יודעת שבדר"כ

שאומרים אני מעריץ לא מתכוונים לזה במובן הזה לא מתכוונים שאני כל יום שאני קמה בבוקר אני מתפללת לאלוהים שישמור עליהם או שאני יחתוך ורידים אם הם יתפרקו נגיד:אם חברה שלך עצבנה אותך אז תחשבי לעצמך 'יו אני כל כך שונאת אותה!!' את לא באמת שונאת אותה כי שנאה זה מילה הרבה יותר חזקה אבל זה כאילו עושה דימוי של רגע חזק של אותו הרגע כי את לא שונאת אותה את כועסת עליה. ואני מניחה שאנחנו גם-לא מעריצים את שייגעצ על פי הקריטריונים שרשמת אנחנו מעריצים את זה לפי הקריטריונים שלנו שזה לאהוב את השירים וזהו שזה כמו שאמרת-לאהוב פשוט וזה לא מסמל שום דבר ממה שאמרת אם אני יגיד שאני מעריצה את שייגעצ.

LiTtalTal

New member
כן... אבל

יש כאלה שממש חולמים להיות מי שהם לא "מעריצים" ואפילו מוכנים לעשות ניתוחים פלסטיים בשביל זה.

DeDe shay

New member
אה הא... פשוט תחליפו את המילה

חוץ מזה אפילו זמרים מתלוננים על זה שחורתים את השמות שלהם על הידים כמו ילדות שחרתו "שי גבסו"

מסכימה לחלוטין...

כמו שאני לא מעריצה של אביב גפן שהוא הזמר שאני הכי אוהבת, אלא אני מעריכה אותו ואוהבת את המוסיקה שלו ואת מה שהוא מייצג. כמובן שזו לא אהבה באותה מידה כמו לאהוב את אמא/חבר אבל זו אהבה לבנאגם ולמה שהוא אומר ומייצג, אהבה למוסיקה שלו.. אני לא מחשיבה את עצמי כמעריצה של שייגעצ, אולי אומרים את זה לפעמים אבל אין לי מה להעריץ או לסגוד להם. יש להם אחלה מוזיקה, הם מטורפים ואחלה אנשים.. אז למה לא?
העלת נקודה מעניינת מאוד.. שלך, נמש

מסכימה

לתת סגידה או הערצה לבני אדם זה די מוגזם אחרי הכול הם רק בני אדם בעלי כישרונות מיוחדים ולא אלים בעלי כוחות טבע שיכולים ליצור עולם כששיגעצ יפתרו את הרעב בעולם יהיה אפשר להגיד שאנחנו מעריצים אותם

LiTtalTal

New member
../images/Emo8.gifלמה לא (המשך משפט- בפנים)

נראה לי שזה יקרה?! רגע אולי נבקש מיובל לכתוב שיר שיפתור את הרעב בעולם?? אז נוכל להעריץ אותם לא?? (למי שלא קלט, אני סתם צוחקת...)

למעלה