מעריצות ווסטלייף יקרות, או לא כל כך

מעריצות ווסטלייף יקרות, או לא כל כך

אז ככה, אומנם לא ראיתי עוד את הקליפ של החבר´ה המוכשרים האלה, אבל שמעתי את השיר הזה קווין אוף מיי הארט איזה עשרים פעמים ברדיוס. ייחודי לחלוטין! לא דומה בכלל לכל שאר השירים שלהם או של אן סינק/איי וואן/בויזון/באקסטריט בויס/וואטאבר! נורא נורא יפה <בלשון המעטה אפילו>, ואני בטוחה שבקליפ הם היו על מגדל גבוה, יעשו צילום מלמעלה ובשיא השיר יראו כמה הם סובלים כשהם שרים, נכון? טוב זה לא שהם לא חיברו את המילים/מנגינה/כוריאגרפיה! זה לא שהמראה שלהם זה מייק-אפ והם גם ככה לא נראים משהו וזה מה שמושך את כל המעריצות! זה לא שאם הם היו חבורה של שמנמנים שעירים הם לא היו מצליחים! זה לא שאם הם לא היו מחדשים כל שיר שמוכר ומצליח כבר לא היה להם כל כך הרבה כסף! ח-ל-י-ל-ה! היידה ווסטלייף! היידה ווסטלייף! משרוני, ולא תוכלו לפגוע בי, יש לי חזייה מברזל! נה!!!!!!

Uptown_Girl

New member
ילדה חכמה....או לא כל כך

אז ככה....קודם כל, למה שזה לא יהיה דומה לשירים אחרים שלהם? אם המעריצים והשאר עדיין אוהבים את זה, אין סיבה לשנות. באקסטריט בויז ואנסינק....זה הכל פופ...וזה לא שהשירים של השתי הלהקות הנ"ל לא בסגנון של הביטלז/טייק דאט ושאר להקות בנים...דה- זה פופ! א1- אם מישהו כבר מעתיק ממישהו- אז ווסטלייף היו קודם מה שאומר שא1 לא בדיוק המקוריים מבין השניים. בקליפ...אז כן, בקליפ הם הולכים כהרגלם...רק שהפעם יש כמה דברים שונים...מה את רוצה שהם ישעו בקליפ של שיר איטי? ירקדו למבאדה? הם דווקא כן חיברו את המילים...ואני לא משוכנעת שלא היה להם חלק גדול בחיבור המנגינה והכוריאגרפיה. האמת? עם כל הכבוד למאפרים שלהם, הם נראים יותר טוב בלי מייק אפ. נכון שהם חידשו כמה שירים ישנים, אבל סינגלים של קאברס יש להם רק 2! -ליאור- נ.ב תתבגרי ...לכי למקומות שבהם את רצוייה ומסכימה עם השאר...כאן כל אידיוט שני בא ומעביר ביקורת? לא אוהבת מה שיש כאן? אל תבואי!

ShiriFilan

New member
אני מסכימה איתן ב 100%

ולהבא לא צריך לטרוח לרשום תשובה להודעות כאלו בכלל - הם יראו שלא עונים להם וילכו.

ShiriFilan

New member
אופס סורי

לא שמתי לב ששמתי את זה פעמיים

אני חושבת גם כמוכן.

לא מבינה את כל המעריצות האלו שבאות להעביר ביקורת. בשביל מזה? מה? למה זה עוזר? זה פורום מעריצים. שרוני, אם לא באת לדבר על ההערצה שלך לווסטלייף אז לכי. חאלאס, פעם ראשונה תפוח פעם שנייה, בננה פעם שלישית אפרסק רקוב. נ.ב תתבגרי.

westlife rulez

New member
וואו חתיכת תשובה לעניין דפקת לה....

כול הכבוד לך........ מילים כדורבנות!!!!!!!!!!!!! גו ליאור גו ליאור גו ליאור!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uptown_Girl

New member
אני דווקא חושבת

שאם כל מילה היא שטויות יש טעם בלהראות להם את זה... (לא שהם יקלטו...אבל לנסות לא עולה כסף) -ליאור-

רק רגע אחד...

על מה שאמרת השאר ענו ואני חושבת בדיוק כמוהם אבל יש לי שאלה אחת את חושבת שהם לא יפים? למה בקסטירטבויז יותר חתיכים? ווסטלייף היא הלהקה הראשונה שבה גם השירים יפים וגם הזמרים חתיכים ואני מתכוונת לכל החמישה(אני יודעת שיופי זה לא מה שהכי חשוב אבל בכל זאת הייתי חייבת להגיב על זה...) ווסטלייף זאת גם הלהקה היחידה שאני אוהבת את כל כל כל השירים שלה אז,בחייך,תרכיבי את המשקפיים ומכשיר השמיעה טוב?

שכחתי לציין עוד משהו חשוב

אה ושכחתי לציין עוד משהו חשוב כל השירים של ווסטלייף בעלי משמעות ותוכן ולא כמו סתם שירים טיפשיים שיוצא לי לשמוע יותר מדי מסוגם לצערי...

טוב. חכו רגע.

אני הסכמתי רק בנושא שזה פורום מעריצים ושמי שלא אוהב יכול ללכת. אבל ווסטלייף, להגיד שהם הגברים הכי יפים שיש? שהשירים שלהם בעלי-משמעות? תקשיבי,אולי בעינייך. אני לא מעריצה, אבל סתם נכנסתי. וזה לא המקום שלי פה, אז אני לא אדבוק פה.הגבתי להודעה של שרוני ב-מ-ק-ר-ה... אני לא כ"כ מכירה את ווסטלייף ולא מעודכנת. אבל הם בטח לא הגברים הכי יפים שיש, הם נאים, הם בסדר. והשירים שלהם מטומטמים בטירוף, כמו, ופה את צודקת, הרבה שירים טיפשיים ביותר שגם לי יוצא לשמוע. מצטערת, אך אם כבר העלית ת´נושא אז זו דעתי. ביי. נ.ב שרוני, אני מקוה שהבנת את המסר. לכי תאכילי את הכלב שלך דיפסי.

Nickys babe!!

New member
צודקתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!! ../images/Emo41.gif

אני מסכימה ב- 1000000 % אחוז...... חוץ מהקטע של מה שאמרת על הקליפ..... גם אם זה יהיה ככה..... אז זאת הדרך שלהם להביע את עצמם..... ואם זה לא מקובל אל אנשים..... אז...... too bad!!!!! ווסטלייף הם הלהקה הכי טובה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ולא משנה מה...... השירים שלהם תמיד ימיסו אותי...... ( זה שהם גם נראים כמו מלאכים לא מזיק..... ) בכל מקרה...... את צודקת , וטוב שרשמת מה שרשמת..... אבל מתוקה..... כדאי שתקני קצת כבוד עצמי

למעלה