מעריצים ומעריצות

hypnotica

New member
מעריצים ומעריצות

האם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את התוכנית פאפרצי על בראד פיט שהייתה השבוע באחד מן הימים בערוץ E? אני חייב חייב חייב חייב להשיג את התוכנית הזאת. למי יש?

hypnotica

New member
עוד דבר

אני אשמח לתגובה גם מהמערכת ,האם יהיה שידור חוזר ואם כן מתי?

ה אורחת

New member
האם הכוונה לתונכית:

Hollywood Raw?!.... כי אם כן אז בWindows Media Player יש אותה באיכויות ממש טובות, ואם הכוונה לתוכנית הוליווד והפשע ששודרה ב Hot Reality או משו כזה יש פוווול שידורים חוזרים בשבת, ודבר אחרון כדאי שתרשום/תרשמי את שם התוכנית כי אני בודקת כל שבוע ולא ראיתי שום דבר כזה ששודר או ישודר בערוץ E! אז מה שם התוכנית?...

hypnotica

New member
אין לי מושג.

אז זהו שאין לי את השם של התוכנית,אני רק יודע שמצלמים את בראד בבאר בלוס אנג'לס שנקרא: " WHITE LOTUS" . אין לי מושג מה שם התוכנית ,לא ראיתי,רק אמרו לי ,ואני ממש חייב להשיג את זה. ואיך אני יכול לראות את Hollywood Raw ? איפה בדיוק אני רואה או משיג את התוכנית?

ה אורחת

New member
טוב בשביל לראות את הקטע,.........

אתה צריך Windows Media Player שסביר להניח שיש לך, אתה נכנס לתוכנה לוחץ בצד על Media Guide או בקיצור למדריך תרשום בפס חיפוש Brad Pitt וזה ימצא לך כמה קטעים (אלה שהם קטעי וידאו מסומן ליד פילם כזה כחול בקיצור תרד באפשרויות עד שתמצא כזה משהו Movies ואז כתוב בהמשך השורה Hollywood Raw תבחר את הנגן המתאים לך, מומלץ 300KB אם יש לך אינטרנט מהיר ותהנה :)

hypnotica

New member
תודה רבה ,אולי

את יודעת לאיזה תוכנית אני מתכוון ?ואיזה מסעדה מדובר ? אם כן אולי את גם זוכרת את שם התוכנית? לגבי ה-WINDOWS MEDIA PLAYER,אני אנסה את העניין הזה ואבדוק.

ה אורחת

New member
אז זהו שאני לא יודעת......

וגם בדקתי את זה ולפי מה שראיתי לא היה שום דבר אז אל תתבאס.... וחוץ מזה אני מעדכנת באופן קבוע על התוכניות כל שבוע שהוא משתתף אז תעקוב אחרי ההודעות שלי ואולי לא תפספס....

נצל"ש-

למי שיש ערוץ E ....מישהו ראה היום חדשות הבידור
כי אמרו לי שהראו משהו על ג'ניפר ובראד ואני לא ראיתי אז מישהו ראה

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifלא ראיתי אבל..

אני משארת שהם אמרו בטח משהו על זה השם רוצים לאמץ ילד

למעלה