זה לא היה מגניב...../images/Emo4.gif
זה היה אאאאאאאאאאדדדדדייייייייררררררר!!!!! אחת ההופעות הטובות ביותר (אחרי ה-21.12 מבחינתי חחח)! הייתי שם עם נועה. התחילו עם "ניטרה בוי+עוד לילה" ואחריו התחילו להגיד "תודה רבה" וירדו מהבמה
ואז כמובן הם חזרו והמשיכו עם "אלפקה", "הידעת" (איתי לא התבלבל במילים!!!! העעשררר!!!), "סמבה סתיו"
(טוב נו, כבר ידוע שזה השיר האהוב עליי חח).. בקיצור היה את כל הפלייליסט הרגיל.. היה איזה קטע שאיתי התחיל לדבר על טאלנטים או משהו כזה ואמר שכולם טאלנטנים ואז הצביע עליי ואמר "במיוחד אתה"
חייב לציין במיוחד את הביצועים של "לא בא לי לשמוע" ו"כל מה שרצית" שהיו מדהימים מהרגיל!!! היה ממש מרגש.. ב"כל מה שרצית" בפזמון האחרון פתאום נועה התחילה לצלם אותי שר את זה מהבמה, איתי קלט את זה וצחק חח
לפני "את" אייל כרגיל אמר שאת השיר הבא יציג רון אלמוג והתחילה שוב פעם הנעימה של האירוויזיון כששתי בנות (מיכל אפרתי וליטאלנט
) עלו על הבמה והביאו לרון פרחים. מיכל ירדה וליטל נשארה על הבמה והתחילה לחבק את כולם.. ואז כשהיא הגיעה לזיגו הוא אמר לה כזה "אממ.. חמודה, הקטע שלך כבר נגמר... את יכולה לרדת.. זהו, זה נגמר.." והיא לא יורדת ונשארה על הבמה והתחילו לנגן את THINK של ארת'ה פרנקלין והיא כזה עשתה פרצוף של לא יודעת מה לעשות ולמה לעזאזל הם מנגנים את זה ופתאום היא התחילה לשיר את השיר והייתה מדהימה!!! איזה דיווה
ואז בסוף היא אמרה "אה דרך אגב, השיר הבא זה את"
ורון עשה פרצוף כזה של "גנבת לי את הקטע"
אה היה קטע קורע לקראת הסוף... לפני ש"שוב הדיסקו כאן" התחיל, מישהי התקרבה לבמה ושמה ליד הסטנד של המיקרופון של איתי תחתונים!!!!
אף אחד מהם לא שם לב ורק כשהם ירדו מהבמה אז זיגו פתאום קלט את זה, הרים את התחתונים ואמר "מה זה? זה עוד לא קרה לנו..." ואז רון ראה את זה, לקח ת'תחתונים ואמר "תודה" חחחחחחח
ההדרן היה ממש גאוני!!!! המחרוזת שנות ה-90 הייתה מעולה.. הם עלו עם בגדים כאלה של שנות ה-90 והיה ממש מצחיק! אחרי זה היה עוד משהו אבל אני לא יודע אם מותר עדיין לחשוף את זה אז אני לא אגיד..