מעריצי הדורבנים, להזכירכם:

blond man

New member
מעריצי הדורבנים, להזכירכם:

היום ב-23:00 הופעה בבארבי ת"א! ולכל האומללים שלא יכולים לבוא ורוצים, הסירו דאגה מליבכם: היום בשעה 23:00 ההופעה תשודר בשידור חי ברשת ג'! יהיה מגניב!

RTur

New member
זה לא היה מגניב...../images/Emo4.gif

זה היה אאאאאאאאאאדדדדדייייייייררררררר!!!!! אחת ההופעות הטובות ביותר (אחרי ה-21.12 מבחינתי חחח)! הייתי שם עם נועה. התחילו עם "ניטרה בוי+עוד לילה" ואחריו התחילו להגיד "תודה רבה" וירדו מהבמה
ואז כמובן הם חזרו והמשיכו עם "אלפקה", "הידעת" (איתי לא התבלבל במילים!!!! העעשררר!!!), "סמבה סתיו"
(טוב נו, כבר ידוע שזה השיר האהוב עליי חח).. בקיצור היה את כל הפלייליסט הרגיל.. היה איזה קטע שאיתי התחיל לדבר על טאלנטים או משהו כזה ואמר שכולם טאלנטנים ואז הצביע עליי ואמר "במיוחד אתה"
חייב לציין במיוחד את הביצועים של "לא בא לי לשמוע" ו"כל מה שרצית" שהיו מדהימים מהרגיל!!! היה ממש מרגש.. ב"כל מה שרצית" בפזמון האחרון פתאום נועה התחילה לצלם אותי שר את זה מהבמה, איתי קלט את זה וצחק חח
לפני "את" אייל כרגיל אמר שאת השיר הבא יציג רון אלמוג והתחילה שוב פעם הנעימה של האירוויזיון כששתי בנות (מיכל אפרתי וליטאלנט
) עלו על הבמה והביאו לרון פרחים. מיכל ירדה וליטל נשארה על הבמה והתחילה לחבק את כולם.. ואז כשהיא הגיעה לזיגו הוא אמר לה כזה "אממ.. חמודה, הקטע שלך כבר נגמר... את יכולה לרדת.. זהו, זה נגמר.." והיא לא יורדת ונשארה על הבמה והתחילו לנגן את THINK של ארת'ה פרנקלין והיא כזה עשתה פרצוף של לא יודעת מה לעשות ולמה לעזאזל הם מנגנים את זה ופתאום היא התחילה לשיר את השיר והייתה מדהימה!!! איזה דיווה
ואז בסוף היא אמרה "אה דרך אגב, השיר הבא זה את"
ורון עשה פרצוף כזה של "גנבת לי את הקטע"
אה היה קטע קורע לקראת הסוף... לפני ש"שוב הדיסקו כאן" התחיל, מישהי התקרבה לבמה ושמה ליד הסטנד של המיקרופון של איתי תחתונים!!!!
אף אחד מהם לא שם לב ורק כשהם ירדו מהבמה אז זיגו פתאום קלט את זה, הרים את התחתונים ואמר "מה זה? זה עוד לא קרה לנו..." ואז רון ראה את זה, לקח ת'תחתונים ואמר "תודה" חחחחחחח
ההדרן היה ממש גאוני!!!! המחרוזת שנות ה-90 הייתה מעולה.. הם עלו עם בגדים כאלה של שנות ה-90 והיה ממש מצחיק! אחרי זה היה עוד משהו אבל אני לא יודע אם מותר עדיין לחשוף את זה אז אני לא אגיד..

blond man

New member
ב-י-ד-י-ו-ק-!-!-!

באמת הייתה הופעה מצחיקה. אמא שלי הקשיבה להופעה ברדיו והיא אמרה לי שהיה איזה שדרן רדיו מעצבן שכול הזמן נתן הרצעות על הדורבנים ועל השירים והסביר את הבדיחות שלהם...
אבל הם כל הזמן הריצו בדיחות!(לא שזה רע או משהו!) נגיד, עד שזיגו התחיל לשיר את "בפורים הזה" עברו כמה דקות! אח... היה כל כך מצחיק...
מה אסור לך לחשוף??? נ.ב: נתת הופעה טובה ב"כל מה שרצית"!

RTur

New member
אממ.. בקשר למה שהם הקליטו..

איזו הופעה?
"הופעה טובה" עלק חחחח

וואי,נשמע שהיה ממש ממש מעולה...

כיף לכם...לי לא... : / מקווה שמתישו אהיה בהופעה שלהם.... ואגב, אני גם הכי אוהבת "סמבה סתיו" ובכלל בוסנובה.... אם יש לך עוד אמנים שמנגנים בסגנון כזה אז תשלח הודעה... : ) שבת שלום וסופ"ש רגוע וכייפי.....

RTur

New member
אה ונזכרתי בעוד משהו!

מה שהלך שם מאחורי הקלעים בסוף ההופעה חחחחח נכנסתי לחדר אמנים ואיתי דיבר עם איזה בחור והבחור ביקש מאיתי שיתן לו אגרוף חחח לאיתי כמובן לא היה נעים אז הוא נתן חלש.. ואז הבחור התחיל לצעוק עליו "מה? זה כל מה שאתה יכול? תן בכל הכוח".. באיזשהו שלב מאוחר יותר של השיחה איתי נתן לו אגרוף והבחור התחיל לצעוק שם (כאילו מכאבים..) ולאיתי היה כואב מהמכה של עצמו חחח.. (מפה התחלתי לצלם סרטון של מה שהלך שם חחח) ואז הבחור התחיל להעביר לאיתי קורס באיך לתת אגרופים חזקים מבלי שיהיה כואב לעצמך חחח
ואגב, מדד הסלבס להופעה זו: גיא אריאלי ורוני סופרסטאר (היא ממש גרופית אה? הבנתי שהיא גם קנתה את החולצה האדומה במידת S האחרונה חח)

RTur

New member
אופס טעות:

"פתאום נועה התחילה לצלם אותי שר את זה מהקהל"

אההה חזק!

ליטל זאת הבחורה שעשתה איתם את זה גם בבארבי בכפ"ס... באמת שהיא דיווה! ביצוע מרשים ביותר. ההדרן נשמע ממש מגניב! איזה שירים הם ניגנו בו?

RTur

New member
הנה הפלייליסט של המחרוזת:

1. Rythm is... 2. It's my life 3. I got the power 4. scatman 5. scatman world 6. no limit 7. sing halleluya 8. what is love 9. All That She Wants (הגרסה האנגלית ל"כל מה שרצית"
.. או שלא..) 10. Informer 11. a la la long 12. poison

RTur

New member
חכי, אולי תזכי לשמוע את זה בקרוב../images/Emo8.gif

nuna19

New member
טוב... היה פשוט מדהים!!!!!!

וואי כמה שהתגעגעתי להופעות! זה נותן אנרגיה לחודשים!!! טוב אז איך שהגעתי קניתי כרטיס ופגשתי את ארתור! (הטאלנט!) העברנו קצת זמן עד שההופעה התחילה וניסינו לשכנע אנשים להקליט לנו את ההופעה ובסוף גם הצלחנו. חחחחחחחחחחחח.... ואז ההופעה התחילה... הם התחילו עם ניטרה בוי ואני וארתור היינו היחידים ברחבה אז החלטנו (החלטתי...) לחזור לשבת עד שהרחבה תתמלא קצת יותר... ב"עוד לילה" התקרבנו לרחבה ועמדנו מתחת לאיתי. הוא קלט אותי והתחיל לעשות לי פרצופים. ואז גיא גם הסתכל עליי והתחיל לחייך משום מה... אני לא אלאה אתכם בשאר פרטי הפלייליסט כי כתבו פירוט די נרחב לפניי אז קצת על מה שקרה מאחורי הקלעים: הצטלמתי עם זיגו,איתי(ויצאה לנו תמונה מאגניבה כי לבשנו אותו ג'קט...) ואיתמר (שנראה די מופתע מהבקשה...) ואח"כ דיברנו עם גיא בחוץ שכמעט "התלונן" על ארתור מסיבות כאלה ואחרות חחחחחחחחחח... ואז הוא התחיל לשפוך את נפשו לפניי ואח"כ לחץ לי את היד ושאל לשמי ואחרי שעניתי לו הוא אמר לי:"תודה רבה שהקשבת לי ונתת לי לשפוך את נפשי..." חחחחחחחחחחחח הגעתי הביתה עייפה ומרוצה ותודה על החוויה המדהימה!!!!

RTur

New member
../images/Emo6.gif! ולגיא (אני יודע שאתה קורא..):

קרן פלס בחרה להתעלם מהעניין ולא הביעה את תגובתה בנושא ולכן הסיפור שלי ושלה נגמר (למרות שגם לא היה אחד כזה חחח
). ולהזכירך, בניגוד מוחלט לגברת סרגל, אתם התקשרתם מיד..
אתה מוזמן להמשיך לחפור לנועה בעניין.. אני שמעתי את מה שאתה אמרת לי וזה נשמע לי כמו... "אוי אוי אוי, הקלטת שיר גם לקרן פלס, זה הונאת אמנים, צריך להתקשר לכלבוטק בלה בלה בלה"
למה לעשות מכל דבר אפרוח? נ.ב: שים לב לחתימה המעודכנת..

nuna19

New member
אה ועוד משהו!

בהידעת לא הורדתי את העיניים מאיתי כדי שחס וחלילה לא יתבלבל במילים ואח"כ שהוא סיים את השיר בלי אף טעות אני וארתור התחלנו לקפוץ ולהריע לו על ההישג! אח"כ מאחורי הקלעים איתי הבהיר ש:"אתם לא יודעים כמה שזה קשה... זה שהצלחתי זה הישג! זה לא הולך ברגל..." חחחחחחחחחחח...

למעלה