מעריצי קולום מיני (או'בריאן)

subatoi

New member
מעריצי קולום מיני (או'בריאן)

ישמחו לראות אותו בקרוב בגרסה האמריקאית של "חיים על מאדים". והוא כ"כ דומה למקור שזה היה מתבקש. איזה יופי לראות שהוא עושה משהו רציני, כמו נישל ניקולס שפתאום נזכרו בה, להבדיל, כמובן.

dudwity

New member
תמיד היה בשחקן הזה משהו..

שגרם לי לא לחבב אותו. אינני יודע מדוע.

n i v1

New member
מיני

קולם מיני תמיד משחק בסדרות טובות ובסרטים גם

papal

New member
או ויי עוד משהוא טוב שהאמרקקים יהרסו

LIFE ON MARS זו פשוט סדרת מופת סדרה מדהימה, הפקה איכותית שממש מדהימה בטיבה, עלילה שוטפת ובניית סיפור מסגרת מעולה וכן, גם הסיום של העונה ה2 עם הסגירה פנטסטי!! שחקנים בריטיים מעולים הומור בריטי משובח! והרגשה אמיתית של שנות 50!! אחת הסדרות הטובות שראיתי האמריקאים כבר ידאגו להרוס את זה-אני בטוח! הם בטוח יעשו מזה מיאמי וייס 2 חבל!!!

papal

New member
ודרך אגב למי שאוהב את הסדרה הזו

לאבא שלי הייתה קורטינה בדיוק כמו בסדרה רק בצבע לבן עד 98-(היו לנו שני רכבים הקורטינה, והאוטו מנהלים- שמשה כל כך אוהב) ואז סבא שלי נהג בה עד 2001 ,וגם לי יצא לנהוג בה... רכב קלאסה! אמנם גדול -אבל יש לו תאוצה פנטסטית- (ועוד על 4 הילוכים) והוא מאוד נוח (חוץ מההגה שצריך להפעיל הרבה כוח כדי לסובב). אבל קלאץ' רך מאוד וזוית ראייה פנטסטית ומהירות שיוט פיצוץ (הגעתי איתה פעם ל180) לצערי, לאוטו כבר לא היו חלקי חילוף- וכשהלך הקלאץהיה צריך ייבא במיוחד מארה"ב- במחיר שהיה שווה בערך את הכל הרכב, אז נאלצנו ללמכור אותה (בצערר רב אני מזה מתגעגע ) לפירוק והחלום שלי הוא יום אחד להיות בעלים של קורטינה כזו- בשביל הקלאסה!

זה מזכיר לי בדיחה שחבר שלי תמיד סיפר על הסיירה שהייתה לי שהוא אמר שהיה לה הגה כוח כי היה צריך טונה של כוח לסובב ת'הגה .. ../images/Emo3.gif

AKIRA972

New member
למכירה אוטו מנהלים-שמורה מבית טוב-(לא בשבת)

מוכר? אני קונה... אין על מנהלים כולנו מנהלים...

papal

New member
דרך אגב משה האוטו מנהלים כבר לא קיים

עבר תאונה, הלך פייפן (אבל בגלל שהוא אוטו מנהלים אבא שלי אפילו לא נשרט), ועכשיו אבא שלי מתנייע באימפרזה עממית פשוטה:)

למעלה