מערך כוכבי מעורר השתאות במוצ"ש

גריני

New member
ברכה, יקירתי

ראשית, קבלי את עצמך כמו שאת! בכל עת, בכל מצב! כן, גם ב"עשייה חיובית כלפי עצמי תוך אי עשייה חיובית לאחר". שנית, ניסית פעם לספר לה על הרגשותיך? אולי להזמין אותה לבית קפה ולשתף אותה במה עשה לך מקרה מסויים, טיפוסי בו היא נהגה בצורה מסויימת והרגשתך בעקבות זה היתה... (מה שהיתה). אם מתאים לך לקיים שיחה כזו, נסי להקפיד ולתאר את הרגשותיך (לא להרחיב ב-מה היא עשתה אלא איך את הרגשת. אני רוצה לתת לך "פטנט" נוסף - מעין הגנה מפני אובדן אנרגיות ו/או חדירה של אנרגיות שליליות. עשי זאת מידי בוקר, לפני שאת נפגשת עם אדם כלשהו ובמיוחד כאשר את יודעת שאת עומדת להיפגש איתה: דמייני עצמך מוקפת בבועת הגנה בצבע כלשהו (סגול, ורוד... מה שמתאים לך באותו הרגע) - דמייני שהבועה הזו מונעת בריחת אנרגיה ממך ומונעת חדירה של אנרגיה שלילית אליך. זה עובד, האמיני לי! "פטנט" נוסף לחידוש אנרגיה שהידלדלה - לשבת כמה דקות על האדמה, רצוי ליד עץ גדול ובריא. אני רוצה להגיד לך עוד משהו, ברכה: מערכות יחסים הם משהו מאוד דינאמי. היום את "ברוגז" עם מישהו - לא מסוגלת אפילו להסתכל לו בעיניים, מחר, או בעוד שבוע... או חודש - יכול להתרחש מהפך! אז כרגע את חווה קשיים עם אותה נערה (ומי לא חווה קשיים עם מתבגרים, בין אם הם ילדים ביולוגיים שלנו או לא?) - הדבר הזה יכול להשתנות וייתכן שמתי שהוא בעתיד תמצאו שאתן כמעט חברות... אני כ"כ מבינה אותך, יכולה לספר לך אין סוף דוגמאות, דברים שאני עברתי בחיי... הפתרון שאני יכולה לשוב ולהציע לך כרגע - הוא להשלים עם כל מה שקורה בחייך! להאמין שבכל רגע ורגע את נמצאת במקום הנכון לך ולמשפחתך ומעל לכל לכבד את עצמך. לכבד את עצמך פרושו להפסיק להלקות את עצמך! באהבה

תשובה לברכה

ניתן לראות רק 3 קודקודים של מגן הדוד כי היתר ממוקמים בשמים הבלתי נראים (היכן שהשמש נמצאת בלילה). הכוכבים שבשלושת הקודקודים הנראים הם הירח, סטורן ויופיטר, ואילו השמש, כירון ומארס נמצאים בשמים הבלתי נראים. את כירון ניתן לראות רק בטלסקופ. איור של מיקום הכוכבים במגן הדוד כפי שהוא נראה מישראל בשעת הליקוי נמצא בדף המידע המוקדש לו talilastan.com

מערך כוכבי מעורר השתאות במוצ"ש

"שני דברים ממלאין את ליבי השתאות וייראת קודש - חוק הכוכבים מעל וחוק המוסר בליבי", כך עמנואל קאנט. מחר ייווצר מערך כוכבי נדיר דמוי מגן דוד שבו ליקוי לבנה. מערך כוכבים כזה לא נוצר מעולם (לפחות לא בהיסטוריה המתועד). אם השמיים יהיו בהירים תוכלו לצפות במוצ"ש בסביבות 3-3:30 לפנות בוקר בליקוי הלבנה החד פעמי הזה. בדף המידע המוקדש לליקוי הלבנה במגן הדוד(talilastan.com), יש איור המתאר כיצד ממוקמים מגן הדוד וליקוי החמה במרחב השמיימי של ישראל. כמו כן תמצרו פירוש אסטרולוגי שלפיו למערך כוכבי זה, קוסמי ואוניברסלי ככל שיהיה, יש זיקה מיוחדת לישראל וליהדות. הכיצד? כי למגן הדוד כמו גם לליקוי הלבנה יש "קשר יהודי-ישראלי". מגן הדוד הוא כידוע סמל יהודי המסמל גם את מדינת ישראל; ואילו ליקוי הלבנה מתייחס, כך לפי המסורת היהודית, ליהודים, לעומת ליקוי החמה המתייחס לאומות העולם. מגן הדוד וליקוי החמה הם סמלים מנוגדים של הצלה וחורבן, כך שה-ללמ"ד (ראשי תיבות של - ליקוי לבנה מגן דוד)המכיל את שניהם מבשר, מצד אחד, שיהיה רע ליהודים (ליקוי הלבנה) ומצד שני הוא מבשר הגנה, הצלה וישועה ואולי אפילו את מה שמכונה במסורת היהודית "ימות המשיח" (מגן הדוד) וכדי שיהיה לגמרי ברור שה-ללמ"ד מתכוון אלינו, כיוון הקוסמוס את הדברים כך שבאותו רגע חד פעמי ודרמאתי שבו נוצר ה-ללמ"ד כתולדה מליקוי הלבנה, נוצר יחס אולטרה-משמעותי בין מבנה שמיימי נורא ורב הוד זה לבין ארץ ישראל - ממש בו זמנית עם ליקוי הלבנה מגיע קודקודו של מגן הדוד לפסגת השמים, כלומר, למקום הגבוה ביותר מעל שמי ישראל, כאשר הכוכב הניצב בראש הפירמידה הוא שבתאי, הכוכב הקשור ביהודים. ישנן עוד קורלציות מעוררות השתאות בין ה-ללמ"ד לבין מפת השמים של ישראל ברגע הליקוי אך היריעה קצרה כאן. במיטב איחולי, טלילה "שני דברים ממלאין את ליבי השתאות וייראת קודש - חוק הכוכבים מעל וחוק המוסר בליבי", כך עמנואל קאנט. מחר ייווצר מערך כוכבי נדיר דמוי מגן דוד שבו ליקוי לבנה. מערך כוכבים כזה לא נוצר מעולם (לפחות לא בהיסטוריה המתועד). אם השמיים יהיו בהירים תוכלו לצפות במוצ"ש בסביבות 3-3:30 לפנות בוקר בליקוי הלבנה החד פעמי הזה. בדף המידע המוקדש לליקוי הלבנה במגן הדוד(talilastan.com), יש איור המתאר כיצד ממוקמים מגן הדוד וליקוי החמה במרחב השמיימי של ישראל. כמו כן תמצרו פירוש אסטרולוגי שלפיו למערך כוכבי זה, קוסמי ואוניברסלי ככל שיהיה, יש זיקה מיוחדת לישראל וליהדות. הכיצד? כי למגן הדוד כמו גם לליקוי הלבנה יש "קשר יהודי-ישראלי". מגן הדוד הוא כידוע סמל יהודי המסמל גם את מדינת ישראל; ואילו ליקוי הלבנה מתייחס, כך לפי המסורת היהודית, ליהודים, לעומת ליקוי החמה המתייחס לאומות העולם. מגן הדוד וליקוי החמה הם סמלים מנוגדים של הצלה וחורבן, כך שה-ללמ"ד (ראשי תיבות של - ליקוי לבנה מגן דוד)המכיל את שניהם מבשר, מצד אחד, שיהיה רע ליהודים (ליקוי הלבנה) ומצד שני הוא מבשר הגנה, הצלה וישועה ואולי אפילו את מה שמכונה במסורת היהודית "ימות המשיח" (מגן הדוד) וכדי שיהיה לגמרי ברור שה-ללמ"ד מתכוון אלינו, כיוון הקוסמוס את הדברים כך שבאותו רגע חד פעמי ודרמאתי שבו נוצר ה-ללמ"ד כתולדה מליקוי הלבנה, נוצר יחס אולטרה-משמעותי בין מבנה שמיימי נורא ורב הוד זה לבין ארץ ישראל - ממש בו זמנית עם ליקוי הלבנה מגיע קודקודו של מגן הדוד לפסגת השמים, כלומר, למקום הגבוה ביותר מעל שמי ישראל, כאשר הכוכב הניצב בראש הפירמידה הוא שבתאי, הכוכב הקשור ביהודים. ישנן עוד קורלציות מעוררות השתאות בין ה-ללמ"ד לבין מפת השמים של ישראל ברגע הליקוי אך היריעה קצרה כאן. במיטב איחולי, טלילה שני דברים ממלאים את ליבי השתאות וייראת קודש - חוק הכוכבים מעל וחוק המוסר בליבי", כך עמנואל קאנט. מחר ייווצר מערך כוכבי נדיר דמוי מגן דוד שבו ליקוי לבנה. מערך כוכבים כזה לא נוצר מעולם (לפחות לא בהיסטוריה המתועד). אם השמיים יהיו בהירים תוכלו לצפות במוצ"ש בסביבות 3-3:30 לפנות בוקר בליקוי הלבנה החד פעמי הזה. בדף המידע המוקדש לליקוי הלבנה במגן הדוד(talilastan.com), יש איור המתאר כיצד ממוקמים מגן הדוד וליקוי החמה במרחב השמיימי של ישראל. כמו כן תמצרו פירוש אסטרולוגי שלפיו למערך כוכבי זה, קוסמי ואוניברסלי ככל שיהיה, יש זיקה מיוחדת לישראל וליהדות. הכיצד? כי למגן הדוד כמו גם לליקוי הלבנה יש "קשר יהודי-ישראלי". מגן הדוד הוא כידוע סמל יהודי המסמל גם את מדינת ישראל; ואילו ליקוי הלבנה מתייחס, כך לפי המסורת היהודית, ליהודים, לעומת ליקוי החמה המתייחס לאומות העולם. מגן הדוד וליקוי החמה הם סמלים מנוגדים של הצלה וחורבן, כך שה-ללמ"ד (ראשי תיבות של - ליקוי לבנה מגן דוד)המכיל את שניהם מבשר, מצד אחד, שיהיה רע ליהודים (ליקוי הלבנה) ומצד שני הוא מבשר הגנה, הצלה וישועה ואולי אפילו את מה שמכונה במסורת היהודית "ימות המשיח" (מגן הדוד) וכדי שיהיה לגמרי ברור שה-ללמ"ד מתכוון אלינו, כיוון הקוסמוס את הדברים כך שבאותו רגע חד פעמי ודרמאתי שבו נוצר ה-ללמ"ד כתולדה מליקוי הלבנה, נוצר יחס אולטרה-משמעותי בין מבנה שמיימי נורא ורב הוד זה לבין ארץ ישראל - ממש בו זמנית עם ליקוי הלבנה מגיע קודקודו של מגן הדוד לפסגת השמים, כלומר, למקום הגבוה ביותר מעל שמי ישראל, כאשר הכוכב הניצב בראש הפירמידה הוא שבתאי, הכוכב הקשור ביהודים. ישנן עוד קורלציות מעוררות השתאות בין ה-ללמ"ד לבין מפת השמים של ישראל ברגע הליקוי אך היריעה קצרה כאן. במיטב איחולי, טלילה

גריני

New member
תודה על המידע

חיכיתי מספר ימים לניתוח אסטרולוגי של מבנה כוכבים מיוחד זה. להגיד שאני שמחה כרגע? - ממש לא! אני מצטטת מאתרה של טלילה: "עובדה שמסמלת שהזמן** אוזל ושאם לא נדע לנצל את 5 השנים הקרובות, מצפה לנו שקיעה ונפילה. אם לא נבחר ללכת במהלך 5 השנים בדרך החיובית שכוכב הלכת סטורן מסמל – "והצנע לכת", כל עוד סטורן מעפיל, אזי עם חציית פסגת השמיים, תבוא לידי ביטוי חולשת מיקומו במזל סרטן, והעובדה שהוא נתון לחסדיה של הלבנה השולטת במזל סרטן, לבנה הלוקה בנפשה תבוא לידי ביטוי בלתי מבוקר – בבחינת "בעלת הבית השתגעה" וכל הרע שהירח הלקוי מסמל יתפרץ" אז בואו כולנו, וננצל את 5 השנים הבאות להטיית הכף כך שמה שיגבר בסופו של דבר הוא השפעתו החיובית של מגן הדוד עלינו! זהו המסר העיקרי של Humanity Team - המשכו הישיר של "שיחות עם אלוהים" - - כל אחד ואחת מאיתנו יכולים לתרום לשינוי הזה. כל אחד ואחת מאיתנו יכולים להרחיב מעט את תחומי עיסוקינו - להרחיב את מעגל החשיבה החיובית והעשייה החיובית וכך ליצור גל של שינוי שילך ויתרחב. אני רואה את עצמי מחוייבת לתהליך שכזה וזאת הסיבה שאני כאן, בפורום הזה.

למעלה