מערכון חדש עם דיוויד טאננט וקתרין טייט לכבוד הקומיק רייליף שיהיה בשישי האחרון.
Z Zygon New member 19/3/07 #1 מערכון חדש עם דיוויד טאננט וקתרין טייט לכבוד הקומיק רייליף שיהיה בשישי האחרון.
S sprqy New member 19/3/07 #2 לא הבנתי מילה אחת ממה שהיא הוציאה מהפה חוץ מBITE ME ALIEN BOY .... היא תיהיה קבועה בעונה החדשה הבאה עלינו לטובה? היא הייתה בסדר בקריסמס ספיישל...
לא הבנתי מילה אחת ממה שהיא הוציאה מהפה חוץ מBITE ME ALIEN BOY .... היא תיהיה קבועה בעונה החדשה הבאה עלינו לטובה? היא הייתה בסדר בקריסמס ספיישל...
ק קורה New member 19/3/07 #3 גדול../images/Emo6.gif זה היה קורע "אתה הדוקטור?" והבובה של רוז בסוף....הוא כזה מוצלח הדיויד טננט הזה
גדול../images/Emo6.gif זה היה קורע "אתה הדוקטור?" והבובה של רוז בסוף....הוא כזה מוצלח הדיויד טננט הזה
F faina s New member 19/3/07 #7 ופפוסים מהסדרה http://www.youtube.com/results?search_query=doctor+who+bloopers
T TheSegal New member 20/3/07 #14 זה הכי קורע ../images/Emo6.gif במיוחד הקטע בסוף עם queen!!!!!!! והקטעים עם הסייברמן בפארק...
ה הי אני צב בשם יהושוע New member 19/3/07 #11 ../images/Emo6.gif בפעם הראשונה שראיתי את זה ועדיין כל פעם אני מתפקעת מצחוק ממש בקול רם "Rose by any other name would smell as sweet" "do you fancy Billie Piper ,sir??" :"-D "is your house bigger on the inside? " אעהה אין אין. זה מצויין.
../images/Emo6.gif בפעם הראשונה שראיתי את זה ועדיין כל פעם אני מתפקעת מצחוק ממש בקול רם "Rose by any other name would smell as sweet" "do you fancy Billie Piper ,sir??" :"-D "is your house bigger on the inside? " אעהה אין אין. זה מצויין.
T TheSegal New member 19/3/07 #12 מצחיק!!!! במערכון הזה אני אוהבת אותה, לא אהבתי את הדמות שלה בספיישל, היא הייתה מעצבנת!