מערכון יומני היקר של דן בן אמוץ

popaisailorman

New member
מערכון יומני היקר של דן בן אמוץ

האם מישהו יודע פרטים על המערכון הישן של דן בן אמוץ נדמה לי שקוראים לו "מיומנו של ילד בן 9" או משהו כזה האם ישנו אוסף מערכונים הכולל אותו האם מישהו יודע היכן אפשר לשמוע אותו או להשיג אותו או את המלל שלו תודה

D o r o t h y

New member
למיטב ידיעתי אין

אבל בדיוק כמוך - אשמח להתבדות. אבל למערכון באמת קוראים "מיומנו של ילד בן 9"

רענן111

New member
ודאי שיש

מבחר גדול של מערכונים וקטעים של דן בן אמוץ יצא בשנות השישים ונקרא "איך לעשות מה". יש בו את מערכון "מיומנו של ילד בן 9", את הקללות, ההספד, מערכונים מ"תל אביב הקטנה" ועוד ועוד אוצר בלום.היה לי אותו אך הוא אבד בנבכי הזמן. אינני יודע היכן ניתן למצוא אותו כעת.ראה הלינק.

giba70

New member
אי, גם הקללות החדשות!

"שתירדם בקסטל ותתעורר בהדסה!" "שתלבין בעיות עד שילבינו פניך!" "שתזכה בפרס רמת גן!" (סופרים)

סומכי

New member
יש, אבל קוראים לו 'דן בן אמוץ-בסירה אחת'

והוא כולל את : הירקן תורת הנאום שלום עליכם ההספד מיומנו של ילד בן תשע מבחר הקללה העברית: לנהגים לציירים לסופרים לרוקחים כל הקטעים הושמעו בתוכנית הרדיו עם אותו השם. "איך לעשות מה" אגב, הוא שם הספר שבו הופיעו מערכונים וקטעים אחרים שכתב בן אמוץ.

giba70

New member
אשמח לבדות

היה לי פעם ספר (כלומר להורים שלי) של דן בן אמוץ ובו הופיע המערכון. נדמה לי שזה היה "איך לעשות מה". זכורים לי כמה קטעים מהיומן, למשל: "יום שבת: אסור לכתוב היום. יופי."
בספר מופיע גם נאום ההספד המפורסם שלו (אח, יא דן...) וגם כל הווריאציות של "איך לספר בדיחה אחת ולתמיד". כבר שנים שלא ראיתי את הספר, אולי הוא נעלם, אבל אשמח להתבדות.

popaisailorman

New member
זה הושמע בגלי צה"ל

אחרי חיפוש בפורום ראיתי שזה שודר בגלי צה"ל באחת השבתות אולי יש אפשרות לשלוח להם בקשה לשדר את זה שוב בתאריך מסויים באחת השבתות הבאות או אולי מישהו יודע אם אפשר לקבל מראש את רשימות המערכונים לשבת חבל שאי אפשר לקנות הקלטות או מלל של מערכונים ישירות מגלי צה"ל

החתולית

New member
בודאי שאפשר לקנות

אפשר לקנות כמעט כל תכנית ששודרה בגל"צ, רק צריך ליצור קשר עם הסרטיה שלהם ולהיות מוכנים לשלם.

למעלה