מערכונים של דזשיגאן ברשת?!

זיסער

New member
מערכונים של דזשיגאן ברשת?!

למישהו מבין החברים כאן יש שמץ איפה אפשר להשיג ברשת מערכונים של הצמד-חד דזשיגאן ושומאכער? א גרויסע דאנק זיס

זיסער

New member
רק עכשיו שמתי לב להודעה של בן-אהרן

אבל אם למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא עוד, אני מאוד יודה לו :) תודה, בן אהרן

כצמד, זה היחיד שמצאתי.../images/Emo10.gif

אבל, של דג'יגאן, יש לי עוד כמה. תשאר כאן, הכל יבוא בהמשך. שבוע טוב גם לך.

זיסער

New member
תודה רבה ללינק שנתת :)

ישבתי כמה דקות על האתר "מוסיקה-יהודית" והורדתי 18 מערכונים של "יידישע הומור" נראה לי שחוץ מאחד כולם של דז'יגאן ושומאכער. דז'יגאן לבד טוב, ושומאכער לבד גם טוב. ביחד הכי טוב :)

minci

New member
דזשיגאן רעדט צו גיך!!!!

איך האב געהערט זיי ביידע אז איך האב געלערנט פאר בגרות ביים זיידן זיי רעדן צו גיך און עס מיר גענומען עטלעכע מאל צו פארשטיין וואס זיי זאגן ביי מיר זיי פארדרייען די ווערטער!

הבהרה.

כמנהגי, מדי פעם אני מעלה כאן קישורים לאתרים יחודיים לפורום הזה. לכבוד שבת, העליתי כאן קישור, למערכון חביב, של שני הקומיקאים, דז'יגאן ושומכר. בשעת חצות, כיבד, אותנו אורח נכבד בנוכחותו. הציג שאלה, היכן ניתן למצוא חומר, על אותם שני קומיקאים. לא נראה היה, שיש לו שמץ של מושג, היכן לחפש. שלוש דקות אחר כך, גילה את ההודעה שלי עם הקישור. למרות, ההבהרה, שלי, שיש בדעתי, להמשיך ולהביא, לכאן חמרים נוספים, עם מערכונים, של השניים - בעתיד. גילה האיש את ה"מזווה" והוא מלא כל טוב. לא איש כמוהו, יאכל בסתר. טרח להביא את כל התכולה לשולחן הפורום, תוך תוכחה, מוסווית, על כי אני מרעיב אתכם. בהחלטה נועזת פרש הכל על השולחן. טרח להודות לי על שגיליתי לו את ה"סוד" של מיקום המפתח. הציג אותי ככלי ריק. למרבה הבושה והכלימה. מאחר ולא נתקלתי במקרה דומה, בעבר. הייתי מבקש חוות דעתכם, חברי הפורום הנכבד. האם להפסיק ולהביא לכאן קישורים, כדי שמישהו, לא יוכיח אותי שוב על פני. ועל מנהגי הקמצנות שאני, נוהג בכם. להסיר ספק, אין לי כל התנגדות, להבאת חמרים, מצד מישהו. מכל אתר שהוא. גם כאלה, שעשיתי בהם שימוש בעבר. אך יעשה זאת בזמנו הוא. יטרח וימצא קישורים מעניניים, ככל העולה על רוחו. כי ממה נפשך ? מישהו השתמש בחומר, שגיליתי אחרי, עשרות ואולי מאות שעות של גלישה, בעשרות ומאות אתרים. כדי ללמד אותי, פרק בהילכות גלישה נכונה בפורום. לפיכך אני מתנצל על הקיפוח שגרמתי לכם עד עכשיו. עד שבא אורח, ולימד אותי איך עושים את זה נכון.

גאטליעב

New member
לא הבנתי מי הוכיח לך שאתה מרעיב

אותנו? מי הציג אותך ככלי ריק? נראה לי שאתה חי בדמיונות

למעלה