מערכות הפעלה ודסטינייטור - שאלה

דן ל.

New member
מערכות הפעלה ודסטינייטור - שאלה ../images/Emo35.gif

השימוש העיקרי שאני מתכוון לעשות באי פאק המשומש אותו אני מתכוון לרכוש הוא בשביל מערכת הדסטינייטור. בסקירה שיש למערכת באתר פאלמי כתוב שהוא מתאים לכל האיי פקים ומצד שני שצריך מערכת הפעלה פוקט פי סי 2000. עד כמה שאני מבין (ואני לא
) יש לאיי פאק מערכת הפעלה ישנה יותר. ולפיכך שתי שאלות: האם אני צריך מערכת הפעלה פוקט פי סי 2000? ואם כן - באילו מכשירים אני יכול למצוא אותה? תודה
דן

דן ל.

New member
זה מה שאני שואל אתכם...איזה לקנות

כדי להתאים לדסטינייטור...

aglikman

New member
כול סדרת 37XX ו 38XX ו 39XX תתאים

רק אם אתה קונה 37XX צריך לודא שיש לו מערכת הפעלה פוקט פיסי 2002. לשאלות נוספות או לרכוש את הדסטינטור אתה יכול להתקשר אליי: 056430150 עדי

דן ל.

New member
תודה עדי ../images/Emo13.gif האתר של הערכה לא מסכים

עם דבריך
מצאתי אתר שנקרא GPSMORE ושם נמצאות תשובות ללא מעט שאלות (לא ברור לי מדוע באתר של החברה המשווקת אין את כל המידע הזה). לפי האתר הדירשה היא מערכת הפעלה CE או פוקט פי סי וזכרון של 64 מ"ב. לפי זה גם דגם 3630 מתאים לדרישות מערכת ההפעלה, השאלה היא האם ניתן להרחיב את הזכרון שלו ל 64 ובמה זה כרוך (מה צריך לקנות וכמה זה יעלה לנו...)? תודה
דן

rubik1

New member
3660

it will better if you will buy the 3660 and not the 3630 (you dont want to mess with upgrades)

דן ל.

New member
תודה ../images/Emo13.gif בינתיים בלוחות בהם חיפשתי

לא מצאתי חיה כזאת
(ראיתי 3650 - זה גם טוב ליהודים?) שוב תודה!

הפעלת הדסטינטור

מערכת הדסטינטור צורכת כ-15 מגהבייט בזכרון ועד 4 מגה בייט נוספים לריצה. מנסיוני נין להתקינה ללא כל קושי על מכשירים עם 32 מגהבייט במידה וזה היעוד היחיד למכשיר. מחירה הרשמי של מערכת הדסטינטור הוא 2750 ש"ח + מע"מ ולגבי מכשיר האייפק, חברת OnRoad מסוגלת לספק ממלאי מוגבל גם מכשירים חדשים ומוזלים מסדרה 36XX ומסדרה 37XX לצד מכשירים חדישים מסדרות 38/39. ניתן לקבל פרטים נוספים בטל. 054.737998 מבועז ארדר

מנסיון אישי 3850

יש לי חבר שניסה הדסטינטור על פחות מ 3850 וללא הצלחה יתרה דגם 3850 מהווה את הבסיס האופטימאלי לדסטינטור. גיפיאס אנד מור הם שותפים בפיתוח התוכנה וגם המפיצים שלה. בימים אלו יצאה גרסת עידכון למפות ישראל. מחיר הדסטינטור הוא בסביבות 2750 ש"ח לפני מע"מ זה כולל ערכה עם GPS תושבת חיבור לרכב, כבל מקשר הכולל חיבור למצית, תוכנת מפות ישראל עברית/ אנגלית

דן ל.

New member
מה זאת אומרת ללא הצלחה יתירה?

מה קרה במכשירים אחרים?

adiyek

New member
עובד גם על 3660

עובד אצלי מצוין 32 מגה רום + 64 מגה RAM

למעלה