מערכות יחסים...

jeniam

New member
מערכות יחסים...

טוב, אנשים, יצא לי לחשוב על הנושאים האלה הרבה פעמים, ויש פשוט שאלות שהן לא קלות...אומרים שבאהבה כמו בכל תחום צריך לזרום עם הרגשות שלך אבל איפה עובר הגבול? לדוגמא: האם לחזור לחבר לשעבר זה בסדר, או שאם פעם אחת זה לא עבד אז גם פעם עשירית זה לא ילך? או, האם זה בסדר לצאת עם חבר של החבר לשעבר? האם קשר מרחוק הוא טוב? האם אתם תבגדו בבן/בת הזוג שלכם? האם תשקרו כדי לא לפגוע או שעדיף לדעת תמיד את האמת, גם אם היא כואבת? האם תצאו עם שני אנשים במקביל? האם תשקלו לצאת עם בן/בת מינכם? התייחסו לשאלות כמעין סקר... אני אכתוב התשובות שלי בהמשך...

Angel lips

New member
התשובות שלי :)

האם לחזור לחבר לשעבר זה בסדר- לדעתי לחזור לחבר לשעבר זה בסדר אך ורק בשביל לראות שזה היה סתם געגוע... לדעתי בחיים לא חוזרים אחורה ואם הצד הזה נעשה אז הייתה לו סיבה, אבל מותר לחזור אחורה כי הסקרנות הגעגועים גדולים יותר עם הזמן שוכחים את הדברים הרעים ופתאום הקשר ניראה כולו ורוד ושווה לחזור אך לצערי זה לא כך. האם זה בסדר לצאת עם חבר של החבר לשעבר? תלויי כמה הם חברים טובים ומה המטרה
אם האקס שלי יצא עם חברה טובה שלי הוא והיא יודעים איך זה יגמר
(הבנות תמיד פוחדות לצאת עם האקסים שלי אפילו ידידות). האם קשר מרחוק הוא טוב? תלויי מה הקשר ומה המרחק. האם אתם תבגדו בבן/בת הזוג שלכם? אני כן
הסקרנות הורגת אותי מה שלא אצלי ניראה לי טוב יותר אני חייבת לנסות ואז להבין שמה שיש לי הוא אכן טוב ביותר אני תמיד אומרת לבן זוג תן לי לבגוד לראות עולם אם אני אחליט להיות עם מישהו אחר כניראה זה לא היעוד שלנו ואם אני אבגוד ואשאר איתך כך את זה כמחאמה אבל כל זה בצחוק... אני מנסה לא להכנס לקשר מחייב בכדי שזה לא יקרה בגידה
האם תשקרו כדי לא לפגוע או שעדיף לדעת תמיד את האמת, גם אם היא כואבת? אני אנסה מאוד מאוד לא לשקר, אבל לפעמים להלבין דברים או להסתיר פרטים קטנים. האם תצאו עם שני אנשים במקביל?
האם תשקלו לצאת עם בן/בת מינכם? אולי קטעון רק בשביל לדעת מה זה

l1zard

New member
אממ.. טוף אז ככה :)

לחזור לחבר לשעבר? אני חושבת שווה לנסות.. אני הייתי מתה לחזור לשלי... =/ ואני גם יודעת שזה היה מצליח כי זה לא הצליח כי לא לקחתי את זה ברצינות... לצאת אם חבר של חבר לשעבר? גם זנ אני חושבת שאפשר.. אבל בגדול זה תלוי ביחס שהאלה שנפרדו נותניםזה לזה ומה מרגישים... קשר מרחוק... אממ... תלוי עד כמה רחוק :) האם אני אבגוד? לא יודעת... =/ לא נראה לי.. אלא אם כן אני לא אוהב אותו באמת... לשקר כדי לא לפגוע... אממ.... לא יודעת.... תלוי במצב.. לפעמים עדיף לשקר... אחרת זה פשוט בעע אחד גדול.. לצאת עם שני אנשים במקביל? תלוי... אולי בהתחלה כן.. אבל אחרוי זה אני אהיה חייבת לבחור... לשקול לצאת עם בן מיני? חחח... על מה מדברים פה? ברור שכן! אין לי שום בעיה בלהיות עם משהי.. חיחי... כבר הייתי גם.. :) וזהו.... :)

vk3

New member
תשובות...

האם לחזור לחבר לשעבר זה בסדר, או שאם פעם אחת זה לא עבד אז גם פעם עשירית זה לא ילך ? תלוי בכם כזוג ובכול אחד מכם לחוד. הכול יכול להיות... האם זה בסדר לצאת עם חבר של החבר לשעבר ? אני חושב שזה בסדר גמור, אבל תלוי בקשר שהיה לכם והקשר בין החברים. עד כמה זה כדאי
האם קשר מרחוק הוא טוב ? אהבה לא נמדדת במטרים. האם אתם תבגדו בבן/ בת הזוג שלכם ? בחיים לא. האם תשקרו כדי לא לפגוע או שעדיף לדעת תמיד את האמת, גם אם היא כואבת ? מאוד תלוי במצב. אולי בהתחלה לפעמים עדיף לשקר שקר לבן, אבל עם הזמן צריך לגלות את האמת. האם תצאו עם שני אנשים במקביל ? אולי רק בהתחלה, אבל שהם יהיו מודעים לכך וגם שבתוך זמן קצר אבחר רק אחד מהם. האם תשקלו לצאת עם בן/ בת מינכם ? אם נעצום עיניינו ויגעו בנו לא נדע אם זה בן או בת. אותו הדבר בקשר... חשובות רק הרגשות.

ymz

New member
תשובות שלי

האם לחזור לחבר לשעבר זה בסדר, או שאם פעם אחת זה לא עבד אז גם פעם עשירית זה לא ילך? תלוי למה נפרדתם, אין תשובה חד משמעית. במקרה שלי זה אף פעם לא היה טוב. או, האם זה בסדר לצאת עם חבר של החבר לשעבר? הייתי מבקשת ממנו/ממנה אישור לפני כן. האם קשר מרחוק הוא טוב? כמה מרחוק ובכמה זמן מדובר. אם מדובר בהתרחקות לתקופה ארוכה רוב הסיכויים שזה לא יצליח. האם אתם תבגדו בבן/בת הזוג שלכם? פעם אחת בגדתי במישהו שיצאתי איתי עם החבר הקודם, בסוף לא נשארתי לא עם זה ולא עם זה. האם תשקרו כדי לא לפגוע או שעדיף לדעת תמיד את האמת, גם אם היא כואבת? מעדיפה שלא. האם תצאו עם שני אנשים במקביל?עשיתי את זה פעם אחת, בסוף הסתבכתי רגשית. האם תשקלו לצאת עם בן/בת מינכם? אם ארגיש שזה זה אז כן. לסיכום: כמה משתתפים ככה תשובות שונות, ברור לכולנו שבאהבה אין חוקים. בנוסף, אני מאמינה שכשאוהבים א שואלים שאלות, פשוט אוהבים.

vicki16

New member
אמממ../images/Emo26.gif

האם לחזור לחבר לשעבר זה בסדר, או שאם פעם אחת זה לא עבד אז גם פעם עשירית זה לא ילך? תלויי כמה אהבתי אותו ולמה נפרדנו. או, האם זה בסדר לצאת עם חבר של החבר לשעבר? אמממ לא , נראה לי שזה סתם יסכסך ביניהם, אבל אם את אוהבת את אותו חבר אז כן. האם קשר מרחוק הוא טוב? תלויי כמה רחוק וכמה פעמים נפגשים. האם אתם תבגדו בבן/בת הזוג שלכם?לא האם תשקרו כדי לא לפגוע או שעדיף לדעת תמיד את האמת, גם אם היא כואבת? לאמר את האמת!!!!! האם תצאו עם שני אנשים במקביל? אממממ לא נראה לי האם תשקלו לצאת עם בן/בת מינכם? אמממ לא חושבת...אני אוהבת בנים

jeniam

New member
OK

הנה זה בא......... אני והפילוסופיות שלי... לדעתי, לחזור לחבר לשעבר זה לא הצעד הכי נכון לעשות משום שאם נפרדים פעם אחת, כנראה הייתה לזה סיבה כלשהי, ואני לא אוהבת לעשות את אותה הטעות פעמיים...בכל מקרה, קרה לי שהייתי עם מישהו, ונפרדתי ממנו, ואזאחרי שנה בערך חזרתי אליו, ואז שוב נפרדתי ממנו, תארו לעצמכם מה הבן אדם מרגיש.... אני יודעת שאני לא התכוונתי לפגוע בוט פשוט ככה החיים הסתדרו אבל אני בטוחה שזה לא תורם להרגשה הכללית שלו... לצאת עם חבר של החבר לשעבר... אווווו... יש לי סיפורים על זה מפה ועד להודעה חדשה... בכל מקרה, פעם אחת זה הלך חלק, כי החבר לשעבר לא גילה את זה, פעם אחרונה החבר לשעבר האחרון עשה לי את המוות, ואני אפילו לא יצאתי עם הידיד הזה(שבמקרה היה חבר טוב של החבר לשעבר), פשוט היינו ידידים... בקשר לשקרים- אף פעם אני לא אעדיף שקר... ואני שונאת כשמשקרים לי... יש מצבים בהם אני אפחד לפגוע אבל בסופו של דבר אני אספר את האמת.. זה פשוט תנאי הכרחי לקשר, אם אין אמון בין שני אנשים, ולא משנה אם הם יוצאים או סתם ידידים,אז אין קשר. לצאת עם שני אנשים במקביל- ניסיתי, וזה לא הלך... פשוט את אחד מהם אהבתי, השני היה ידיד טוב ובן אדם מאוד קרוב וחשבתי שיש לי אליו משהו, אבל טעיתי... כשהייתי עם הידיד הזה כל הזמן חשבתי על ההוא שאהבתי, ופשוט סבלתי. לא ממליצה. בסוף נפרדתי משניהם, אבל זה כבר סיפור אחר... לצאת עם בת מיני- לא יודעת, מי צריך בנים? הם סתם עושים צרות.... אולי באיזשהו שלב, כשאני אתייאש סופית אני אנסה בנות... זהו. בסה"כ אני מאמינה שצריך לזרום, ולהיות ספונטניים, להנות ממה שיש לך ולא לחפש מגרעות... ואהבה קיימת, למרות שלא האמנתי, מצאתי אותה.. ואיבדתי אותה... אבל היא אי שם... .... U will never knoe true happines until u have truely loved and u will never uderstand what pain realy is until u lost it. תסלחו לי על השגיאות....

למעלה