מערכת הבחירות 2009, מעלה אדומים!

ZiV GiLbOa

New member
מערכת הבחירות 2009, מעלה אדומים!

אז כמו שאתם יודעים, הוחלט כן לקיים את מערכת הבחירות בנובמבר 2008. על כס ראשות העיר יתמודד לבדו וכמובן כבר זכה, בני כשריאל, המכהן כעט כראש העיר. קיימות שתי רשימות עיקריות, האחת של בני כשריאל וסגנו, בוריס גרוסמן השנייה של אבי רחמים וסגנו החדש, גילי כהן. מפלגה זו משתייכת ל"צדק חברתי" של ארכדי גיידאמק. חשוב לציין כי אבי לא מתמודד לראשות העיר. הבחירות הנ"ל הם בעיקר כדי לבחור חמישה-עשר אנשים שישבו במועצת העיר ויחזיקו בתיקים השונים. אם מישהו יכול לספר לנו איפה נמצאות בנות העירייה, מתי בר שלום וגבי בר זכאי זה יעזור לי כי אני לא יודע. לדעתי שתיהן אצל בני כשריאל אבל אני לא יודע. מי שהספיק לקרוא, ביום רביעי האחרון פורסם ראיון מעניין עם הפורש הטרי מהמפלגה של בני כשריאל, גילי כהן בו הוא מספר על הסיבה העיקרית לעזיבתו (חוסר אמון בינו לבין בוריס גרוסמן) מספר כי לא היה מרוצה מהמערכת האחרונה כאשר קיבל את תיק התעשייה ומודה כי היה רוצה לקבל את תיק הנוער או החינוך וישמח לקבל אותם במערכת הקרובה.

וואו ,הצלחת להפתיע אותי בגדול !!!

כל מה שכתבת -חדש לי ואני שמחה שאתה מעלה את הנושא כאן ! אין מתחרים לבני כשריאל ?? תשמע ,זה אומר שכנראה בעיר שלנו המונופול שלו אינו נתון לערעור ,מה שלא הולך טוב עם דמוקרטיה ,כי בשנים עברו היו שניים (בן חור ואפי שנפטר ז"ל) שבמעט "איימו "על מעמדו ,נו , מילא. מתי בר שלום בעיריה ? ממתי? אני יודעת שהיא יו"ר האגודה למען החייל ,אבל לא ידעתי שהיא הכניסה רגל לעיריה ,מה גם שהיא ג'דעית אמיתית !! גם גבי בר זכאי עושה רבות , ואיפה היא ברשימה ? מישהו יודע? לגבי גילי כהן ,לא יודעת איזה חתול שחור עבר בינו לבין בוריס ,לא מכירה ,אבל אני יכולה להעיד שגילי עזר לי רבות בעזרה למשפחות במצוקה ובוועד הורים מרכזי ובכלל ,הרצון שלו לעשות למען העיר הוא בלתי ניתן לויכוח !!! והלוואי ויצליח להשפיע ולהמשיך לעשות למען תושבי העיר. אבי רחמים הוא בן חסותו של בני כשריאל וחברו הטוב ,לכן ,כמובן , אינו מגיש מועמדות לראשות העיר. אח ,אני אוהבת אקשן של בחירות....

למעלה