מערכת הגברה לשעות סיפור בגני ילדים

בוניאן

New member
מערכת הגברה לשעות סיפור בגני ילדים

בקר טוב לכולם, זה זמן רב אני שותפה (סמויה
) בפורום זה..ושמחה סופסוף להתייעץ עם אנשי המקצוע שעוסקים בתחום שאני אוהבת. אני מעוניינת לעבוד השנה עם מערכת הגברה [לא גדולה וכבדה]+מיקרופון אלחוטי לשעות סיפור בגני ילדים, העניין הוא שאני מחפשת את המערכת שתהיה באיכות טובה ..ללא רעשים..וגם לא יקרה כ"כ. אנא עצתכם תודה ויום טוב

יש הרבה חניות של יד שניה

אבל מערכת הגברה זה דבבר מאוד יקר מיקרופון עוד אפשר איכשהו לקנות בזול אבל מערכת הגברה יכולה לעלות לך בין 1000 ומעלה והמחירים אף פעם לא נגמרים... יש אתר שמוכר את הדברים אין לי אותו ממש אבל אולי מישהו אחר יוכל לעזור לך

יש יותר קלים וזולים + "מדונה" במתנה

לא בדקתי מנסיון ממפעילות אחרות לא מספיק ווליום לחוץ קניונים ומסיבות אבל קל זול(800) ונכנס לתיק... אפשר לחפש בהמון מקומות לדוגמה:http://www.turtle.co.il/index.php?cPath=26 או אפילו בחניות לציוד שמיעה לחיפוש נוסף רושמים בגוגלללל "מערכת הגברה ניידת מיקרופון אלחוטי" או בלינק הבא: http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA+%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%94++%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%AA+%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F+%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google&meta= בהצלחה.

בוניאן

New member
וואו..זה נראה לי רציני..וגם המחיר../images/Emo186.gif

לא הייתי מתנגדת למגבר כזה הוא נראה בהחלט אמין. בנוגע למגברים שנכנסים לתיק..שמעתי ממפעילים שישנם רעשים ולא שומעים בהם צלול שחבל על הכסף וכדאי להשקיע בסכום של 1000 ש"ח. תודה לכולם על התגובות

בוניאן .....

אני עובד עם iriver מדהים ..יש לי נרטיק קטן תלוי על חגורה .....הוא קל ונוח ....אפשר לארגן בתוכו רשימת השמעה . מחיר של אחד כזה 6 G בסביבות ה 400 שח מוסיפים קבל מתאים .....ואת יכולה לקנות לך רמקול מוגבר קטן ....150W ב--900 שח בערך אפילו פחות(דורש סקר) נוח וקל ושומעים מעולה אופיר

ואני השמשתי ב MIPRO מגבר מעולה!!

להלן תמונה ............................ מחיר : 1700 כולל מע"מ [מקווה שלא יותר] המחירים ירדו יחסית..... כולל מיקרופון מדונה ומגבר באיכות מקצועית [אם אפשרות חיבור לקומפקט דיסק]

למעלה