מערכת המסרים החדשה

מערכת המסרים החדשה ../images/Emo30.gif

בשעה טובה ומוצלחת, אנו משיקים מערכת מסרים חדשה, שעוצבה בדומה למערכת המסרים הקודמת, אך היא מהירה ויעילה יותר. התמסרות נעימה

בכריתוש

New member
../images/Emo207.gif

כמה דברים..
אוקיי אז דבר ראשון אני רוצה להבין.. קינסה זה כמו הבת מצווה שלנו? כאילו מסיבה כזאת לרגל הבגרות? והן ממש משקיעות בזה כאילו שמלות והבוק.. חח מוזר וראיתם איך מריאנה פתאום גדלה? כאילו היא היהת ממש קטנה בפלוריסיינטה ופתאום בקטנטנות היא ממש גדלה! טוב זהו רציתי לפרוק
חח ומה עם המכתב לנטי?

תשובה

קינסה זה כאילו היום שהבנות הופכות מילדה לאישה צעירה וכן זה פחות או יותר בסגנון בת מצווה רק שבדרך כלל אצלהם באותו היום של הקינסה הבחורה היא כמו נסיכה ובגלל זה כל ההשקעה יש כאלה שמשקיעים ככה גם בבת מצווה (למרות שעוד לא ראיתי אף אחת שבאה לבת מצווה שלה עם שמלה שנראית כמו שמלת כלה חחח) בקשר לטלי תשאלי את רוני The £unky §tar (קוראים לך רוני כן? שאני לא עושה פאדיחות.. חחח גרועה בלזכור שמות)

בכריתוש

New member
חח כן קוראים לה רוני..

סבבה אז נראה כבר.. נראה לך היא תענה? כאילו היא עונה בדרך כלל לתגובות?

הגבתי לה פעם ופעמים והיא לא ענתה

אבל זו הייתה רק תגובה פשוטה מדבר כזה קשה להתעלם

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifבקרוב אעלה את המכתב הסופי

אל תדאגו
אם אתם רוצים להוסיף עוד משהו, עוד מישהו שרוצה להוסיף כתובת מסנג'ר או כל דבר, זה הזמן.

שאלהה

מישו יודע איך פאולו חבר של נטליה נפטר? ואני יודעת שזה היה בתאונת דרכים אבל עם האוטו או עם אופנוע..? ומתי הוא נפטר?

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifהמכתב לטלי../images/Emo36.gif../images/Emo124.gif

כל מי שרוצה שאני אשים את המסן שלו שישרשר להודעה הזאת את הכתובת, גם של פלוג אם רוצים, ואת השם.

למעלה