מערכת המסרים החדשה

מערכת המסרים החדשה ../images/Emo30.gif

בשעה טובה ומוצלחת, אנו משיקים מערכת מסרים חדשה, שעוצבה בדומה למערכת המסרים הקודמת, אך היא מהירה ויעילה יותר. התמסרות נעימה

מיכמיך3

New member
אין לי בעיה לקחת על עצמי את האירגון של המפגש

בחופש הגדול בטוח יהיה לי זמן לאיזה מפגש פורום נחמד, יהיה כיף לראות אתכם, בתמונות מהמפגש שהיה בשבועות אתם נראים אחלה אנשים. למישהו יש התנגדות שאני אארגן את המפגש?

../images/Emo121.gifמהזה חשוב מי יארגן

העיקר שאני אהיה שם, זה מספיק בשביל מפגש טוב
הו הצניעות

AvtipuS

New member
מי אמר

מחר מתכונת אלקטרוניקה ומחשבים ג' רביעי בגרות אלקטרוניקה ומחשבים ג' רביעי הבא בגרות אלקטרוניקה ומחשבים ב' שני אחריו בגרות היסטוריה ב' והיום הייתה בגרות בתנ"ך. מה נגמר? איפה נגמר?

מיכמיך3

New member
נכון, איזה נגמר ואיזה בטיח.. ?

היום היה לי מבחן מועד ב' בלשון. מחר מתכונת בלשון. שלישי מועד ב' באנגלית. יום חמישי הבא בגרות בהיסטוריה. עטד שלושה שבועות בגרות בלשון. יש לי להגיש עוד שתיים שלוש עבודות. עד ה-24 ביוני אני לי מנוחה עם הלימודים.

מיכמיך3

New member
אולי יותר קל אבל..

יותר חומר מהיסטוריה א' זה בטוח. גם נראה לי שזה הולך להיות יותר משעמם מהשנה, לומדים על השואה וכל זה, אם אני לא טועה.

ססילייה

New member
תראי,

לך זה יכול להיות משעמם ולי ולקרן זה יכול להיות..לא יודעת, מרתק, מרהיב מלהיב ועוד מילים חיוביות.D: תלויבגישה:)

../images/Emo6.gifובשביל זה צריך לפתוח הודעה חדשה?../images/Emo194.gif

וחוץ מזה .. זה לא נכון.. יש לי עוד 5 כולל מועדי ב' אה כן ואין לי שנה הבאה

חמודה 2 דברים

1. נשארו לי עוד 4 מבחנים כולל מועד ב'-מתכונת ספרות, בגרות אזרחות בגרות ספרות ומתמטיקה מועד ב'. 2. ההבדל ביני לבינך שאין לי שנה הבאה

למעלה