מערכת המשפט בארגנטינה ובארץ

Yali9

New member
מערכת המשפט בארגנטינה ובארץ

לפני כמה זמן התפרסמה ידיעה שמשה בן איבגי (אם אני זוכרת במדוייק את שמו) שרצח את נהג המונית דרק רוט - לא יוסגר מארגנטינה לישראל. דיברו על מחדלי הפרקליטות על שחיתות במערכת המשפט בארגנטינה ועל המון המון דברים מסביב שהביאו למצב שבו רוצח עם דם על הידיים מסתובב ואוכל במסעדות כשרות בבואנוס איירס. כעסתי, אמרתי שזה לא הוגן, שבמובן הזה ארגנטינה היא מדינת עולם שלישי אם אין לה מערכת משפט מתוקנת. שגם אם אין אמנת הסגרה ראוי היה לסיים פרשה זו באופן שהמנוול יוחזר לארץ מאחורי סורג ובריח. והנה לא חלף היום... ואצלנו בארץ נשיא מדינה אשר אנס, הטריד, השפיל, ביצע מעשים מגונים מצליח באמצעות פרקליטים ממולחים להביא את היועץ הנמשפטי לממשלה לשנות את כתב האישום שתוכנן להיות מוגש נגדו ולצאת חלק לגמרי עם עונש אבסורי שניתן בגין נשיקה או משהו אידיוטי כזה. תסבירו לי למה היועץ המשפטי עשה שינוי בכתב האישום - לא היו ראיות חדשות, לא עדויות חדשות, המשטרה עדיין טוענת בתוקף שהתיק "חזק מספיק" כדי להרשיע, סוללת עורכי הדין בפרקליטות בחנה עשרות פעמים את כתב האישום המקורי - מה קרה????? היועץ המשפטי קיבל רגלים קרות? לא ראוי שהמדינה תעמיד לדין נשיא שהוא עבריין מין. מה בדיוק קרה בדרך?? עצוב, מטומטם, אידיוטי ומעיד שישראל לא פחות מדינת עולם שלישי גם במובנים האלה. אולי בארגנטינה הייאוש יותר נוח, האנשים יותר נחמדים. לא יודעת. אני חושבת שאלך להפגנת אירגוני הנשים היום בערב. מעצבן אותי מאוד!!! יהלי.

Yali9

New member
../images/Emo190.gif ../images/Emo190.gif ../images/Emo190.gif ../images/Emo190.gif

אלון 58

New member
בנושא המשפטי...,

ארגנטינה וישראל מתקרבות לרמה המשפטית של הרשות הפלסטינית ימ"ש
.

כדאי לקרא גם כאן

http://www.notes.co.il/orit/33666.asp מה שקורה כאן מזעזע. חשבנו שהשיא היה עם איציק מרדכי שבסוף הכניסו לכלא. ואני חשבתי בתמימותי ששחיתות בגודל הזה יש רק בארגנטינה. הציונות בילבלה לי את השכל. באים להפגנה? כי לדעתי זה לא עניין ק של נשים.

למעלה