מערכת הפורומים החדשה יוצאת לדרך!

מערכת הפורומים החדשה יוצאת לדרך!

'תפוז
אנשים' גאה להציג בפניכם את גרסת הבטא של מערכת הפורומים החדשה! מדובר בשדרוג מערכת הפורומים הגדולה ביותר ברשת הישראלית, והפיכתה לידידותית ונוחה עוד יותר. במערכת המחודשת הושקעה מחשבה רבה, על מנת שתאפשר לכם את מרב הדרכים להביע את עצמכם, להחליף חוויות, לשתף אחרים בדברים המעסיקים אתכם ולדון בנושאים שונים ומגוונים. מה מתחדש
העיצוב נקי יותר, חדשני יותר, ומתאים למראה הכולל של תפוז המתחדש. בנוסף, המערכת עברה עברוּת ובר הניווט השמאלי שליווה אתכם עד היום, עבר לצד ימין.
המערכת המחודשת מאפשרת חיבור טבעי יותר בין הפלטפורמות של תפוז. למשל, בכל פורום ישנם קישורים לפורומים נוספים, קומונות, בלוגים, סרטוני Flix ותמונות הקשורות לנושא הפורום.
בעתיד, החיבור בין הפורומים לפלטפורמות החדשות יהיה הדוק אף יותר, ויאפשר לנו להציע לכם כלים חדשניים ומגניבים. את הראשון שבהם נחשוף כבר בימים הקרובים: אתר HIT המאפשר לכם להמליץ על תכנים משובחים ישירות מהפורום, ובעצם מכל מקום בתפוז ומחוצה לו.
המערכת החדשה נבנתה בטכנולוגיית דוט.נט. אנו צופים ומקווים כי בתום תקופת הרצת גרסת הבטא, הגלישה תהיה מהירה יותר, נוחה יותר ונטולת תקלות ככל האפשר. זהו, תמו ההסברים ועתה אנו מזמינים אתכם, גולשי תפוז, לגלוש ולהתנסות במערכת החדשה: הכניסה למערכת הפורומים החדשה מתבצעת על ידי לחיצה על הקישור המוצג בצד שמאל של הפורום, או ממש מפה. שימו
! היות ומדובר בגרסת הרצה, צפויות תקלות ובאגים קטנים. אנא דווחו על כל בעיה בפורום "הפורומים החדשים", על מנת שנוכל לסייע ולפתור את התקלות. שאלות והערות יתקבלו בברכה אף הן. http://www.tapuz.co.il/forums/main/anashim.asp?forum=2000 גלישה נעימה! צוות תפוז
אנשים
 
מצות ללא גלוטן- 1-2-3 נסיון ליצור משהו כזה

זהו הפסח השלישי עם ההתייחסות למזון נטול גלוטן והפעם ביקשתי מאורית שטרית, הלוא היא "אור וקינמון" מרעות, לתרום לי מתכון מנצח.. אהמ... אהמ.. לא ניצח אצלי לצערי..
אבל אני מעבירה אותו לכל דכפין שייטה ולא יפסח.. לשפוך 250 מ"ל מים לתוך סיר ולהוסיף אחרי רתיחה, כף שמן וקורט מלח ואז 100 גרם קמח אורז דק לבן ולערבב טוב. להעביר לקערת הקצפה של מיקסר עם וו גיטרה או מקצפות לבצק ולערבב עד שנוצר גוש במרקם של פלסטלינה. לתת לגוש להתקרר טיפה ואז לרדד אותו דק דק בעיגולים בגודל של פאנקייק ולטגן דקה בכל צד במחבת. אורית משתמשת במחבת של טפלון ללא שמן. אני ניסיתי במחבת של נירוסטה עם טיפת שמן. יוצאות פיתות רכות ודקיקות ויפות מאד אצלה, אבל אצלי המרקם של יצא מוצלח. שיחקתי קצת עם כמות המים והשתמשתי בקמח אורז דביק ויצא מאד דביק... כעיקרון, כדי לתת את הקריספיות, היא מכניסה את הפיתות האלו לתנור חם לשתי דקות, כדי לייבש אותן ולתת להן קריספיות. התוצר הסופי שלה מאד נחמד ומצלח אהמ.. אצלי קצת פחות.. לדבריה, אם אופים את התערובת ישר ולא מטגנים קודם, היא יוצאת קשה ובלתי אכילה. אצלי הטיגון לא הצליח ומרחתי את התערובת, בצירוף כמות של כביצה וחצי (השתמשתי בביצי שליו ביתיות, משלנו, כ6-7 קטנטנות ) שעורבבה פנימה. הכנסתי ת התערובת, על נייר אפיה לחום בינוני בטורבו ויצא קריספי, אבל קצת בטעם של חביתה מיובשת.. נו טוב, נסיון נוסף יגיע בהמשך. כעיקרון, אפשר לקחת תערובת קמחים עם קצת נוזל ושומן ולעשות כאילו פיתות. אני עשיתי זאת, במסגרת פעילות של הכיתה של הילד ועשינו על האש, בחוץ, פיתות נחמדות, עם קמח טף, קמח אורז מלא ולבן וקצת טפיוקה וחומוס. מי שיש לו מקום בחוץ, יכול לעשות פיתות טובות כאלו ולייבש למצות, כמו שהילדים אופים. דאי לשים קצת קסנטן\גואר גאם שלא יתפורר. טוב מי שרוצה להכין למצות ממרח טעים, אני ממליצה על ממרח קישואים בטעם "כבד". מטגנים ומזהיבים 2-3 בצים בינוניים, מוסיפים עיגולי קישוא ורצוי זוקיני, השומרים על מרקם ויותר יבשים. מטגנים על אש בינונית עד שנוזלים מתאדים. בינתיים טוחנים במג'ימיקס 3-4 ביצים קשות אורגניות, או אפונה מבושלת מסוננת ואפשר להוסיף גם ירקות ירוקים למי שאוהב. מוסיפים לתערובת את הבצל והזוקיני ומתבלים לפי הסגנון הביתי במלח ופלפל ואפשר זעתר . יוצא ממרח ירקרק ומאד טעים. אני מקפיאה בצנצנות קטנות של גרברים ומוציאה לפי הצורך. אופציה נוספת היא חומוס ירוק\כתום כשמבשלים חומוס שהיה מושרה ושטוף יממה קודם, מסירים את הקצף ומוסיפים מלח רק בסוף. לחומוס כתום, מבשלים גזרים במקביל וטוחנים ביחד. לחומוס ירוק מוסיפים פטרוזיליה\שמיר\עלי סלק\עלי בייבי או מה שאוהבים וטוחנים יחד עם שמן זית ותבלינים. לא צריך טחינה, אך מי שאוהב ולא רגיש יכול להוסיף טחינה אורגנית משומשום מלא ותבלינים לפי ההעדפות. מקפיאים בצנצנות קטנות כנ"ל. חג שמח ואשמח לעוד רעיונות למצות מוצלחות
 

omer100b

New member
מצות ללא גלוטן וכשרות לפסח ניתן למצוא

בעדן מרקט או ב גלוטן פריי בפ"ת 20 מצות 75 ש"ח
 
רוצו לעדן לקנות פסטת אורז אורגנית ב-7 שח

מנצל"שת הודעה חשובה: הייתי בעדן הבוקר ויש להם פסטת אורז אורגני בצורת ספגטי בעלות של 7 שח בלבד. למי שלא יודע, המחיר הרגיל של חבילת זהה היא 20-22 שח ליחידה.. מה שעושה את זה כדאי כי זה שליש מחיר לכבוד חג הפסח. הם מוכרים במחיר הזה ספגטי אורז מלא אורגני וספגטי תרד ואורז מלא. עשיתי לצהריים ספגטי אורז ותרד, עם בולונז בשר וירקות מוחבאים.. סוף הדרך... היה עשר ! שווה שווה להצטייד ונראה לי שבשבוע הבא אלך לקנות עוד קצת.. לפני שייגמר המבצע הזה שחבל"ז.. ועוד טיפ נחמד לרכישה- בחנוית ניו פארם מוכרים את הליין של מוצרי אובליפיחה במחיר מצחיק של 31 שח לקרם פנים וגוף לעור רגיש ואדמומי, קרם פנים לעור עדין ב-30 שח (מחירו הרגיל הוא 75-80 שח) וקרם ידיים שווה בהחלט. המרכיבים הם כולם טבעיים וללא כימיקלים מיותרים ובראש עומד רכיב שמן האובליפיחה, שהוא מוצר שכבר המלצתי עליו פה לא מעט. אובליפיחה מכיל הרבה בטא קרוטן, ויטמין E ורכיבים נוספים וידוע בשם גרגר הצאר. מאד איכותי. אני משתמשת בשמן למיהול עם המגנזיום סולפאט. הרכיבים: חמאת שיאה, איזופרופיל מיסטראט, גליצרין, פרופילן גליקול, שעוות דבורים, שמן חוחובה, שמן קמומיליה, נר הלילה, שמן זית,קלנדולה (ציפורני חתול שמרגיע),אלואה ברבדנזיס, שמן בוראז', תמצית תפוחים. נחמד ומומלץ. בגוון כתום בהיר, כי האובליפיחה כתומה, ללא בישום וללא חומרים חריפים, שמוצאים הרבה בכל הקרמים "היוקרתיים". על הפנים זה ממש נעים.
ח ג ש מ ח
 

b o t t e n

New member
מ../images/Emo207.gifת שוב- במגה (לפחות באור יהודה)

מוכרים מלא דברים ללא גלוטן לפסח- גם במחירים נמוכים מהרגיל. הייתי היום וראיתי גם צליאקים "שודדים" מדפים.
 
למעלה