מערכת הפורומים החדשה יוצאת לדרך!

מערכת הפורומים החדשה יוצאת לדרך!

'תפוז
אנשים' גאה להציג בפניכם את גרסת הבטא של מערכת הפורומים החדשה! מדובר בשדרוג מערכת הפורומים הגדולה ביותר ברשת הישראלית, והפיכתה לידידותית ונוחה עוד יותר. במערכת המחודשת הושקעה מחשבה רבה, על מנת שתאפשר לכם את מרב הדרכים להביע את עצמכם, להחליף חוויות, לשתף אחרים בדברים המעסיקים אתכם ולדון בנושאים שונים ומגוונים. מה מתחדש
העיצוב נקי יותר, חדשני יותר, ומתאים למראה הכולל של תפוז המתחדש. בנוסף, המערכת עברה עברוּת ובר הניווט השמאלי שליווה אתכם עד היום, עבר לצד ימין.
המערכת המחודשת מאפשרת חיבור טבעי יותר בין הפלטפורמות של תפוז. למשל, בכל פורום ישנם קישורים לפורומים נוספים, קומונות, בלוגים, סרטוני Flix ותמונות הקשורות לנושא הפורום.
בעתיד, החיבור בין הפורומים לפלטפורמות החדשות יהיה הדוק אף יותר, ויאפשר לנו להציע לכם כלים חדשניים ומגניבים. את הראשון שבהם נחשוף כבר בימים הקרובים: אתר HIT המאפשר לכם להמליץ על תכנים משובחים ישירות מהפורום, ובעצם מכל מקום בתפוז ומחוצה לו.
המערכת החדשה נבנתה בטכנולוגיית דוט.נט. אנו צופים ומקווים כי בתום תקופת הרצת גרסת הבטא, הגלישה תהיה מהירה יותר, נוחה יותר ונטולת תקלות ככל האפשר. זהו, תמו ההסברים ועתה אנו מזמינים אתכם, גולשי תפוז, לגלוש ולהתנסות במערכת החדשה: הכניסה למערכת הפורומים החדשה מתבצעת על ידי לחיצה על הקישור המוצג בצד שמאל של הפורום, או ממש מפה. שימו
! היות ומדובר בגרסת הרצה, צפויות תקלות ובאגים קטנים. אנא דווחו על כל בעיה בפורום "הפורומים החדשים", על מנת שנוכל לסייע ולפתור את התקלות. שאלות והערות יתקבלו בברכה אף הן. http://www.tapuz.co.il/forums/main/anashim.asp?forum=2000 גלישה נעימה! צוות תפוז
אנשים

איף

New member
היום שידור חי של הופעה של מאיר

רק רציתי להזכיר שהיום יש שידור חי של ההופעה של מאיר בגל"צ בשעה 21:00. האזנה מהנה!

TEENAGER1

New member
מי שמע?../images/Emo9.gif

אני הספקתי לשמוע את ההתחלה, אבל אז הייתי צריכה לצאת. בכל מקרה הקלטתי הכל

איף

New member
אני שמעתי!!

לגלות מה היה? או לחכות שתשמעי את ההקלטה?

TEENAGER1

New member
זה לא כ"כ משנה האמת..

כי אני רוצה קודם לערוך את ההקלטה, לחתוך שיר-שיר ואז לשמוע כמו שצריך, במערכת סטריאו
כך שאני אדע בכל מקרה מה סדר השירים..

TEENAGER1

New member
במחשבה שניה

תוכלי לאשר שזה היה הפלייליסט? אני רוצה להיות בטוחה שלא היו פאשלות רציניות בהקלטה... (פשוט פאשלות פחות רציניות היו בהחלט
) איילת חן לפלח הרימון שמע קולי מקהלות עם אהבה קצרה כמה אהבה ברחוב הזה שלום לך דודי בשם האהבה גשם המשחק בקוביא לך אלי אל נורא עלילה תגידי אש תגידי מים לב סדוק וביניהם אל תלכי מכאן בזוכרי על משכבי הלילה של אתי אצלך בעולם

איף

New member
כן, זה היה הפלייליסט../images/Emo9.gif

וממש לא יפה מצידם לחתוך את "שער הרחמים"!
אני תוהה אם הם חתכו רק את זה, או עוד משהו...
כי ממש קיויתי שיהיה את "עננו". שמעת כבר את הביצוע של "הלילה של אתי"?
מדהים!!!

ms pizza

New member
הם חתכו רק את זה...בוודאות...

הייתי בהופעה
( בת דודה שלי הכריחה אותי לבוא איתה-היא לא הייתה צריכה יותר מדי שכנועים חוץ מלעזור לי למצוא תירוץ לתת לאנשים איך הולכים לאותה הופעה 3 פעמים ועדיין ממש נהנים...) אגב,היה מהמם , הכי בולטים היו הפרצופים המצחיקים שהוא עשה בכל שיר
אגב נוסף, מאיר חזר למצעד בגלגל"צ - מקום 7-יש כבוד !

TEENAGER1

New member
למה צריך תירוצים?../images/Emo3.gif

יש הופעות שהייתי בהן 10 פעמים..
כל הופעה זו חוויה אחרת!

כנראה

לא שמעתי ברדיו אבל חזרתי עכשיו מהופעה ב"ביט" וגם היום זה היה שיר אחרון, אני דבוקה אליו עכשיו
סיקור שלם מחר

איף

New member
יא

איזה כיף לך שהלכת שוב. הצלחתי לשמוע דרך הרדיו את הפרצופים שהוא עשה.
אהבתי שהוא "ייבש" את הקהל בסוף של "שלום לך דודי". ב"דודי" האחרון, בסוף השיר...שהוא שר כזה בקול גבוה, הוא עשה כזו הפסקה, ושומעים את כל הקהל שר במקומו...בקול גבוה. זה הצחיק אותי.
איזה ענק שהוא חזר למצעד למקום 7!!!!

ms pizza

New member
כשכל הקהל שר במקומו הוא עשה

פרצוף כזה מצחיק ואז אמר ( לא השמיעו את זה בהקלטה ? ? ?) ש"אתם שרים יפה".. זה באמת היה מצחיק.
ואז חזר לשיר את דודי היו גם קטעים שהקהל צעק לו כל מיני שירים במהלך ההופעה אז הוא הנהן עם הראש ואמר תודה תודה וסליחה.. ובסוף היה גם קטע שבהדרן כולם צעקו לו שמות של שירים אז הוא אמר:"למה כדאי להיכנע הפעם ?המממממ " אז מישהי צעקה "להכל, כל השירים שלך יפים!!". ( חכמה !!).. הוא חייך ושר את הלילה של אתי

razpg

New member
ווואיי יש לך הקלטה?

יש לי את הדיסק ואני מת על השירים שלו! וואיי אני חייב הקלטה של ההופעה... שמעתי ברדיו וכ"כ נהנתי שלא הייתי מתנגד לשמוע אותה שוב. אם תוכלי אני ממש יודה לך! תודה!

למעלה