מערכת הפעלה בפוקטPC

• פותח הנושא ko3
  • פורסם בתאריך

ko3

New member
מערכת הפעלה בפוקטPC

רכשתי לא מזמן מכשיר HP JORDANA 568. אני מעונין לשנות את מערכת ההפעלה שלו ממערכת תומכת עברית למערכת שתתמוך ברוסית (כמו שהבנתי לא ניתן לשלב בין רוסית לעברית), איך אני יכול לעשות את זה? איזה תוכנות צריך? אולי יש אתרי אינטרנט?

מחק את העברית, הסר לגמרי מתיקיית 0

בצע HardReset שימחוק את כל הנתונים מהמכשיר וקנה תמיכה ברוסית ב-www.penreader.com

ko3

New member
תשובה

תודה על התגובה המהירה. בתקית האפס ב SAFE STORE יש לי רק קובץ AUTORUN ותקיה שבה יש קובץ REG איפה נמצאת העיברית? ההארד RESET זה הכפתור מאחורה? האם תהיה אפשרות שחזור במקרה של תקלה?

אין אפשרות שחזור. אתה מבין

שאתה מוחק את כל המידע מהמכשיר? תצטרך להתקשר ל-PDAC ולקבל את הקוד ושוב להתקין את העברית במידה ותהיה בעיה. בצע גיבוי למכשיר לפני זה - אם זה חשוב לך. - זה לא יעזור עם העברית, אבל לפחות לא ימחקו לך תוכנות. אני לא זוכר איך עושים HARD ב-568, אבל תוציא את שתי הסוללות - פנימית וחיצונית וזה יעשה לבד. כן מדובר על ה-Autorun. מחק אותו במידה ותרצה להיפטר מהעברית. בצע חיפוש לפרטים נוספים על המילה Hard בפורום. דיברנו על זה

ויטלי מ

New member
רוסית

חינם - תחפש תוכנה Qkeys באינטרנט. אם אתה מוכן לשלם 30$ קנה את תוכנה מצויינת Leng(russian localization מ-www.penreader.com אם יש לך עוד שאלות לגבי רוסית על פוקט פיסי, שלך לי e-mail [email protected]

למעלה