מערכת הרישום לקורסים פשוט איומה

• פותח הנושא dd82
  • פורסם בתאריך

dd82

New member
מערכת הרישום לקורסים פשוט איומה

האם זה לא נראה להם שחשוב להציג על פני הטבלה את השעות והימים של כל קורס במקום להכנס פנימה בשביל לחפש את השעה שאתה רוצה? חוץ מזה הם ממש חוצפנים. לא הזיזו את השעון. במקום שההרשמה תתחיל ב- 11 היא התחילה ב-10 ולמי שנכנס "בזמן" כבר לא נשארו יותר מדי אופציות. עצבנו אותי.

amitk80

New member
במקרה הזה

הייתי מתלונן מול מוקד התמיכה של המערכת כי זה ממש לא בסדר שלא שמו הודעה על הזזת השעון ולכן סטודנטים נדפקו בגלל שלא היה מקום לקורסים. זה באמת חוצפה ואני חושב שעל זה באמת חייבים להתלונן כדי שזה לא יחזור על עצמו שנה הבאה כי בשנה הבאה הרבה מאד חוגים הולכים לעבוד ישירות עם המערכת הזאת ולא דרך אתר כלשהו. עמית

מצטרפת לכל מילה! מה גם שאין חלוקה לפי שנים

או לפי נ"ז, צריך לעשות חיפוש מתיש ומייגע ובמקרה של החוג שלי התוצאות לא עדכניות הרבה פעמים, יש טעויות במידע, בימים, בסמסטר וכו'. העיקר שחסכו כסף על לשלח לנו חוברת מסודרת כמו בשנים עברו...

אני ענת

New member
גם אני

נתקלתי בקשיים ניכרים בחיפושיי אחר מידע נוסף שיעזור לי בהרשמה למערכת הקורסים וגם שאלתי שאלות רבות בפורום זה אולי באמת כדאי לפנות ולהתלונן לאחראים על המערכת?

amitk80

New member
איפה בדיוק מתלוננים על איכות המערכת עצמה?

אם יש לי בעיות ברישום וכו'? דיברתי עם המזכירה מסטטיסטיקה והיא אמרה לי שהיא מבינה אותנו מאד אבל אם לא נתלונן אז לא ישנו את המערכת ולא יתאימו אותה. מי שצריך לפתוח את הפה זה הסטודנטים ואני חושב שבהחלט הגיע הזמן לעשות את זה. עמית

סלח לי, אבל במקום להגיד מה צריך לעשות פשוט

תעשה. במקום להכריז שהגיע הזמן וכו'. זה לא יזיז דברים. אני וחברים שלי כבר התלוננו. בבקשה - עכשיו תורך!

amitk80

New member
אני אחזור על השאלה

בצורה ברורה יותר כדי שזה יהיה ברור. למי בדיוק פונים להתלונן ואיפה הם יושבים? ? ? במקום לענות לי בצורה כזאת יכולת לענות לשאלה ולא לבזבז אנרגיות מיותרות של כעס ועצבים. במילא התכוונתי להגיד את שושוב ללכת להתלונן כדי שסטודנטים יבינו את החשיבות במיוחד החבר'ה של שנה א' שלהם יש השפעה לא מבוטלת.גם אני מן הסתם אלך לעשות את זה אחרי שתואילי בטובך להגיד לי למי לפנות מאחר ואת כבר התלוננת. שיהיה לילה טוב.

tulchi

New member
בשביל מה אתה משלם במיטב כספך לאגודת הסטודנטים

? בשביל חוברות תרגומים עילגים ומסורבלים? בשביל קרמבואים וסוכריות בימי בחינות? בעבור הזכות להשתתף בהפגנות ושביתות שמשרתות אך ורק את אלה שרואים את עתידם בפוליטיקה? שאג' הסטודנטים תתמקד קודם בכשלים והליקויים הקיימים שמעיקים על חיינו הסטודנטיאלים כמו מערכת הרישום המסורבלת והמגוחכת הזו.

אגב - בטלתי משמרת בעבודה כדי להירשם ו...

הפלא ופלא! הקורסים לא מופיעים! הפסדתי יום עבודה סתם בגלל עוד תקלה מבית היוצר של אוני' חיפה. יופי, עכשיו גם ביטלתי משמרת בוקר וישבתי ורפרשתי שעתיים סתם וגם אני צריכה להצמד למחשב בלילה כדי להירשם. את כל סדר היום חירבו לי - אין לעבוד בבוקר ואין לצאת בערב בגלל המערכת הדפוקה שלהם.

tulchi

New member
ואני בערב בכלל בעבודה

ואין לי אינטרנט שם. אני חוזרת הביתה רק בחצות וברור לי שלא ישאר מקום בקורסים שאני רוצה. מערכת חלמאית טהורה עם תעודות.

tulchi

New member
חסרים לכם קורסים במערכת ההרשמה?

אני מנסה להרשם ויש קורסים שבכלל לא קיימים כרגע במערכת ההרשמה. הם קיימים בקטלוג אבל לא בהרשמה. בחוג אמרו שמנסים לטפל בבעיה
בתמיכה הטכנית כבר חצי שעה תפוס (דא!!!
) אוף לי

אוף לכולנו! זה קרה בערבית, אנגלית, חינוך,

תקשורת, משפטים, כלכלה ועוד ועוד ועוד. אצלנו הם כבר התייאשו והנה חלונית הרישום נסגרה. טפשים. זה ככה בכל החוגים והם לא מבינים שאי אפשר לטרטר אנשים ככה. אני וחברים שלי ישבנו שעתיים לחוצים בנסיון להירשם וחצי מהקורסים בכלל לא הופיעו. עכשיו אמרו לנו שיתקנו את זה עד הלילה. נו - נחיה ונראה אני אומרת!

amitk80

New member
יודעים מה?

אז ככה: לנסיכה שמאמינה באגדות - אני רגוע והייתי רגוע אז ככה שאפשר לדבר. בואו אולי נרכז את כל הבעיות ואני אנסה ללחוץ על האנשים באגודה להתחיל להזיז משהו כי אם זה לא יבוא מאיתנו אז הם לא יזיזו את התחת שלהם (עד כמה שזה עצוב, אני מסכים איתכם שיש הרבה נציגי חוג באגודה שלא עושים את עבודתם נאמנה ואני אשמח להגיד לכם מי אבל זה לא יהיה פה על גבי דפי הפורום אלא בצורה פרטית). בואו נרכז את כל הבעיות ונתארגן אנחנו ביחד. אני מציע שמי שיכול שיבוא איתי לאוניברסיטה ונעביר להם את כל הליקויים. אם תבוא קבוצה גדולה אז מן הסתם הם יותר יקשיבו לנו מאשר בודדים. מי איתי? עמית

amitk80

New member
אולי אני תמים

ואני אולי אוכל על זה חרא. אבל הגיע הזמן להתחיל לעשות משהו לא?

כבשה200

New member
אני לא מבינה, רק לי הלך בסדר?

ראיתי שחסרים קורסים, הודעתי למזכירה באותו רגע, ואחרי חצי שעה היו כל הקורסים של החוג

למעלה