מערכת חדשה - אי אפשר להכנס
.

מערכת חדשה - אי אפשר להכנס ../images/Emo46.gif. ../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif

היי לכולם. המערכת החדשה כל הזמן מבקשת ממני להכנס מחדש וזה די מייאש בפרט שזה לא תמיד מגיב
יש לי שאלה לגבי צלליות. איפה אני יכולה להשיג צלליות
אם אני מחפשת באנגלית תחת "סילואט" זה נותן לי הרבה אבל רובן עם חותמת זכויות יוצרים
מה עושים?האם לחפש תחת דפי צביעה ואז להחליט איפה לשים סיכות מתפצלות? אני צריכה תשובות די דחוף לפני ההצגה שאני עושה למסיבת יום ההולדת של בני. ועוד שאלה האם למתוח בד לבן על "סתם" מסגרת יעשה לי את העבודה (למסך לצלליות)??? תודה רבה עוד לא הזדמן לי לקרוא את ההודעות בגלל מה שכתבתי למעלה וגם היה לי שבוע עמוס + אמא חד הורית לכמה ימים ובתחילת שנה זה לא קל. אבל חוץ מזה הכל סבבה. לילה טוב לכולם ושבת שלום. דודי , תוריד הילוך שלא תהיה לנו חולה, עוד מעט החגים ואני משערת שיהיה לך הרבה זמן לנוח

פ י ו ל ה

New member
תאטרון צלליות

קינמון יקרה, לגבי הצלליות עצמן- לדעתי יהיה לך הכי קל לקחת תמונות של דמויות שמתאימות להצגה שלך ולגזור בעצמך לפי קו המתאר. אפשר לחתוך גם חיתוכים פנימיים לצללית שיבהירו יותר מהי. למעשה צללית יכולה להיות מורכבת ברמה של תשליל של ציור רגיל. כלומר אם בציור יש לך רוב לבן וכמה קווי מתאר, הצללית יכולה להיות ממש חיתוכים שישאירו בצל רק את קוי המתאר (למעשה מה שנשאר לבן מהדף יראה אח"כ שחור של צל) כך שאת ממש יכולה להסב כמעט כל דבר לצללית. לגבי סיכות מתפצלות, זה לא הכרחי ואם את רוצה לעשות זאת, תצטרכי לוודא שאת לא מכבידה על הדמות שלך שלהבנתי תהיה עשויה מבריסטול וכל החיתוכים בה עושים אותה מאוד עדינה.. אז אם את בוחרת כן לייצר את התנועתיות שאת מחפשת, תוותרי על המורכבות שהסברתי בגזירה. לגבי המסך- בד כותנה לבן מתוח יהיה בסדר גמור עבור יום ההולדת של בנך. צריך להיות לא שקוף מתי ולא עבה מדיי. ושימי לב גם שהתאורה מכוונת כך שהראש של המציגים לא יסתיר את המסך (אני לא יודעת איך את מתכוונת להעמיד אותו...). זה נשמע מובן מאליו אבל אני בהתחלה לא שמתי לב לזה ולקח לי זמן להבין שאני צריכה לכוון את המנורה כל פעם מחדש לפי גובה המציגים. אני מקווה שעזרתי, אם את צריכה עוד עזרה והתייעצויות בעניין, בשמחה. מתי היומולדת?

פיולה תודה רבה רבה. הייתה לי טעימה של צלליות

אבל לא התנסתי בזה יותר מידי. אבל עכשיו אני אכניס קטע בהצגה של צלליות. תודה על העצה של התאורה, למרות שלא יהיה חושך מוחלט (זה בסדר עשיתי ניסוי וזה הצליח). מחר אעשה נסיונות של הכנת הצלליות. יום ההולדת שבוע הבא בשבת בבוקר, אני לא רוצה להשמע פסימית
אבל אני מקווה שמבחינת בטחונית יהיה שקט
והמסיבה אכן תתקיים. שוב תודה על העזרה, אני די יודעת את הדברים אבל כנראה מרוב לחץ לא חושבת בהגיון ולא בטוחה. טוב לקבל עצות וחיזוקים
שבת שלום

למעלה