מערכת חיפוש חדשה בתפוז
אנשים

מערכת חיפוש חדשה בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

בשעה טובה ומוצלחת, אנו משיקים מנוע חיפוש חדש לתפוז, המקיף את כל תכני הגולשים באתר לסוגיהם. לצד האפשרות לחפש תכנים מכל האתר, תוכלו גם לחפש תכנים ספציפית מתוך הקהילות האהובות עליכם: פורומים, בלוגים פליקס, אלבומים ולראשונה גם בקומונות. בנוסף, החיפושים המתקדמים יאפשרו לכם למצוא את כל האוצרות החבויים בין 160 מיליון פריטי תוכן הגולשים שפרסמתם באתר עד כה. החיפוש כולל חידוש ממנועי חיפוש קודמים - עדכון כמעט מיידי של תכנים חדשים בבסיס הנתונים. אנחנו מאוד גאים בחיפוש החדש, ומקווים שתהנו ותפיקו ממנו את המירב. במקרה שיש לכם שאלות, הצעות, תלונות, או אם נתקלתם בתקלות טכניות - אנא פנו לפורום משוב http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=127370484 כמו כן, אתם מוזמנים להעזר בשאלות נפוצות: http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?EntryId=1428076&blogid=21775 ----------------------------------------------------------
אירוחים
כל מה שרצית לדעת על דומיינים ולא העזרת לשאול! איך כדאי לבחור שם דומיין? איך הכי נכון לנהל אותו? האם באמת אפשר לעשות כסף מדומיינים? על שאלות אלו ואחרות יענה בפורום אינטרנט שיווק ופרסום דויד פרידמן, מייסד וסמנכ"ל שיווק בDomain The Net Technologies ומומחה בתחומי השיווק באינטרנט וה- New Media. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1182&MessageId=127358939
היום בשעה 19:00 יתארח הזמר והיוצר איתי פרל בפורום לרגל סיום מסע הופעות חורפי בפורום איתי פרל וישיב לשאלות הגולשים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1755&MessageId=127317026 ----------------------------------------------------------
תחרות
רוצה לענוד לה את הטבעת תוך שהיא מבצעת פליק לק לאחור? רוצה לרכב איתו על סוס ערבי לא מאולף אל עבר החופה? או שאולי בא לכם פשוט להתחתן באצטדיון טדי עם 40,000 מוזמנים? פורום חתונות ורד בול מזמינים אתכם לספר לנו על החתונה הכי הורסת, הכי מקורית והכי מיוחדת שעולה בדמיונכם, ואולי לזכות ב-10 ארגזים של רד בול שיתנו לאורחים בחתונה שלכם כנפייים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=153&MessageId=127374593
רוצים לזכות בזוג כרטיסים להופעה המרגשת והייחודית של ריטה? כנסו לפורום ריטה, ענו על חידון הטריוויה, ואולי תוכלו לזכות בזוג כרטיסים להופעה של ריטה ביום שישי הקרוב, 6.3 בשעה 22:00 באולם המופעים בקיבוץ יגור. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=812&MessageId=127364007
רוצים לזכות בסינגל החדש של גלי עטרי "משהו קורה לי"? כנסו לפורום גלי עטרי, ספרו לנו על פעם בה הלכתם בעקבות הלב שלכם, ואולי הסיפור שלכם יזכה אתכם בסינגל http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1123&MessageId=127244841
ממחלקת סלולר מחלקת לכם כרטיסים לסרט "הפנתר הוורוד 2"! כנסו לאתר הסלולרי של הסרט, צפו בטריילר, קראו אודות הסרט והשחקנים ולבסוף, ענו על מס' שאלות טריוויה ויכול להיות שתהיו בין הזוכים. אז למה אתם מחכים? אתר הסרט: http://wap.tapuz.co.il/pink

MetalSinagouge

New member
התנצלות פורומית בפני רה"מ אולמרט.

מר אולמרט היקר. היום גילינו אמת נוראה שקשה לנו להתמודד איתה. גילינו שעשינו לך לינץ' תקשורתי. גילינו שבעצם ההר הוליד עכבר ושתואשם רק בעבירות קטנות. אי לכך, בתור נסיון עלוב מצידנו לכפר- אני מציע לתת לך להיות דיקטטור לשבוע, ואת תיק האוצר במשך כל כהונת הקדנציה של הממשלה הבאה (כן, שנה וחצי שלמות). בהזדמנות זו אני ממנה את משה קצב ליו"ר מרכז הסיוע לנפגעות אונס. וד"א, הצחיק אותי שתפוז מתייחסים לניהול פורום בתור הגשמת חלום... או שהחלומות שלי פשוט גדולים מדי. סתם, אין לי באמת שאיפות.

0Pandemonium0

New member
אני בעד למנות את אהוד אולמרט למלך ישראל

ואת משה קצב ליועצו לענייני נשים. אבל נראה שיש לנו חילוקי דעות בנושא. המ. ואל תזלזל. ניהול פורום בתפוז הוא אכן חלומם הרטוב של הנדכאים וחסרי הרוח.

MetalSinagouge

New member
מה דעתכם על המלח האלוף ומועדון החשפנות?

לדעתי זה מגוחך... לא רואה שום ערך בפק"ל שאומר משהו נגד מועדוני חשפנות (חוקיים). באותה מידה שיחברו לכל קצין בכיר מכשיר הקלטה ויפרסמו ידיעה בעמוד הראשי בכל פעם שאלה משחררים מאוויר העולם גז מתאן. וכבר כל החכ"ים החדשים, כמו ילדי הכאפות של הכיתה מתלוננים "יש להוריד בדרגה". פח...

0Pandemonium0

New member
ראיתי את הכותרת היום בידיעות אחרונות:

"בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה מה באמת קרה שם?" אבוי, הדרמה. המסתורין. מה באמת קרה שם? אפשר לחשוב שהאלוף רצח מישהו, או שהוא מעורב באיזו קנוניה. רק בשל הרמיזה לכך הייתי, לו הייתי הוא, תובע אותם על הוצאת דיבה. מישהו שם-לב להצתהבות של עיתוני המדינה ושל התקשורת בכלל? לא רק אני, אני מקווה.

Gilliana

New member
בודאי שלא רק אתה

וזה הרבה יותר גרוע מסתם הצתהבות - מידת המידע הנכון והאמיתי המועבר בתקשורת (לרוב כתוצאה מבורות וטיפשות) הולכת וקטנה מיום ליום, כך שהגעני למצב העגום שבו מרבית הכתבות והידיעות פשוט "לא שוות יריקה".

Blutige Erde

New member
ידיעות אחרונות, 04.03

רשימה מצומצמת של כתבות שלפי דעתי הן צהובות, מיותרות או מטומטמות ברמות שרק חביתה סכיזופרנית עם כלבת תמצא בהן היגיון. פשוט ראיתי את העיתון היום, ויותר מתמיד, התחשק לי להעיף אותו לזבל: "הנחייה לשרים היוצאים: אסור להעלים מסמכים". יא, רייט. למי לעזאזל איכפת מההוראות של הממונה על ארכיון המדינה? הוא לא מת כבר או משהו? כי עכשיו הם פשוט יבינו כמה לא בסדר הם, יבואו בטור מסודר וימסרו את כל הראיות המרשיעות של כל החטאים שלהם מהשנים האחרונות לפי רשימה אלפאבתית. "לבני נגד השופטים בדימוס: מה שהם עושים לא ראוי". ומה שאת עושה כן? שכחתי, המפלגה שלך הגונה ואת לא הולכת למעול בכספי המדינה בכלל. איזה מושחתת, הכי מושחת שהיא תלך זה סקס בלי קונדום. וגם זה כשהיא שיכורה. חסודה של ממש. תרדו ממנה כבר, היא רק קורבן נשי של גברי העולם. או משהו. כבר שכחתי מה התירוץ הנוכחי. כל אחד מהפוליטיקאים המוזכרים פולטים איזה גיבוב שמתאים במקרה הטוב למבחן בספרות של כיתה ט'. "שליט לא ישוחרר בתקופת אולמרט". לעעעעע! כי פשוט ציפינו שהוא ישתחרר בעוד שבוע. "בנק הפועלים מתגייס לסייע לעמותות הנזקקים". ולתחת שלו, שכחתם את החלק הזה. ולשלכם על הדרך. פרסום חינם וזה. אהדה שאי אפשר לקנות בפרסומת פשוטה. מעניין כמה ידיעות אחרונות שילמו להם. "בן 9 נשך את המורה ונשלח לבדיקת איידס". וצהבת. ושחפת. לסדרת בדיקות מקיפה ודי רגילה. אני ממש בספק אם יש לו שחפת או צהבת ולא רואים את זה- סתם שלחו אותו לסדרת בדיקות. מה הם בוכים? מה הם נצמדים דווקא לאיידס בשיניים? אם כבר הילד לא בסדר שנשך את המורה, והמנהלת בסדר ששלחה אותו לבדיקות. אי אפשר לדעת מה יש לילדים היום. זה לא אישי. משרד החינוך צריך להסיק מסקנות ולברר את המקרה? שישעו את הילד הפסיכי ויתחילו להתעסק בללמד את החומר במקום בשטויות. שלא לדבר על מפקד חיל הים והעניין איתו. אולי הוא חרמן וסוטה, אבל מה זה קשור לביצוע התפקיד שלו בחיל הים? כי זה מה שהאויב יעשה בזמן מלחמה בין ספינות, יצביע על המפקד באוניה ויצעק: "אתה הולך למועדוני חשפנות!! סוטה, סוטה!!" אין סתירה בין החרמנות שלו ליכולת שלו לשמש כמפקד מוצלח. ובפעם האחרונה שבדקתי, ביקור במועדון חשפנות לא נוגד את החוק. אפשר לחשוב מה זה צה"ל. גם שם כל מי שבצמרת מושחת. שידאגו קודם לפשעים. פשעים בכלל, לא דווקא חמורים, במקום להיטפל למפקדים שאין להם דבר יותר טוב לעשות מלשבת ולראות נשים מתפשטות בתשלום. "עדי נוימן מציגה: חופה במקום כומתה". אוקיי, נו? אה, זהו? מה לעזאזל איכפת לי מזה? "הקשר המצמרר לאושוויץ". זה פשוט מלוכלך. כמה זמן עבר מאז! יופי שהם נזכרו. כמה ידיים החברה הזו כבר עברה מאז, ועכשיו נזכרו להאשים אותה? היו חברות שעשו דברים הרבה יותר גרועים מלהכין שיער ממעילים. ואפשר אפילו להניח שהם לא ידעו בדיוק מאיפה השיער מגיע. זה לא יעלה על הדעת שיגלחו את הראש של אנשים ואז ירצחו אותם. או שסתם לא רצו לדעת. אפילו היהודים עצמם לא חלמו שיגיעו למצב כזה. בכל מקרה, זה פשוט שפל להעלות את זה עכשיו, כשאותו אדם שהיה אחראי לזה מזמן לא עומד בראש החברה. "משובטים בכיתה ג". אוי, די עם השטויות, טוב? לא כל דבר שכל פסיכי מכריז שווה תיעוד. ועוד, ועוד. ההמשך בעיתון הקרוב לביתכם. זה מעצבן. ממש ממש מעצבן.

MetalSinagouge

New member
כי זה מוכר...

ואני מסכים אם מה שנכתב למטה... אני לפעמים צריך לגרד את הראש מהבנאליות של הביטויים שמצוטטים בעיתון... משהו בסגנון: "ברק: איראן מסוכנת לקיומה של המדינה". באמא שך? כי אני חשבתי שההצהרות של חמינאי יפתחו בינינו מסלול מדהים של שיתוף תרבותי וכלכלי! אבל לאחרונה אני מוצא את עצמי מתעצבן מליברמן, וקצת שמח לאיד לנוכח העובדה שהוא הראה את פרצופו האמיתי: עוד ח"כ שמנסה למצוא מספיק דבק כדי להדביק את התחת לכיסא בכנסת.

Blutige Erde

New member
../images/Emo45.gif

כרגע הולך לו די טוב. מצד שני, זה הרבה תחת להדביק...

Gilliana

New member
מגוחך זו Understatement

עוד הוכחה שבמדינת ישראל מתעסקים בשטויות במקום בדברים הרציניים.

Gilliana

New member
אממממ...

טילים על שדרות ועל אשקלון אולי כזה כאילו?

MetalSinagouge

New member
זהו, שזה כבר לא מעניין...

אני בעצמי חוויתי על בשרי את העובדה שאחרי כמה זמן, כל עוד הטיל לא פוגע ממש ממש קרוב אלייך, זה כבר מפסיק לרגש. ככה זה.

Gilliana

New member
אולי אותך זה לא מעניין

אל תדבר בשם האנשים שחוטפים את הטילים האלו על הראש ברמה היומיומית,הזלזול הזה ממש מעצבן.

MetalSinagouge

New member
אני מניח שאת חוטפת אותם על בסיס יומיומי על

הראש? זה די מסביר הרבה דברים.

Gilliana

New member
ממש לא

אפילו לא קרובה לאיזור - אבל באמת שחבל לבזבז את הזמן בדיון איתך. אין ספק שהגישה הזו דוגמת זו שאתה מדגים מסבירה הרבה דברים - בעיקר את העובדה שמדינת ישראל נראית כפי שהיא נראית, בדרך המלך למטה.

MetalSinagouge

New member
עוד תירוץ להתבכיין על בסיס דאגה..

פולנים, לך תבין. כל עוד את לא בכנסת עושה משהו מועיל, את לא טובה ממני.

Gilliana

New member
מה 'תה ל'גיד? ../images/Emo122.gif

מנין לך מה אני עושה ומה אני לא עושה? אתה עוקב אחרי? ורק למען הפרוטוקול - אין לי במשפחה (לפחות לא ב-5 הדורות האחרונים) אף לא פולני אחד. מה תגיד על זה? (ואם אתה רוצה לדעת מה ההמשך - תשאל את אורי זהר
ׂ

למעלה