מערכת יחסים בצבא

מערכת יחסים בצבא

שלום אני בן 20 אני משרת בתור לוחם בגולני, אני וחברה שלי קצת יותר משנה ביחד ומדברים על חתונה אך מה שמפריע לי מלהתקדם זה העניין שאני בצבא ויוצא כל שבת שנייה הביתה.
נשאר לי לשרות כעשרה חודשים שמרגישים כנצח.
מה שהכי מפריע לי זה שלי המרחק מאוד קשה ולה פחות , היא בן אדם שיודע לקחת דברים בפרופרציות, אני חושב בלי סוף עליה על הגעגוע על זה שאולי לוותר על היותי לוחם כדי להיות איתה יותר בבית במהלך השירות שנשאר.
בנוסף אני מרגיש כאילו היא לוקחת דברים בקלות יתר כי לי כל דבר נראה מסובך וקשה. כל קושי שאני מספר לה היא אומרת לי יהיה בסדר ושם זה נשאר ונגמר.

איך היית רוצה שהיא תגיב לקושי שאתה מספר לה?

לגבי להתקדם לעבר חתונה - לדעתי עדיף לחכות שתשחרר ושתוכלו להיות יותר ביחד, ותראו איך אתם מסתדרים. עשרה חודשים זה באמת לא הרבה, וזה שהיא לוקחת דברים בפרופורציות זה לא דבר רע, במיוחד אם אתה לא - ויכול לתרום לחיים המשותפים שלכם בהמשך.

שלום

בעיות טכניות אפשר וכדאי לפתור ביחד. אם יש ביניכם אהבה כנה ויפה, אפשר להיות בקשר טוב. השקיעו בחברות ואל תמהרו לפרקה.
&nbsp

גדעון היחידי

New member
מנהל
אלנתן היקר
מאד מבין אותך.
לי אישית, בזמן שרותי בצה"ל הייתה חברה והיינו מאד מרוחקים ומתראים רק כל שבועיים. היינו סבלנים ולאחר מכן היא הפכה לרעייתי.
לדעתי אל תפעל בפזיזות. הזמן חולף מהר ועוד מעט תהיו יחד.
אם הקשר טוב ואתם מאוהבים הייה אופטימי והכל יתקדם ויסתיים בכי טוב
גידי.

היי
גם לי יש בן בצבא בגולני

ואני חושבת מנקודת מבט שלי שאתם צעירים מידי להתחתן.
אתה ללא קשר תסיים את השרות שלך ותבנה חיים לאט לאט ,צא לעבוד,תתבסס כלכלית,,תהנה מהחיים יחד איתה למה למהר להתחתן?
קראתי את מה שכתבת ועושה רושם שאתה צריך עוד הרבה ללמוד להתמודד עם החיים ובכלל כי אתה צעיר עדיין וללא נסיון,
בקשר זוגי יש תמיד אחד שיותר רגוע/בוגר ועוד וייתכן שזה מה שקורה אצלכם למרות שנשים בדרך כלל בוגרות יותר מגברים,
למה היא מגיבה כמו שהיא מגיבה אנני מכירה אותה בכדי לענות לך אך באופן כללי תאמץ את מה שכתבתי לך,,תעשו חיים ,,תלכו לגור יחד אם ממש בוער לכם בעצמות אבל לא חתונה,
המשך שרות נעים,

למעלה