מערכת יחסים וויזת אירוסין

tal1122331

New member
מערכת יחסים וויזת אירוסין

היי, הייתי שמח לשאול כמה שאלות לגבי הויזת אירוסין.כבר בעבר שאלתי לגבי הנושא אבל עדיין הייתי שמח אם תוכלו לחדד לי כמה דברים,
כמה זמן לוקח מרגע שהחברה מגישה את הטפסים? עורך דין אמר לי שהיום זה בין 6 חודשים ל7 חודשים.
דבר שני, אין לי ויזת תייר היה לי סירוב בעבר - אם אני נכנס לארה"ב ומתחתן אסור לי להשאר? כי הבנתי אם כן אני בעצם מפר את תנאי הויזת תייר.
כלומר מה ההבדל אם אני עושה את התהליך מהארץ או משם? אם אני יעשה את זה בארצות הברית עדיין אצטרך לצאת ולהמתין שישה חודשים?

תודה.

zuki3

New member
תשובה

1. אין קשר לויזת תייר
2. אם עורך דין אמר לך שזה מה שזה לוקח, סביר שהוא בדק ויודע
3. התהליך הוא כזה : אתם מגישים טפסים ואתה עובר תהליך קבלת ויזה,
כשתקבל את הויזה אתה צריך לנסוע לארצות הברית,
ויש לך 3 חודשים להתחתן עם החברה שלך ולהגיש בקשה לשינוי סטטוס לגרין קארד,
אחרי מספר חודשים 3-5 חודשים תקבל אישור עבודה ושהייה,
ואחרי מספר חודשים אחר כך תקבל את הגרין קארד
כל זה כשאתה בארצות הברית,
אתה לא תצטרך לעזוב את ארצות הברית,
ויותר מזה, מרגע שתגיש בקשה לשינוי סטטוס לא תוכל לעזוב את ארצות הברית בלי להפסיק את התהליך ולחזור למצב שאתה בו היום.
4. אין הבדל בן שינוי סטטוס מויזת תייר, או שינוי סטטוס מויזת אירוסין,
ההבדל בינהם הוא שויזת תייר, אתה יכול להגיש בקשה רק אחרי 90 יום שהיה, וויזת אירוסים עד 90 יום, ושבמקרה שלך יש סיכוי טוב שאתה לא יכול לקבל ויזת תייר לכן זאת האופציה היחידה אם המטרה היא להתחתן בארצות הברית ולשנות את הסטטוס.

לא הבנתי דבר אחד

איך תיכנס לארה"ב להתחתן, אם אין לך ויזת תייר?
איזה תנאים אתה מפר בדיוק, אם אין לך את הויזה?

tal1122331

New member
סליחה אם הייתי לא ברור, אסביר שוב.

אין לי ויזת תייר, אני מתכנן ללכת ולהגיש שוב.

doronf65

New member
מנהל
הנה

לדעתי אין לך מה להגיש שוב - אתה תידחה שוב. חבל לך על הזמן, כסף ומצב רוח.
&nbsp
אגב, גם אם היתה לך ויזה, לא היית יכול להישאר אחרי שהתחתנת (כי סתם להתחתן אין שום בעיה). אבל שוב, זה מצב היפותטי.
&nbsp
לדעתי ויזת אירוסים תיקח הרבה יותר מחצי שנה, הייתי אומר שנה ויותר. הזמנים משתנים לרעה כל הזמן. אם אמרו לך 6-7 חודשים לפני שנה, היום זה יותר.
&nbsp
כמו שאתה מתאר את מצבך - הדרך האחת היא להגיש ויזת אירוסים כמה שיותר מהר. או דרך שניה: אם אתם רוצים להתחתן כבר עכשו - אפשר מחוץ לארה"ב ואז להגיש בקשת GC. זה יהיה בערך אותו זמן ולא תצטרך לחזור על תהליך ה- GC בארה"ב. זה יחסוך לך זמן לאזרחות וכסף.

למעלה