מערכת יחסים חדשה.

kerenannis

New member
מערכת יחסים חדשה.

היי כולם,
אשמח לעזרתכם כי אני מעט מיואשת.. התחלתי לצאת עם מישהו מקסים. יש לנו כימייה טובה והכל. אנחנו יוצאים כבר קצת יותר מחודש.
כשאנחנו נפגשים, הוא הכי מקסים בעולם ואומר דברים מתוקים כמו שהוא התגעגע אליי ושכיף לו איתי וכו'....
אבל יש מספר דברים שמטרידים אותי- 1. חוץ מהדייטים הראשונים, אנחנו מבלים את כל הפגישות שלנו אצלו, לרוב במיטה. וזה לא שזה רע לי.. כיף לי איתו מאוד השאלה האם יש בזה בעייתיות מסויימת כי אני מרגישה שאני לא מכירה אותו מספיק בהתנהלות יומיומית בחיים.
2. אני יודעת שזה עוד מוקדם, אבל הקשר לא מוגדר ונראה שהוא די משתדל גם לא להגדיר אותו בינתיים. לא פגשתי אף אחד מהחברים שלו וגם הוא לא את שלי.
3. כשאנחנו מתכתבים הוא עונה תמיד ומתוק נורא. אבל אני מרגישה שאני שולחת הרבה יותר הודעות.
4. יש לו נטייה לדחות פגישות... תמיד יש לו תירוץ מספיק טוב כביכול כמו משהו בעבודה או משפחה וכו'.. אבל זה כבר קרה ממש הרבה פעמים.

אני באמת מחבבת אותו נורא ורוצה שזה יעבוד אבל לא יודעת איך לדבר איתו על זה שאני מרגישה שאני צריכה ממנו יותר.. יכול להיות שזה גם קשור לזה שהוא בן 28 ואני בת 23... והאופי שלו הוא מאוד פרטי ולא קל לו להכניס אנשים לחיים...
מה דעתכם?

תודה רבה
קרן

שלום

לא רצוי למהר לקשר חומרי, עדיף לפתח קודם את האהבה את הקשר הרגשי. ככל שאוהבים, הקשר חזק יותר. כשהקשר קרוב וחזק, אפשר לקרב את המגע. לא צריך להגדיר קשרים, צריך לזרום אתם, להשקיע בהם וליהנות מהם. אם אתם נהנים מהאהבה ומהקשר וטוב לכם כדאי שתישארו בו ותתנו לזה להתפתח.
&nbsp
&nbsp

קחי יוזמה ושני את הדברים..

ולו בשביל לקבל תמונת מצב יותר ברורה לגבי מקומך בחייו. את אומרת שאתם בעיקר אצלו ובעיקר במיטה - אז פעם הבאה תזמי משהו אחר. צאו למקום אחר, תעשו משהו אחר ולאחר מכן אל תחזרי אליו למיטה אלא שכל אחד מכם יילך לביתו שלו. זה בסדר אם עדיין לא הכרתם את החברים, זה רק חודש... אבל כדי שלא תחיי באשליה של זוגיות ותפגעי, כדי שתזמי דברים אחרים שאת אוהבת ותראי את תגובתו. אם יזרום איתך בלי בעיה אז מעולה, אם יתעקש להמשיך בשלו.. תעשי חושבים לאן הקשר הזה הולך.

עצה רצינית? אל תקשיבי לאף עצה כאן וגם לא לעצמך.

30 יום שאתם בקשר, תני לקשר להתפתח ולהעשות רציני עם הזמן. בישול איטי ומתובל תמיד יהיה יותר בריא וטעים מלזרוק פסטה לסיר עם מים ואז לפתוח את הגז על להבה מקסימלית. אל תתחילי לקטר וקחי את הזמן בלי לפזול מה אחרים בגילך ובגילו עושים. לא לקנא בזוגיות של אחרים. יש להם את הפאקים והבעיות שלהם. תהני מהתהליך ותיזמי פגישות ופעילויות משותפות אחרות אם לא מתאים לך מה שקורה כרגע. בתחילת קשר לפעמים שוקעים בלבד שלכם במיטה כי זה שיא התשוקה כשהקשר צעיר, תשוקה הולכת נגד שגרה והמוכר. אם את מרגישה שאת שולחת יותר הודעות אז תפסיקי איתן ותביני שהוא עסוק בשגרת יומו, ותקבעו מתי ואיך מדברים שיתאים גם לו. את מרגישה שאת צריכה ממנו יותר, אבל אולי תנסי להכיל אותו יותר את, ואז זה יגיע גם ממנו.
keep calm and enjoy the road.

הי קרן
נראה שיש לך ציפיות שונות ממערכת היחסים ביניכם אבל עבר רק חודש, לכן זה מאד מוקדם.
את יכולה לנסות ליזום, למשוך אותו לכיוונים אחרים חוץ מאשר לכיוון המיטה. אם את לא אומרת כלום ולא משדרת שזה טיפ- טיפה מפריע לך,
הוא יחשוב שהכל עשר, נכון?
לדעתי (ודעתי נחשבת למיושנת מדי...) גבר שמבלה איתך רק במיטה ומתחמק מאפשרויות נוספות של בילוי, "משתדל לא להגדיר את הקשר" לדבריך... אין רמז להשקעה מצידו בדברים שסיפרת. נראה כמו קשר לסיפוק מיני בלבד. אבל מי שאל אותי?
והכי חשוב, אם זה לא מפריע לך בכלל, עשי מה שבראש שלך.
בהצלחה.

pov2

New member
30 יום זה מספיק זמן כדי להראות שהוא אוהב אותך

זה מספיק זמן כדי לרצות להיות איתך בכל מקום ולא רק במיטה.
כיוון שהוא לא עושה זאת- סימן שלא אוהב אותך.
מה שכן- הוא אוהב לשכב איתך.
זו לא אהבה.
אם את מחפשת יותר מכך (ומשאלתך, ניכר שכן)- תיפרדי ממנו
&nbsp
&nbsp

מעמקים39

New member

לגלות בעצמך שאתה אוהב להגיד ולהראות ולראות

שיש אהבה זה לא משהו בצ'ק ליסט שצריך לבכות עליו אם הוא לא מגיע מהצד השני ולהכות את עצמנו בראש שנפלנו על תפוח רקוב שוב. ולא אין לזה תאריך תפוגה כמו מוצר מהסופר. כולה חודש, יש כאן אנשים שאם הם לא מגיעים למצב שהם אוהבים תוך 30 יום הם נפרדים ויוצאים מהקשר? אם לא אומרים להם את זה תוך 30 יום? היי בוקר טוב אוהב אותך... או שאפשר לעשות מזה עניין קצת ומאורע ולעבור דרך עד שמגיעים לתובנה ולקשר שנבנה למצב של אהבה? מהתאהבות קראש הדלקות וכו'? קצת גועל נפש מתועש שדורשים את זה בכח ובזמן קצר...צועקים על אהבה ובוכים כשהיא לא באה בכח...

supersonic777

New member
מה ששוש אמרה...אי אפשר לדחות פגישה כל פעם...

פעם אחת,פעמיים גג...
אם זה מגמתי,מוטב שתעיפי אותו...!
ורדה,כבר מזמן היתה אומרת לך את זה...

אל תחפשי את האמת המוחלטת או הצדק.

יש אנשים שלוקח להם זמן להתקרב, להפתח והכניס אדם נוסף לסביבתם הפרטית והמשפחתית.
&nbsp
לבן זוגי לקח שנה עד שהוא הזמין אותי לארוחה משפחתית.
אנחנו כבר שלוש שנים יחד- כך שזה לא סימן לכלום.
&nbsp
העיניין האמיתי הוא- האם הקצב הזה מתאים לך?
האם יש לך סבלנות או שאת רוצה הצהרות מחוייבות וטקסים משפחתיים בקרוב?
&nbsp
אם את מוצאת את עצמך עצבנית וממורמרת זה חסר טעם.
&nbsp

ommerl

New member
שלום. לדעתי על סמך ארבעת הסעיפים

1- אם זה מפריע לך אז יש בעייתיות. אגלה לך סוד קטן: הוא לא קורא מחשבות. תגרמי למה שאת רוצה לקרות. תיזמי.
2- לא הבנתי מה השאלה.
3- אז מה?
4- אולי הוא באמת עסוק..? מוקדם מכדי לדעת.
&nbsp
יכל להיות שהוא רוצה רק יזיזות אבל לא יודע איך לנהל יזיזות אז הוא מנסה לנהל זוגיות על אש קטנה.
יכל להיות שהוא מחפש זוגיות וזה הסגנון האישי שלו. יכל להיות שבאמת יש לו עניינים שבגללם הוא נאלץ לדחות פגישות.
&nbsp
שני הדברים יכולים להיות ומוקדם מידיי כדי לקבוע. לדעתי תני לזה זמן. כל עוד את נהנית. אבל תהיי עם יד על הדופק. אל תיקשרי יותר מידיי אם זה לא מתגלגל לזוגיות.

זה רק חודש.

הייתי חושפת חלק מהקלפים.
מצד אחד - זה מוקדם לשיחת "יחסינו לאן", אבל כן הייתי מדברת איתו על דחיית הפגישות, ועל הרצון לעשות עוד דברים ולבלות גם מחוץ למיטה, כייף ככל שזה יהיה.
לפי התגובה - תוכלי לחוש יותר טוב לאן נושבת הרוח.

superorti

New member
היי קרן

מנסיון שלי,כאשר גבר מתנהג בצורה כזו, זה בחיים לא יוביל למשהו רציני. אין כל רע בפגישות בבית שלו ופחות בחוץ אבל שזה מתחיל ונגמר רק בממטה, הוא מתעלם ממך בשיחות טלפון ולא מקדיש לך את תשומת הלב אליה את משתוקקת, זה אף פעם לא יספק אותך. ואז כאשר תחליטי לדבר איתו ולראות איפה את עומדת והוא יגיד לך שאתם רק יזיזים...פה את כבר תהיי קשורה אליו מדיי והפגיעה תהייה קשה.חודש זה אמנם לא הרבה זמן,לומדים להכיר אחד את השניה לאט לאט זה דבר שנבנה..אבל אם אין תקשורת..איך זה יקרה בדיוק? בהתנהלות כזו חודש הופך לחודשיים לשלושה וכך הלאה...לא מעוניינת להטיף לך או לפגוע. אני אומרת לך את זה מהלב,זה קרה לי כבר לפחות פעמיים ובכל פעם הפגיעה הייתה קשה יותר ויותר..הלוואי שיהיה מישהו שנותן לי את התמרור אזהרה הזה,כי הייתי פשוטת בהתאהבות ולא שמתי לב לכך שאני נופלת לפח.אם את כל כך רוצה לתת לזה צאנס,מציעה שתדברי איתו כבר בפגישה הבאה ותביני בדיוק מה מעמדך בחיו ומה כל אחד מצפה מהקשר הזה.

red vixen

New member
התיאור שלך מזכיר לי מישהו אחר

אחד לאחד.
הם גם באותו גיל.
לדעתי זה אומר חד משמעית שחוץ מהעניין המיני אין לו שום עניין בך.
אפשר לשאול מאיפה הוא? בחיי שמסקרן אותי אם מדובר באותו אחד.

למעלה