מערכת יחסים מסובכת

dorpyuval

New member
מערכת יחסים מסובכת

אני בן 16 והתחלתי תיכון.מהיום הראשון שהגעתי לתיכון כבר שמתי עליה עין ולאט לאט שהתחלנו להכיר אני והיא התחלתי להידלק עליה.
רציתי לראות ולבדוק אם יש לה עיניין בי ולפני 3 חודשים הזמנתי אותה אליי הביתה והיה ממש כיף...לאט לאט שבוע אחרי זה היא הזמינה אותי אליה והבנתי שהולך להיפתח משהו...
ואחרי שבוע שוב נפגשנו...ובפעם הרביעית הייתה נשיקה ראשונה...
הרגשתי בשבועות האלה שאני הבן אדם הכי מאושר בעולם ופשוט התאהבתי בה.
אנחנו חברים ביחד כבר חודשיים ואני רוצה לשתף אותכם במשהו...
בשבועיים האחרונים יש סוג של ריחוק בינינו...פתאום פחות מדברים...פחות נפגשים...ונגיד ואני רואה שהיא לא יוזמת את הקשר גם אני לא יוזם כי אני מאוכזב ממנה ואז קורה מצב של ריחוק גדול יותר ויותר,אני יודע שהיא ביישנית מאוד אבל דיברתי איתה לפני שבוע שזה מפריע לי ואני רוצה שהיא תשקיע יותר בקשר והיא אמרה לי שהיא ממש אוהבת אותי.
אבל השבוע הזה פשוט אני מרגיש ממש ממש רחוק ממנה וכאילו מה שאמרתי לה היא לא באמת הפנימה אותו וממשיכה סוג של "ריחוק" בקשר מבלי כוונה.
אני מרגיש כבר בשבועיים האלה ופתאום פחות אני רוצה אותה...שפתאום אם אנחנו לא מדברים ואין קשר יום שלם זה לא כל כך מזיז לי...
מה גם שהשבוע הכרתי מישהי שנמצאת איתי בתנועת נוער ביחד ומצאתי את עצמי יושב איתה ביחד במשך שעתיים מדברים,צוחקים,נהנים,מצטלמים והיה לי מדהים איתה...הבנתי שעשיתי טעות שהסכמתי להישאר איתה לבד למשך כל כך הרבה זמן.ופתאום אני מוצא את עצמי בשאלה לדוגמא:האם הייתי מעדיף להיות עם החברה ביום שישי?או שלהיות עם הידידה החדשה?ואני יכול להגיד שבלי היסוס אני מעדיף עם החדשה...אני יודע שיכול להיות שזה מסקרנות אבל פתאום אני מרגיש שאין לי רגש לחברה שלי...הציעו לי לתת לזה זמן וכן לתת לזה צאנס אבל פשוט לא בא לי עליה כבר.אני ממש לא רוצה לפגוע בה ולאמר לה שאני רוצה קצת מרחק...אני יודע שהיא ממש תיפגע מזה.
הדבר שהכי הפריע לי בה היה שהיא מאוד מאוד משקיעה בלימודים ומצד שני מאוד אוהבת אותי אבל שזה מגיע למצב שאני צריך את העזרה שלה ללמוד איתי למבחן מסויים ולהיתחבר שוב פעם...היא פתאום אומרת לי שהיא כבר קבעה עם חברה...ואני יכול להבין שהיא שמה את הלימודים בעדיפות מעליי אבל היא עושה את זה ממש בהגזמה ברמה שביום לפני מבחן היא בכלל לא יוצרת איתי קשר והיא מרוכזת רק בו...בעוד שאני מידי פעם חושב עליה ואפילו כותב לה שאני מתגעגע אליה והיא אפילו לא עונה ונזכרת לענות יום למחרת-אחרי המבחן...
אני ממש בדילמה כבר שבועיים מה לעשות?
1.האם להיפרד מהחברה...ולנסות קשר חדש עם החדשה?
2.האם לא להיפרד ממנה...לבדוק אופציה עם החדשה בעיניין שלי(אבל היא יודעת שיש לי חברה והיא מכירה אותה גם)ואם אני יגלה שהיא בעיניין ללכת על זה?ואם היא לא תהיה בעיניין מה לעשות?
3.להיפרד ממנה פשוט בלי קשר גם בידיעה שהקשר עם החדשה לא יילך כי אני מרגיש שאין בינינו כבר ריגוש?(או שזה אולי הרגשה שתחלוף עם הזמן...אני פשוט לא יודע,אני יודע שעכשיו לא בא לי על המערכת יחסים הזאת)

וואלה אם היו שואלים אותי ומחזירים אותי אחורה בחודשיים באותו מקום שהתנשקנו פעם ראשונה הייתי משנה את המעשים שלי ולא נותן לזה לקרות..

שלום

אם יש לך קשר טוב עם החברה וקשר טוב עם הידידה, כדאי שתישאר עם שתיהן. אם אתה רוצה לנסות לקרב את הקשר עם הידידה, נסה קודם להיות ידיד יותר טוב שלה. דבר אתה על דברים אישיים מחייכם, דאג ועזור לה הרבה, הצע הרבה לעשות אתה דברים מעניינים ומהנים ולדבר עליהם אחר-כך. אם תהיו ידידים טובים, אולי תרצו להפוך לחברים. ריגוש אינו חשוב, אם אתה אוהב את האדם עליך להיות אתו בקשר. יפה מאד שהיא משקיעה ברצינות בלימודים ובקידום. לדעתי, זה לא צריך להפריע לקשר. הקדישו גם זמן לקשר, ואולי גם תנסה לעזור לה בלימודים לפעמים.

רואה 6 6

New member
אל תיקח את זה יותר מדי ללב.

בגילך אירועים כאלה הם סבירים לגמרי. בגיל ההתבגרות אנשים מתנסים ביחסים עם המין השני,לא קובעים לעצמם שמי שפגשו זה לכל החיים.
מה שחשוב בסיפור זה לא אם אתה נשאר עם הקודמת או לא אלא איך אתה עושה דברים: כשמאוכזבים,כועסים או כל הרגשה שלילית אחרת כלפי הזולת מדברים על זה יותר תכלס וכנראה ממש לא מספיק להגיד "תשקיעי בקשר",אולי היא לא יודעת מה לעשות. היא גם ילדה עדיין (א שהחברות שלה ניפחו לה את השכל בלא להראות שהיא בענין).
אם כן בחרת להיפרד, תעשה הפרדה מלאה בין "אני נפרד כי אני כועס וזו הדרך שלי להתמודד עם הכעס" לבין "אני נפרד כי נגמר לי/נדלקתי על אחרת".

קורה

שמתאהבים וזה "עובר".
לא כל קשר והתלהבות ממשיכים ל:חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה.

לדעתי הכי חשוב זה להתנהג בכבוד לאדם שמולך. לא להתעלם, לא לסנן, לא לעשות דברים מאחורי הגב.
אתה רוצה לסיים את הקשר?
תהייה מספיק גבר להתקשר ולהגיד לה!

ואגב, אל תתלה את הפסקת הקשר הנוכחי בהתחלת הקשר הבא. זה לא פייר, ולא היית רוצה שהיא תעשה לך משהו דומה-נכון?

תעשה מה שהכי מתחשק לך

אתה בגיל שבו הכי חשוב זה להנות, לחוות, להתרגש...

דבר איתה בכנות, אל תנסה להתחמק או למשוך זמן סתם,
תהיה גבר

ivgy1980

New member
תשמור על אדישות וקור רוח, אחרת תקבל בובמה בלב

גברים נוטים להיות רגשיים יתר על מידה, וזה חבל
תירגע, והכי טוב - תזיין בחוץ. תגיד לאבא שיקח
אותך למרכז לבריאות הגבר. ככה תרד לך
החרמנות ותוכל לראות ת'מציאות
האמיתית. בהצלחה!

למעלה