מערכת יחסים שונה? או שלא ?

CrazY TzfoniT

New member
מערכת יחסים שונה? או שלא ?../images/Emo42.gif

רציתי לשמוע את דעתכם,חברים יקרים,בנוגע לנושא שמטריד אותי . נניח והייתם מתאהבים במישהו/מישהי ממוצא ערבי-נוצרי,ממש מתאהבים,מעל הראש... מישהו שאי אפשר לדעת עליו שהוא מהמוצא,לא מבטא,לא מראה,אחד מהשכונה בקיצור... אפילו שם המשפחה לא היה מבהיר את העניין. ואז ביום בהיר אחד מתגלה לכם שהוא ערבי נוצרי,מין פרט שולי/לא שולי כזה,שלא עלה אף פעם... היה מפריע לכם להמשיך לבנות מערכת יחסים? היה מרתיע אתכם? אני מגדירה את עצמי כשמאלנית,אף פעם לא תיארתי לעצמי שאהיה במצב כזה-שאני מתלבטת אם כן או לא ללכת על זה... זה תמיד היה מובן מאליו... אבל משום מה,יש משהו שמרתיע אותי ולא ברור לי מה,אני מניחה שזה הקטע של-מה אנשים יגידו... מה אתם אומרים? היה מפריע לכם?

זה באמת משנה?

העיקר שאת מאוהבת, לא? זה משנה שהוא ערבי או נוצרי? כל עוד הוא בנאדם הגון ואפשר לסמוך עליו (וזה לא קשור להשתייכות הלאומית/דתית שלו) אז למה שזה יפריע? ולא חשוב מה אנשים יגידו, מקסימום שומרים את זה בסוד

פיציק

New member
"מקסימום שומרים את זה בסוד"../images/Emo35.gif

אתה באמת חושב שאתה מסוגל לקיים מערכת יחסים רצינית בסוד? אני יודע שאני לא הייתי רוצה להסתתר עם הבנזוג שלי באיזה חור ולפחד לצאת איתו כי אולי ההורים שלו אףפעם לא יוכלו לקבל אותו (כי הרי זו הבעיה האמיתית - במגזר הערבי זה ידוע שהומוסקסואליות פשוט לא קיימת ואם כן אז "העונש" עליה הוא חמור ביותר). אני לא חושב שאני מסוגל לענות על שאלה שכזו עד שאני אהיה במקרה שכזה. אבל אם אני באמת אוהב את הבנאדם אז סביר להניח שהתשובה שלי תהיה כן - אני אמשיך לפתח איתו מערכת יחסים, אבל אף פעם לא אשמור אותה בסוד. לחיות 20 שנה בארון זה מספיק. לא יצאתי מהארון בשביל לחפש בנזוג ולהכניס אותו בחזרה איתי.

לא הבנת אותי נכון...

אני גם לא חושב שאפשר לקיים מערכת יחסים רצינית בסוד, מנסיון. התכוונתי שבמקרה והלאום/דת שלו לא בולטים אז לא חובה לספר לכולם. הבעייתיות במגזר הערבי זה כבר עניין אחר לגמרי - אנחנו לא יודעים אם הוא בארון למשפחה, אם הוא תושב ישראל או תושב השטחים הכבושים (שם המצב גרוע יותר להומואים)

תוספת טריה

גיליתי רק הערב שאדם אחד שהיה לי סטוץ איתו פעם הוא ערבי. זה לא ממש אכפת לי, הוא גם לא היה משהו ממילא

CrazY TzfoniT

New member
"עונש" חמור?

צר לי שאני מפגינה בורות,אבל איזה "עונש" בדיוק מטילים על הערבים-נוצרים במידה ומתגלה דבר כזה?

לפי האיסלם..

החוק קובע כי כל הומוסקסואל יוצא להורג.. חוץ מזה שהמשפחה בעצמה תהרוג אותו ברוב המיקרים בגלל ה-"כבוד" שהוא עשה למשפחה.(חוקי האיסלם נוקשים..)

white star

New member
לא היה מפריע לי להיפך

אני מכיר ערבי אחד שהייתי מת שתהיה לי מערכת יחסים איתו (או לפחות לילה של כיף...)

the beast 15

New member
זו החלטה אישית

לפי דעתי אף אחד לא יכול להגיד לך בוודאות מה לעשות כי הם לא מכירים אותו לא יודעים מה מצבו בדיוק כמו שאת לא יודעת. אני חושב שאת צריכה להכיר אותו קצת יותר טוב ובקשר למוצא שלו זה יותר חשוב שאיך שאת מרגישה עם החברים שלך אם הם יקבלו את זה או לא ולא נראה לי שקשר סודי הוא הפתרון ממש ל בהצלחה אני מקווה שהכל יצא פסדר

TwelveEyes

New member
*מושכת בכתפיים*

צ´מעי, הבוחנת הסקסית מהפסיכומטרי הייתה ערבייה נוצרייה, ולא היה אכפת לי *בכלל* לצאת איתה. להיפך אפילו :) אפילו שדווקא ראו עליה ושמעו עליה מה היא (הייתה לה שרשרת עם צלב ומבטא) כי אני יודעת שלחברים שלי לא היה אכפת וההורים, הפעם האחרונה שהם ידעו משהו על חיי האהבה שלי הייתה באפריל 2001 בערך :) אז לא, אם זה לא מפריע לו\לה, זה לא מפריע לי.

alililili

New member
אני מבין מה גורם לרתיעה המפתיעה...

דבר ראשון, בקשר למה שנאמר על האיסלם: זה שחוקי האיסלם אומרים משהו לא אומר שעושים אותו. חוקי היהדות נוקשים ואני לא רואה דתיים סוקלים הומואים באבנים ברחוב. באותה מידה, מוסלמית ש"עושה מעשים" לפני החתונה אמורה להיהרג, אבל למרבה הפלא (כן כן!, גם הם מסוגלים) החברה המוסלמית התקדמה. אז נכון, מעיפים הומואים מהבית, ויש עדיין שרודפים, אבל אני לא חושב שראוי לתאר את הענייין כמו שתואר. אניווי, אחרי ששיחקתי אותה שמאלני יפה-נפש, אני מגיע לעיקר. הרתיעה אולי לא באה מזה שהיא נצרית, אלא מזה שבנית לעצמך דמות שחשבת שאת מכירה ובה את מתאהבת, ופתאום מתברר לך שהדמות הזאת בכלל שונה בתכלית השוני (מבחינת תרבות ומסורת) ממה שחשבת. הפחד הוא מזה שאת מתאהבת בדמות שלא קיימת... טוב, נו לא יודע. אל תשימו לב, אני לא מרוכז. ואני גם חייב ללכת. ביביי!!

missing

New member
אני בערך מסכים...

אבל דבר אחד רציתי להבהיר לאללה שלא הבינו... ערבי= כל אדם, לא משנה מהי דתו, שמקור משפחתו הוא מחצי האי ערב. ערבי יכול להיות דרוזי, נוצרי, מוסלמי, בדואי, בודהיסט, פאגאן ואפילו יהודי. מוסלמי= כל אדם, שדתו היא האיסלאם ואמונתו היא באל האחד ושליחו מוחמד. הוא יכול לגור באירופה, אפריקה, אמריקה אסיה... הוא יכול להיות לבן לגמרי עם מבטא אוסטראלי, הוא יכול להיות שחור לגמרי עם מבטא בריטי... אלה ההבדלים... בגלל זה- לא אומרים "מוות לערבים", כי כשאומרים את זה אנחנו מאחלים מוות גם לדרוזים שמשרתים בצבא, גם לבדואים שמארחים אותנו באוהלים וגם ליהודים שמקורם הוא מחצי האי ערב... עדיף להגיד (למרות שאני נגד לאחל מוות) "מוות למוסלמים". אבל ככה אנחנו מאחלים מוות גם למוסלמים החילוניים, שלא הורגים, רוצחים או מפגעים. אז מה עושים? "מוות למחבלים", זה נראה לי האידיאלי...

CrazY TzfoniT

New member
../images/Emo13.gif זה מאוד מסובך כל העניין

קודם כל...אני לא מאחלת לאף אחד [כמעט] למות,נכון זה נשמע תמים,ומתחסד,אבל אם אני כבר מאחלת למישהו,זה רק לחולי הנפש-המחבלים,שמסוגלים לעלות לאוטובוסים ולפוצץ את עצמם. פתאום אני מוצאת את עצמי חוקרת ובודקת הבדלים בין כל הערבים במדינה,ובעולם בכלל,מצאתי שאני מאוד לא בקיאה בתחום,זה הפתיע אותי... מה שכן,ערבי=בן אדם,שהוא שונה בשורה התחתונה. אם זה בתרבות,במראה חיצוני,בשפה. זה מרתיע במידה מסויימת,ואם נוסיף לכך את העובדה שהכרתי את אותה ילדה הרבה לפני שקיבלתי את המידע הזה,זה עוד יותר מפתיע!

CrazY TzfoniT

New member
אני אשמח אם...

תסביר את החלק השני בתגובה שלך שוב ......
"מתאהבת בדמות שלא קיימת.." לא כל כך הבנתי :) מחכה לתגובה......

לירונדה

New member
לפי דעתי..

זה לא צריך להשפיע עלייך... אם היו רואים עליו או שהוא היה ממש דתי אולי זה היה קצת מרתיע אבל לאהבה אין גבולות. יכול להיות שמה שאנשים יגידו מרתיע אבל זה כבר החלטה שלך אם להמשיך עם זה או לא

duduplus

New member
יותר מנער ליווי 23

ליווי ברמה שונה! (זמן להתנתק מהמציאות, מהצרות ולהרגע) בן 23 נראה חמוד (מראה סטרייט) פסיבי בדר"כ מאזור הקריות. מגיע לנתניה ועד מטולה. 1.76 עיניים ירוקות יפות שיער חום קוצים בהיר וחלק טבעי. אני מעניק מהאישיות והאופי שלי וקטע של שיחות והכרות הדדית בכיף. מסאז מפנק ומרגיע עם אור נירות ומוזיקה תרפית. כמובן סקס נחמד. בתשלום סביר ובזמן לא ממש מוגבל. 055-805522 דודו פלוס

LeeCooper69

New member
כאילו... זה בדיוק כמו העובדה שמישהו

הומו מסתיר את זה..... יש לו את הסיבות שלו... אבל כשהוא "יוצא מהארון" כביכול, הוא מצפה שיקבלו אותו. כמו ההומו המצוי, הוא יוצא מהארון, ורוצה שכולם יקבלו את זה כאילו שזה דבר טבעי... הוא ערבי נוצרי?!? מה זה משנה אם הוא ערבי או בריטי?!?!? אוהב/ת אותו?!? לך/י על זה!!!!! זה ממש לא משנה.... אגב, המשפחה שלך ושלו מקבלות אתצ זה?!?!?

למעלה