מערכת יחסים

c h u k i e

New member
מערכת יחסים

מה עושים כשנוסעים לארה"ב ומכירים בחור ישראלי ומתאהבים... אבל אז חוזרים לארץ. והוא שם והיא פה. איך מסתדרים!?

billc

New member
קצת קשה

כשזה לא מבחן אמרקאי עם מספר תשובות. בכל מקרה אני בוחר בתשובה 3. לא מסתדרים.................. נפרדים

billc

New member
את קצת מפחידה אותי

את זוכרת דיון לפני 4 חודשים. מעכשיו אני אחשוב פעמים לפני שאני מביע דעה

לא מסתדרים,

מצטער, לא מאמין ביחסים לונג דיסטנס, אם אני לא יכול לחזור הביתה מהעבודה ולשתף את בת הזוג שלי באיך עבר עליי היום, ואם אני לא יכול לצאת איתה לבלות (בית קפה\פאב\מסעדה\סרט וכ'ו) אז איך אני אמור להרגיש שאני בקשר? (ושימו לב שאפילו עוד לא הזכרתי את המושג "צרכים" שיש לכל אחד מאיתנו). לי בכל אופן, לא מתאים לונג דיסטנס.

הולכים איתם לשירותים

מה שמזכיר לי בדיחה... כל האיברים בגוף רבו מי הוא המלך. העיניים אמרו שהם המלך, כי בלי הראיה קשה לחיות. הפה אמר שהוא המלך, כי בלעדיו אי אפשר לאכול. האזניים אמרו שהם המלך הידיים והרגליים אמרו הראש אמר ורק החרא ישב בצד ושתק. כשנרגעו הקולות החרא אמר: "אני המלך! כשאני לא יוצא, אז העיניים לא רואות, הראש לא עובד הידיים והרגליים מסתבכות. אני המלך!"

SilverShine

New member
גם וגם ....

תגידי עמדת פעם בסיטואציה שבו רצית לאכול את העוגה וידעת שאסור, מה בסוף עשית ? בטח אכלת אותה בכל זאת ..... התשובה פשוטה ...נשארים בארץ ומתאהבים במישהו בשכונה ,שיהיה קרוב לבית
למה לסבך את החיים ? סתתםם ...

c h u k i e

New member
אבל אבל

מה אם אנחנו נעשה החלטה ושנינו נגור באותו מקום בסופו של דבר?

למעלה