מערכת למילוי הניאגרה ממי הברז

shlm1

New member
מערכת למילוי הניאגרה ממי הברז

כידוע לכם רוב המים שאנו מבזבזים בבית יורדים באסלה, ישבתי וחשבתי כיצד ניתן לחסוך בכמויות המים הללו והגעתי לפיתרון יצירתי (אני לפחות לא שמעתי לפני זה על הרעיון), למלא את הניאגרה מהכיור הסמוך. אני יודע שיש טכנולוגיה למיחזור מים אפורים ואגירת מים, אולם זוהי טכנולוגיה הדורשת שטח ואילו מה שאני מציע יכול להתבצע גם בבניין קומות לכל דירה בנפרד ולכל ניאגרה בנפרד. השאלה היא לאן לפנות על מנת לפתח, לייצר ולשווק מוצר כזה. אני לא כל כך מבין בעניינים הללו

סתיוגר

New member
רעיון נחמד, אבל איך זה קשור לפורום תשתיות

ופיתוח סביבתי? או שאתה רוצה לפתח תשתית לאגירה עירונית של מי כיור ושימוש בהם לטובת האסלה?

fireman

New member
המחזור שלך לא יעיל לדעתי

מכמה סיבות למרות שזה לא נושא הפורום באופן ישיר..... 1. אתה לוקח מים "אפורים" והופך אותם לשחורים, מים שאתה בעצם מאבד ללא תועלת (לדעתי) כאשר אתה מעביר אותם לניאגרה. 2. לכלוך במים יגרום לבעיות בתפקוד פעמון הניאגרה (אותו מנגנון שסוגר ופותח את פתח יציאת המים מהניאגרה), לכלוך הכי קטן שנתפס בגומיה ואתה מתחיל לאבד מים אפילו בלי לשים לב, ניסית לחסוך ובסוף בזבזת יותר 3. למים אפורים יש תועלת טובה יותר להשקיית גינות ממיכל אגירה. 4. לגבי מקום, אני תוהה איך אתה רוצה שהמערכת תעבוד? אם אתה מרוקן ניאגרה, מהיכן יתמלאו המים? צריך להיות איזשהו מתקן אגירה שיאגור את המים ויוכל למלא את הניאגרות.... אם אין מיכל אגירה....לא תיכנס לשירותים עד שתתמלא הניאגרה? תפתח מים בכיור סתם בשביל למלא את הניאגרה? 5. בסופו של דבר בכדי למחזר מים אתה חייב מיכל אגירה, משאבות ומערכת פילטרים, בלי שום קשר למטרה שאתה שם לעצמך כשימוש למים הללו כך שחיסכון במקום אין לך.

למעלה