מערכת מא-ת עזרה לחבר מארה"ב

דן ל.

New member
מערכת מא-ת עזרה לחבר מארה"ב ../images/Emo13.gif

אני מעתיק לכאן את מכתבו - בנושא הדי וי די הוא פשוט מחפש כזה שיהיה פשוט להפוך אותו למולטיזון... שאר הדברים - כל מי שיודע אנגלית יבין... What do you think about this: Receiver: Yamaha HTR-5450 ($400) Equalizer: Yamaha EQ-70GP ($159.50) Speakers: JBL Northridge Series - 5-Piece Home-Cinema Package, It consists of four N24, and a dual 5" N-CENTER center-channel speaker with a PowerBass(tm) PB10 or PB12 powered subwoofer ($549) TV: Toshiba 40H80 40´´ HDTV Wide Screen ($2100) DVD (still waiting for you to let me know which is the best, and for which you have the zone crack) (+- $200-300) but something with progressive scan, 1DVD (don´t need the 3/ 5 cd racks) DTS, Optical output, etc. Total: $3500 (give or take a 100) After doing some research this looks like a VERY good system. I just want to know if I am in the right direction and if I understand what makes a good system. Let me know. Gil אה והוא מחפש קולנוע ביתי בעיקר ולא רוצה להשקיע כי מי יודע מתי מיקרוסופט תיפול ולא תהיה לו עבודה - ככה זה בסטארטאפים
נתנחם בזה שהוא הבטיח שהוא יפנצ´ר לביל את הצמיגים של המכונית
סתם סתם יום שמח ותודות מראש דן

ערן^25

New member
לדעתי כבר לא כ"כ שווה לרכוש שם.

אם הוא רוצה מולטיזון,ה535 יעלה 300$,שזה 400 ש"ח פחות ממה שיעלה לו בארץ (בהנחה שהוא לא משלם מכס כלל). אחריות (של 3 שנים לדעתי)בארץ לדעתי שווה את ה400 ש"ח האלה. אם הוא רוצה ZONE 1 בלבד,מכשיר זה או דומה יעלה 200 דולר.תוסיף עוד 400-500 ש"ח להסבה וזה יוצא אותו הדבר אם לא יקר יותר. ערן

דן ל.

New member
הוא גר שם אם לא הבנת עד עכשיו...לא

שמת לב שמדובר על ערכת קולנוע ביתי שלמה? טלווזיה מגבר וכו וכו

ערן^25

New member
כן אבל אתה שואל רק לגבי DVD לא?

אני דיברתי רק על הDVD,לגבי כל היתר,ברור שיש פער עצום במחירים. זה לא חדש לא לך ולא לי. לפני שנה,אני קניתי את ה525 מולטיזון ב300 דולר,וה535 עולה היום אותו דבר.לפני שנה ה525 עלה בארץ קצת מעל 3000 והיום הוא עולה 1800. לגבי כל היתר,אין לי מושג. ערן

דן ל.

New member
אז מי יעזור בנושאים האחרים?דרור?ניס

ימון? יריב? הצילו

הי דן מצ"ב לינק למספר אתרים באה"ב

עם מכשירי DVD של מספר יצרנים ככלל המכשירים עם פרוגרסיב סקאן קצת יותר יקרים מתקציבו ובמקרה הרע הרבה יותר יקרים. באתר HIFICITI הוא יכול למצוא את הDVD AUDIO של טכניקס בכ 350 דולר גם רצוי לשקול. יש עוד אתרים אבל נתחיל עם אלו בהצלחה מוטי

דרור א

New member
דן ידידי, אני לא יודע למה הבחור

התכוון , אבל אם זה מה שהוא מחפש בארה"ב אז אני יכול להפנות אותך ללינק לחנות וירטואלית בשם crutchfield שעוסקת בתחום הזה ובטווח במחירים הזה. מנסיון אני יודע שאפשר למצוא חלק מהמכשירים במחירים זולים יותר בארה"ב אבל שווה להיכנס לאתר להתרשם מהמחומר ומכלל הציוד המופיע שם. כמו כן יש הסבר מפורט על כול חלק וחלק והסבר כולל על בניית מערכת לקלנוע בייתי. שווה עוגיה . דרור.

למעלה