מערכת מיזוג תדיראן VRF-BOX - האם כדאי??

Doctor_D

New member
מערכת המיזוג עלתה 30000 ש"ח. תקלה ראשונה כעבור שנה. מתקשר לתדיראן בבוקר יום חמישי באמצע קיץ. אומרים שישלחו טכנאי ביום רביעי כלומר תוך שבוע ימים! [במרכז הארץ אנחנו]. אחרי שהתקוממתי - "ישלחו ובים שני": מתחייבים תוך שלושה ימי עבודה, חמישה ימים ללא מיזוג כולל שבת - למי איכפת? אין "שירות VIP", הייתי מוכן לשלם על דחיפות..
דבר נוסף - אחריות! מתקינים דרך חברה מתקינה , רשום בהסכם כי אחריות תקבע ע"י תדיראן, ואומרים בעל פה "בד"כ כ3 שנים.. כעבור שנה מתקשרים מתדיראן ומודיעים כי האחריות תפוג, תשלם על הארכת אחריות. זה כנראה על כך שבתקלה הבאה יגיע טכנאי תוך חמישה ימים בלי מיזוג!
תכל'ס: משלמים מחיר VIP ולא מקבלים שירות VIP בשום אופן.
וכעבור שנה אין אחריות?!
האם כדאי לכם??
אפשר להתקין במקום זה חמישה מזגנים קטנים סה"כ בחצי עלות פחות, ואם אחד מהם יתקלקל - אני מניח שתביאו את אדון משה המזגניסט בתשלום צנוע ומהר, לא תוך חמישה ימים..

יוסי זיו1

Active member
ה VRF בוקס איננו VRF הוא מולטי משודרג, יחידות הפנים הינן יחידות מאיידים עיליים מהסדרות הרגילות של תדיראן שעברו הסבה לעבוד מול מערכת אינוורטר.
המתקין היה צריך לומר לך על כך, לתדיראן יש מערכות VRF אמיתיות .
לעניין התקנת מספר מזגנים ,זה מצויין והטוב ביותר אבל אם אתה מתגורר בבנין חדש המקום המיועד להתקנת מעבה הינו המיסתור כביסה שלרוב מאד קטן,להכניס מספר מעבים לשם אפשרי אבל הם הופכים את המיסתור כביסה לפינה לוהטת ש"מבשלת" את המזגנים בחום גבוה שהספקי המזגנים יורדים מאד,צריכת חשמל גבוהה ומשה המזגניסט יבוא כל שבוע למזגן אחר.
לכן אני במקום כזה מתקין מיני VRF אמיתי מחברה טובה שגם נותנת שרות טוב וזה לא פחות חשוב מהשם שעל היחידה.

למעלה