מערכת מסחר, מה מומלץ?

talgeva1

New member
מערכת מסחר, מה מומלץ?

אני רוצה להפסיק לסחור דרך הבנק (שוחטים בעמלות), קיבלתי המלצות על כמה מערכות, רוב החברים שלי עובדים עם קולמקס אשמח להמלצות מכם...

rafipips

New member
קודם תבחר ברוקר אמין ואז ...

תעבוד עם מערכת המסחר שהוא מספק . fxcm - go forex - real forex תבדוק את שלושתם ותחליט

rafipips

New member
לא יכול להתייחס , אין לי היכרות איתם , אבל

תתקשר אליהם ותשמע מה יש להם להציע לך , איזה סוג חיבור הם מספקים ? האם זה ECN ? גודל הספרד במטבעות הראשיים . משיכת כספים איך מתבצעת , ותוך כמה זמן ? האם יש עליהם פיקוח רגולטורי כלשהו . החברה ישראלית או לא ? וכ"ו וכ"ו ואחרי כל השאלות , שיתנו לך קישור לדמו , תעבוד עליו שבועיים שלוש . ואז תחליט אם הם מתאימים לך .

talgeva1

New member
בדק בית ותוצאות

יצרתי קשר איתם וממה שהם אמרו- יש ECN בחוזה,גודל הספרד די נמוך- ממוצע של 1.2-1.4 ביורו/דולר ,1-1.3 בדולר/יין משיכת כספים- צריך לשלוח פקס או מייל וממה שאמרו לי תוך יומיים מקסימום הכסף עובר (חברים טוענים שזה די מהיר איתם) בדקתי והם תחת פיקוח רגולציה אירופאית ויש להם שלוחה בישראל אני ביקשתי להתנסות בדמו של התוכנה, נראה אם היא פחות או יותר טובה ממה שנתנו לי בבנק שלי, מאמין שיהיה לי קשה להתרגל אבל בשביל החיסכון המטורף בעמלות שווה לי (שוחטים אותי), תודה על העצות עזרו לי מאוד!

rafipips

New member
בהצלחה

ועל הדרך תבדוק עוד חברה או שתיים , שיהיה עם מה להשוות .

amirvx

New member
אתה יכול להסתתכל בקישור

תחפש שם מערכות מסחר, דורית 2-3 דמואים ותבחן את הביצועים. בנוסף, תברר עם הברוקרים שהבם אתה מתעניין , לגבי הליך משיכת כספים.

למעלה