מערכת מרגיזה

פנינה 21

New member
מערכת מרגיזה

כן אני יודעת ש11 בלילה אבל חיפשתי מקום לכתוב בו את כל זה.. לפני כמעט שנה עשיתי תאונה עם הרגל משהו שלא אמור להיות רציני אבל הסתבך.. שנה שלמה אף אחד לא מקשיב לי ..טענו שאני סתם עושה להם צרות .. את הרופאים ענין יותר לאפשר לי להתחיל לצלוע בלי קב מאשר הסיכון שנפילות המרובות וחוסר היציבות .. בערב פסח עיקמתי את הרגל הפצועה (זה קורה הרבה אבל הפעם הזאת הייתה רצינית יותר).. במרפאת היחידה אפילו לא נתנו תור דחוף ..רק הפניה לאורטופד..הצלחתי למצוא תור לבד לאותו יום .. קיבלתי 14 גימלים ואיזה תרופה ..והמון בדיקות לעשות.. יום שני עשיתי עוד תאונה ושתבינו שרק למוחרת עם שיכנוע מפקדים עליתי למרפאה .. אפילו לא בדקו אותי.. היא הסתכלה על הסיכום של האורטופד ואמרה לי שאין לה מה לעשות עם זה.. האורטופד מבקש לדון מחדש בפרופיל ולהקל עלי בכל מיני דברים ולה אין את הסבלנות אלי.. שנה אני מתחרפנת במערכת הזאת .. מסתובבת עם קביים בשביל להצליח לעשות את העבודה שלי .. קונה בעצמי דברים שהצבא אמור לספק.. מגיעה גם בימים הכי גרועים שלי לבסיס .. וכשפעם אחת אני חייבת לנוח -אחרי שהעברתי את הלילה עם רגל סגולה וכל הבסיס שכנע אותי שאני חייבת לראות רופא -זה היחס??! כמובן שנסעתי בערב לביקור רופא וברור לכולם שהמצב של הרגל מחמיר וקיבלתי יומים בבית והיום כבר ארגנתי לעצמי תור לקר"פ פעילה ..אבל למה ,תסבירו לי למה אחרי שנה שאני באמת עושה הכל כולל להרים דברים בישיבה ולהסתובב לפעמים על הכיסאות המשרדיים האלה העיקר להצליח לעשות את העבודה שלי זה היחס שמגיע לי??? אני האחרונה שמחפשת לצאת מהצבא ,אבל וואלה שאחרי אתמול אני כבר לא יודעת למה אני כל כך מתאמצת..מה בסך הכל היא הייתה צריכה לעשות לבדוק שניה בדיוק כמו שעשו בביקור רופא ולהגיד לי לנוח יומיים זה לא כל כך קשה אבל לאף אחד מסתבר פשוט לא אכפת.. מה להגיד לקר"פ?? "וואלה ניסתי ובאמת יש לי אחלה מפקד אבל אתם פשוט לא מסוגלים להבין שאחרי מה שקרה לפני שנה אני צריכה שיקשבו לי ויעזרו לי ולא יעשו דווקא בכל פעם שאני צריכה עזרה" תבינו אפילו על הפטור מנעלים אני עדין נלחמת..מה אני כבר צריכה :תהפכו את ה-45 ל-35 תנו פטור מנעליים ותסמנו לעצמכם במחשב שאני צריכה פתרון למדרגות בבסיס ..זה הכל..למה זה כל כך מסובך ??!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום פנינה

מותר לך לכתוב כאן מתי שבא לך, בכל שעה משעות היום או הלילה. נראה שהמערכת הצבאית מתייחסת במידה מסוימת של זלזול אל בעיה רפואית ממנה את סובלת כבר שנה, וזה גם כואב וגם מרגיז. יקרה, הבריאות היא שלך ואם הגעת עד לכאן, לא בטוח שכדאי לך לסמוך עד הסוף על המערכת הצבאית. למה הכוונה? במקביל להתעקשות בלתי פוסקת מול הצבא, ממש אל תוותרי להם, כדאי לך אולי ללכת לקבל חוות דעת מרופא אזרחי, ואם יש צורך אז גם טיפול מתאים. כדאי לך אולי להצטייד בצילומים ובמסמכים רפואיים, זאת כדי שתוכלי בהמשך להמשיך לנהל את ענייניך הרפואיים ושהצבא לא יראה עצמו פטור מכך. יום יבוא ואת תשתחררי. נקווה שהכל יהיה בסדר ושלא נגרם לך נזק חמור אבל עליך להכין את עצמך לכל מצב, כי לפי מה שאת כותבת אולי הצבא יבקש לנער מעצמו אחריות. מאחלים לך שתחלימי ותרגישי רק טוב.

פנינה 21

New member
המשך

הוצאתי יותר מ-2000 ש"ח החודש כי הצבא פשוט לא עושה כלום ועדין המצב לא משתפר עובדתית.. הלוואי והקר"פ פעילה הזה בעוד שבוע ידע מה לעשות ..

אי התייחסות

הצבא לא אוהב משתמטים, וכרגע, עם כל הקוריוז שבדבר, את נחשבת כאחת שמנסה להשתמט. עזבי 2000 ש"ח. בחיים האמיתיים, אם את משתמטת (ותיזהרי, שלא יגדירו אותך כך, החולרות), ייקחו לך את חייך - לא עבודה, לא גם בעל, ימררו את חייך, כי כך זה, לא אוהבים משתמטים (גם אם את בכלל לא, יכולים לעשות אותך כזאת). אני מציע, שפשוט הבריאות חשובה יותר - תמרדי, תבואי עם נעליים שמתאימות לך. יצעקו, שיצעקו ... זה עבירה קלה, שסולחים בדר"כ, הרי רואים את מצבך, והם לא טיפשים. גם אם המפקד ינסה להעמידך לדין, בסופו של דבר את תהיה זכאית. בהצלחה.

פנינה 21

New member
זה בדיוק מה שמעצבן

כל המצב התחיל מהדבר הכי רחוק מהשתמטות .. אם הייתי עוזבת הכל ומתעקשת להגיע ישר למיון לא הייתי מגיעה למצב כזה !

למעלה