מערכת שמע

פאפה

New member
מערכת שמע

שלום רב

ברצוני לקנות מערכת של ארבע רמקולים עם מגבר המחובר עם מחשב, בסלון. (בערך 5/6 מטר).

האם הרמקולים בתמונה המצורפת איכותיים והאם יש המלצה ל משהוא טוב יותר?

אודה על עזרה ! חג שמח ושנה טובה

גלעד2211

New member
ברמקולים עדיף ללכת על משהו ידוע כמו פירלס

שהם מאוד איכותיים...בכל אופן קניה דרך הרשת של רמקולים בכלל לא מומלצת כי רמקול זה משהו שצריך לדגום את האיכות שלו בלייב.

haifaboy

New member
פירלס איכותי ?? על איזה פלנטה אתה חי ...

עם השאלות האלו מומלץ לפנות לפורום אאודיו וקולנוע ביתי ( 28 ) כאן בתפוז

liorb22

New member
פירלס איכותי כמו שסוסיתא מהירה מפרארי

גם אני נדהמתי ממה שהאדון כתב, אבל לא רציתי להגיב כי זה ממש לא המקום.

פירליס עניין של מחיר .

לא גבורה ליכתוב פרליס ולא לציין מחיר
כמו סוסיטה עולה 10 אלף ש"ח . פררי עולה מעל 100 אלף ש"ח . מי שיש לו 100K לא יקנה סוסיתה
כך זה ברמקולים . הכול עניין של כמה יש בכיס

גלעד2211

New member
כן פירלס איכותי!

יש לי רמקולים של פירלס שעוד מעט חוגגים 20 שנה ואני לא מתכוון להחליף אותם.

אני מאוד מרוצה מהם הם נותנים צליל מעולה ועובדה שמחזיקים מעמד הרבה זמן.

זה בדיוק העניין. פירלס של היום הם ממש לא

כמו של פעם.
למיטב ידיעתי פירלס היתה פעם חברה איכותית, אבל כנראה פשטה את הרגל או החליפה בעלים - והיום האיכות שלהם לא הרבה יותר טובה משל שאר מוצרי מדבקה סיניים.
כל זאת עפ"י דיווחים יש לציין; אני מעולם לא שמעתי רמקולים שלהם, בטח שלא מהדור הישן.

הכול עניין של מחיר כסף משחק כאן

אחד יכתוב לך סתם זבל . השני יכתוב מעולה . כמה שהמחיר יותר גבוה . כך הצליל גם גבוה יותר ואיכותי

haifaboy

New member
לא בהכרח

יש הרבה דברים לא יקרים שנשמעים יותר טוב מדברים יקרים . . לגבי פירלס זה מותג שמיוצר בארץ ( נדמה לי בנצרת , נדמה לי ) ושבהחלט יכול לשמש לקולנוע ביתי - כי שם לא צריך איכות סאונד גבוהה מי יודע מה , אבל ברמת המוזיקליות וניקיון הצלילים לדעתי זה כבר סיפור אחר ( את המושג אאודיופיל שמעת ?? ) ... הכול תלוי באוזן האישית שלך בסופו של דבר .....

איך אני בודק רמקולים ?? יש לי 6 דיסקים של כל מפגשי פורום אודיו וקולנוע ביתי בעבר ( כשעוד נערכו כאלה ) שמכילים קטעי מוזיקה מכל הסוגים והמינים לאודיופילים ואני משמיע אותם בחנות אחד אחרי השני . נכון, בחנות קשה להבחין בצלילים אבל אפשר לקבל מושג. בחנויות מקצועיות אפשר גם לקבל ממש חדר האזנה , אבל שוב זב נכון אם אתה מחפש לשמוע מוזיקה ולא קולנוע ביתי . בקולנוע ביתי כמו שאמרתי לא חייבים משהו גרנדיוזי ואפילו אפשר להסתפק בסט של סאטליטים . מכאן אני מפנה אותך לפורום השכן של אודיו וקולנוע ביתי .

גלעד2211

New member
יפה רשמת

זה הכל לוי באוזן ולי הפירלס (שלא מיוצרים בארץ) טובים מאוד למוסיקה.

למעלה