מערכת שעות

NoaDe

New member
מערכת שעות

שלום לכולם! אני מתחילה ללמוד שנה הבאה ריפוי בעיסוק ולמרות שהמזכירה ניסתה להפחיד אותי שממש אי אפשר לעבוד בשנה א' אני עדיין מתכוונת לעבוד מס' שעות מצומצמות. מצאתי עבודה שמצריכה שעתיים פנוייות בבוקר באמצע השבוע, אך מכיוון שהמערכת תפורסם רק ממש לפני תחילת הלימודים (לדברי המזכירות) ובשנתון לא מפורסמים מועדי השיעורים אין לי שום דרך לדעת אם זה בכלל אפשרי. ממה שהבנתי המערכות מאוד דומות משנה לשנה לכן אם מבין באי הפורום יש סטודנטים מירושלים בעיקר מהשנים האחרונות שיכולים לשלוח לי מערכת שעות של הסמסטר הראשון אני ממש אודה לה או לו. שיהיה שבוע נהדר נועה

מורקי ס

New member
לא שמרתי את המערכת אבל...

אני מבינה את התסכול שלך... בדרך כלל יש אפשרות למצוא שעתיים, במיוחד מאז שהאריכו את הלימודים לשלוש וחצי שנים במקום שלוש. בכל מקרה יהיה מאוד קשה לנבא איך תיראה המערכתעד שתראי אותה בפועל וגם אז היא משתנה כל הזמן. אצלינו פרסמו תמיד לחודש קדימה (מקסימום...) אנחנו התלוננו והבנתי שחל שיפור ומשתדלים לפרסם את כל הסמסטר... בכל מקרה בימי ראשון לא מתחילים לפני עשר אז אם זה עוזר לך, זה המידע שיש לי כמעט בוודאות. בהצלחה

NoaDe

New member
תודה רבה ועוד שאלה

איך זה יכול להיות שמערכת כל הזמן משתנה? ומה בדבר הקורסים באנגלית? יש לי פטור ככה שהמועד שלהם גם אמור להיות לי חופשי.

מורקי ס

New member
ככה זה

אם יש לך פתור מלא מאנגלית (איזה כיף לך...) זה אומר שיש לך לפחות שעתיים חופשיות שהם כן קבועות במערכת ולא ישתנו במהלך השנה. שנה א קצת יותר יציבה מהשנים האחרות כיוון שקורסים כמו אנגלית, מחשבים שלומדים בקמפוס ואנטומיה ופיזיולוגיה שלומדים בעין כרם אינם משתנים, אבל ישנם הרבה קורסים במהלך השנים שהם עם מרצים משתנים, ובזמנים משתנים בעיקר לפני ואחרי הכשרות קליניות.אתם תתרגלו... בהצלחה!

shayzed

New member
אפשר לעבוד!

הי נועה אמנם המערכת דחוסה אבל אין לך מה לדאוג. גם אני וגם רוב חברותי הקרובות בלימודים עבדנו (ויותר מפעם בשבוע). זה נחמד כשיש לגיטימציה רק ללמוד אבל גם אם לא זה לא סוף העולם ומוצאים זמן להכל. בהצלחה

אסתר86

New member
בשנה ראשונה של הלימודים

באוניברסיטה עברית, אני עבדתי במקומות עבודה בהם השעות עבודה גמישות. נתתי שיעורים פרטיים באנגלית וגם עבדתי בשביל המרכז לאיוור. במרכז לאיוור אפשר לעזור לסטודנט\ית עיוור\ת ואז מתאימים שעות העבודה איתם או אפשר להקלית את עצמך כשאת מקריאה את החומר לימודים לקלטת ולמסור הקלטות לסטודנט ואז את עובדת מתי שנוח לך. אפשרות אחרת זה לעבוד בערב. לגבי מערכת שעות, שנה ראשונה שלי היתה מזמן ובטח יש הרבה שינויים היום. אחד הימים בשבוע למדנו אנוטומיה ופיזיולוגיה בהדסה עין כרם (מ-8:30 נדמה לי). לדעתי אלו שיעורים שמאוד כדאי להגיע להם. כמו שכבר כתבו לך, אם מאד חשוב לך לעבוד בוקר, הכי טוב זה לעבוד ביום ראשון! אחד הדברים שהיה קשה לי בריפוי בעיסוק זה שלא מתחשבים בעובדה שיש סטודנטיות שחייבות לעבווד, אבל למרות הקושי הצלחתי לשלב עבודה ולימודים. בהצלחה!

למעלה