מערכת תגובות חדשה שאני הכנתי !!

מערכת תגובות חדשה שאני הכנתי !! ../images/Emo70.gif

אם אור רצה מחיאות כפיים, אז גם אני רוצה .. הוספתי מערכת תגובות שאני תיכנתתי בASP עם סמיילים והכול, ואני ממש מתרגש ! ביי ! * ד"א אני יודע שהכתובת המקוצרת לשקוז לא עובדת תיכנסו דרך כאן !

יש!!! ../images/Emo13.gif

ובינתיים... מישהו זוכר את הכתובת של נט.קומנטס? אין לי אותה יותר בפייבוריטס כי פירמטתי את המחשב!

djyaniv

New member
ובקשר לפייבוריטס

קופידונית, אולי כדאי שתשתמשי במשהו אונליין כמו mybookmarks.com, בשנייה את מעלה את כל הפייבוריטס שלך ולא נעלמים שוב לעולם

איה@

New member
פתחתי חשבון בבנק הכפיים ../images/Emo45.gif

פתחתי חשבון בבנק הכפיים, כולכם מתבקשים לתרום לפחות כף אחת וכך נוכל לחלק כפיים בשעת הצורך
אחלה שי התגובות נראות ממש טוב. אם תתקן את גודל העמוד - יהיה יפה יותר. אתה יודע לעבוד עם דרייםוויבר? - שם בקלות מסדירים זאת. אם תרצה אסביר לך.
איה.

מה ששי שכח להזכיר...

זה שאני הכנתי את מערכת התגובות. הוא ביקש אותה , אז נתתי לו... הוא פשוט הוסיף את הסמיילים , שדרך אגב אני נתתי לו אותם.. אז לא תזקוף הכל לכבודך

ממש לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דניאל, אתה לא שלח לי שום מערכת.. ואם כן, לא קיבלתי אותה.. שים לב - כל היום עבדתי עלייה וזה מה שאני מקבל.. אתה שלחת לי את הסמיילים בלבד ! לא יפה מצידך !!!!!!!

EmptyS

New member
שי, חשבתי שאתה רוצה את המערכת שלי

אני יודע שלוקח לי זמן אבל אני משפר דברים. אני מוסיף ארכיון, אבטחה וכאלה... זה לא רק תגובות. זאת מערכת בלוג שלמה. לפחות יש לי עוד "לקוח"..

EmptyS

New member
וגם תסדר את זה ככה ש..

שהתגובה האחרונה תהיה ראשונה. בעזרת פונקציה קטנה בASP..

אפשר פשוט לעשות

rs.movelast ואז לעשות rs.moveprevious זה צריך לעבוד.. אבל אני מעדיף את זה ככה..

רציתי רק את מערכת התגובות..

ואז אמרתי לעצמי שזה לא קשה, לאחר שדניאל סיפר לי שהמערכת שלו היא ב ASP, וגם פתרתי את הבעייה בשרת שלי.. אז - עובד ! אבל תודה רבה על זה שהצעת..

למעלה