מערכת תגובות...מי יודע מי מכיר?

oMRi26

New member
מערכת תגובות...מי יודע מי מכיר?

אני רוצה להוסיף מערכת תגובות נורמאלית לאתר שלי (ואז נוכל לעזוב סופית את ישראבלוג שגידלוני והביאוני עד הלום) זכרתי שראיתי פה משהו חדש שיצא בעברית. חיפשתי,מצאתי לינק שלא עובד לאתר של שקוז (או משהו דומה ,יסלחו לי אם אני מעוות שמות) חשוב לציין שמערכת התגובות חייבת להיות בעברית. יאללה,יום טוב לכם אנשים טובים. עמרי לוי דוט קום

היריב

New member
ואם בא לך להיות בטה טסטר למערכת...

חדשה, אז יש גם את blogBack שתצא בבטה בשבוע הבא ותציג כמה תכונות שלא קיימות כיום במערכות תגובות אחרות... איך אני בתור איש מכירות? מצד שני, זה אומר שאתה לא משתחרר מישרא-בלוג לגמרי, לפחות לא ממני. החלטה שלך...

Beta זה לא עם א´ (בטא)

למרות שזו מילה לועזית, זה נשמע כאילו אמרת לו אם הוא רוצה להיות בטטה..
ועד כמה שזה מפריע לי (ואני לא יודע למה..) אני מאחל לך בהצלחה.. (למרות שאין כמעט משתמשים במערכת תגובות שלי - רק 70 שרובם לא פעילים.. רק 2 משתמשים פעילים..זה דיי טוב, שרת יותר מהיר יחסית..) שי. קומנט סנטר - http://shkooz.come2us.co.il

genotip

New member
שי....

תחרות זה דבר לגיטימי, אנשים שלא יכלו להתמודד איתה, פשוט נפלו (והייתי נותן דוגמאות שאתה מכיר, אבל אנשים היו נעלבים)... במקום ל"העלב" או לגרום לזה להפריע לך, תנסה להתקדם, לשפר, אחרת סופך כסופם של אחרים...

זה גבר מאוד לגיטימי..

אך בכל דבר לגיטימי בכל זאת יש הרגשה מוזרה שכזאת.. לי זה לא מפריע.. זה פשוט הרגשה מנחסת.. זה הכל.

oMRi26

New member
ספר לי עוד

יריב, לא רציתי "להשתחרר" מישרא בלוג... מאוד נהנתי להשתמש בשרותים שהצעת שם ואני חושב שהם ברמה גבוה. בקיצור (אני אפסיק להתחנף) אני אשמח להיות בטטה טסטר. זה אומר שאני צריך להשאר בישראבלוג או שזה משהו נפרד? עמרי לוי דוט קום/the_tourist diary

היריב

New member
blogBack לא קשור לישרא-בלוג

זה כלי חיצוני לגמרי, הוא מוטמע בבלוגים כמו מערכות תגובות אחרות. אני אציע שם מערכת דומה למערכת התגובות של ישרא-בלוג עם תכונות נוספות שכרגע - ואני מקווה שאתה מבין - אני שומר לעצמי. אתר המערכת הוא כרגע באנגלית ותהיה לו גם גירסה בעברית. המערכת עצמה תוכל להיות בכל שפה שהיא. זה עניין של כמה ימים עד שאני אהיה מוכן לבטה ואני אשמח אם תשתתף בזה.

אני לא יודע אם תהיה מוכן לזה, אבל

אני גם ארצה להיות בטא טסטר של המערכת, סתם כי אני מתעניין וגם בגלל שיש לי ידע ב-ASP אני חושב שזה יעזור לי לעזור לך... טוב, אם תרצה, אשמח אם תפנה אליי במסרים האישיים, ואם לא אף אחד לא יידע מכך.. חוץ ממני כמובן..

למעלה